23.08.04, 13:13
Proszę o namiary na sprawdzonego dietetyka. Ewentualnie na gabinet leczenia
otyłości. Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: dietetyk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.04, 20:49
      Ja korzystam z porad dietetyka w fitness klubie na Czajkowskiego
      46,www.topfit2000.wroclaw.pl.Ponadto mają tam świetne cudo do likwidowania
      tłuszczu na brzuchu,biodrach nogach i pośladkach.Bardzo skuteczne.
      • Gość: szu_szu Re: dietetyk IP: *.kom / *.kom-net.pl 30.08.04, 21:53
        hej
        ile placisz za porade dietetyka?
      • Gość: Hmmm Re: dietetyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 22:11
        Gość portalu: Ania napisał(a):

> Ja korzystam z porad dietetyka w fitness klubie na Czajkowskiego
        > 46,www.topfit2000.wroclaw.pl.Ponadto mają tam świetne cudo do likwidowania
        > tłuszczu na brzuchu,biodrach nogach i pośladkach.Bardzo skuteczne.

Aniu, a ile teraz ważysz? A przed wizytą na Czajkowskiego? Jaki MASZ obwód na i
        pod biustem. Jaki był przed wizytą?

I najważniejsze: DLACZEGO ŻYJESZ ZŁUDZENIAMI ZAMIAST ZASTOSOWAĆ PROSTE ŻP ??
        • Gość: Ania Re: dietetyk IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.09.04, 19:16
          Metoda ŻP jest godna polecenia, ale nie zawsze skuteczna .Stosowałam ją i
          pomomogło niewiele.Obwody tam gdzie mi zależało nie ruszyły nic a nic, za to
          twarz,ramiona , piersi ,które były całkiem,całkiem, jakby się zapadły i
          najnormalniej mnie pobrzydziły.Ponadto ciągle towarzyszące wyrzuty sumienia
          pojawiające się z każdym zjadanym kęsem.Zadałam sobie pytanie,co powinnam jeść
          żeby pożywienie nie blokowało mojego metabolizmu,nie powodowało wzdęć i
          budowało witalność, świeży wygląd...zdrową cerę,jędrną skórę,ładną choć nie
          chudą sylwetkę i stabilną wagę.Tego tam się dowiedziałam/na Czajkowskiego/ to
          nie złudzenia,to porady i opieka skierowana na indywidualne potrzeby,oparta na
          rzetelnej wiedzy i wieloletnim doświadczeniu.Rezultaty są zaskakujące.Schudłam
          nie dość że łagodnie,to jeszcze ładnie.Wiem czego muszę unikać w
          szczególności,bo to mnie zatruwa i blokuje.Poza wszystkim w początkowej fazie
          opieka dietetyka jest niezwykle ważna,ponieważ stopniowo i delikatnie wprowadza
          zmiany w nawykach żywieniowych,które są wrogiem nr 1 dla każdej osoby chcącej
          zmienić swoją wagę i obwody.No i jeszcze jedno, pozbywasz się cellulitu.Ja
          chciałam i mnie się udało .Ważę 8kg mniej,rozmiar ubrań 38 , a jeszcze
          niespełna pół roku temu dobijałam do 44.Teraz życie jest cudowne;)).
      • lillam Re: dietetyk 06.09.04, 11:15
        wlasnie, ile kosztuje jedna wizyta. ja sie dowiadywalam w innym miejscu i wg
        mnie koszt jest dosyc duzy, bo 60 zl/h... ;(
        • Gość: Ania Re: dietetyk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.04, 19:11
          U dietetyczki 30zł,u lekarza dietetyka pierwsza wizyta 75zł,a każda nastepna 65.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka