Dodaj do ulubionych

APEL DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW !!!

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 21:46
OD PEWNEGO CZASU NA NASZYM FORUM WPISUJE SIĘ NIEZRÓWNOWAŻONY GOŚĆ, UŻYWAJACY
KILKU NICKÓW. W KAŻDYM SWOIM WPISIE OBRAŻA ROBERTO. ZAPEWNIE ŻAL MU ŚCISKA
PEWNĄ CZĘŚĆ CIAŁA, TYLKO NIE WIADOMO DOKŁADNIE Z JAKIEGO POWODU.
PROSZĘ WSZYSTKICH O IGNOROWANIE WPISÓW TEGO ŚMIECIA !!!
A DO ŚMIECIA UKRYWAJĄCEGO SIĘ POD WIELOMA NICKAMI - WON Z NASZEGO FORUM !!!
TO NIE MIEJSCE DLA TAKICH GNOJKÓW JAK TY !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: wojtek Re: APEL DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW !!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 21:53
      Mysle,ze ten apel to lekka przesada. Oczywiscie niektorzy troche przesadzaja z
      wyrazaniem swoich opinii (pewnie sami sie swietnie bawia ) ale nie mozna tego
      forum traktowac zbyt powaznie. Ostatecznie 80 procent wpisow to nikogo nie
      interesujace bzdury (np. bezsennosc). Dlatego-wiecej luzu na Boga!!!
      Nikt nikogo njie zmusza zeby tu zagladal. Pozdro
      • Gość: Kriss Re: APEL DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW !!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 22:08
        Gość portalu: wojtek napisał(a):

> Mysle,ze ten apel to lekka przesada. Oczywiscie niektorzy troche przesadzaja z
        > wyrazaniem swoich opinii (pewnie sami sie swietnie bawia ) ale nie mozna tego
        > forum traktowac zbyt powaznie. Ostatecznie 80 procent wpisow to nikogo nie
        > interesujace bzdury (np. bezsennosc). Dlatego-wiecej luzu na Boga!!!
        > Nikt nikogo njie zmusza zeby tu zagladal. Pozdro

Słuchaj, chociaż ten idiota ukrywający się pod wieloma nickami nie obraża mnie,
        tylko Roberta, to jednak już mocno przesadził. Chciałbyś, żeby jaiś idiota wpisał
        się tu na tym forum twoim nickiem jak zrobił to ten idiota, uzywając nicka
        Roberta?
        Gówniarz myśli, ze jest w necie, to jest nietykalny i że mu wszystko wolno, bo
        jest anonimowy. Takie śmicie rozwalają własnie każde forum dyskusyjne. Idiota nie
        spełnia się w życiu, lub jeszcze nie wiem w czym i wypisuje swoje debilizmy na
        naszym forum !!!

• Gość: wędzonka Re: APEL DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW !!! IP: 156.24.231.* 22.08.01, 22:19
          Gość portalu: Kriss napisał(a):

> Gość portalu: wojtek napisał(a):
          >
          > > Mysle,ze ten apel to lekka przesada. Oczywiscie niektorzy troche przesadza
          > ja z
          > > wyrazaniem swoich opinii (pewnie sami sie swietnie bawia ) ale nie mozna t
          > ego
          > > forum traktowac zbyt powaznie. Ostatecznie 80 procent wpisow to nikogo nie
          >
          > > interesujace bzdury (np. bezsennosc). Dlatego-wiecej luzu na Boga!!!
          > > Nikt nikogo njie zmusza zeby tu zagladal. Pozdro
          >
          > Słuchaj, chociaż ten idiota ukrywający się pod wieloma nickami nie obraża mnie,
          >
          > tylko Roberta, to jednak już mocno przesadził. Chciałbyś, żeby jaiś idiota wpis
          > ał
          > się tu na tym forum twoim nickiem jak zrobił to ten idiota, uzywając nicka
          > Roberta?
          > Gówniarz myśli, ze jest w necie, to jest nietykalny i że mu wszystko wolno, bo
          > jest anonimowy. Takie śmicie rozwalają własnie każde forum dyskusyjne. Idiota n
          > ie
          > spełnia się w życiu, lub jeszcze nie wiem w czym i wypisuje swoje debilizmy na
          > naszym forum !!!
          >

Uspokuj sie Kriss, akurat Roberto ma nie tylko najwiecej do powiedzenia o
          Wroclawskich inwestycjach ale i jego styl jest tak charakterystyczny ze zaden
          przebieraniec nie ma szans. Wojtek ma racje, zarezerwuj sobie nicka i nie
          przejmuj sie swirami...
          Oni sa wieczni! :)
          • Gość: Kriss Re: APEL DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW !!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 22:23
            Nie denerwują się, tylko w....wiają mnie tacy smarkacze, jak ten wielonickowy
            idiota!!! Zaśmiecają nasze forum !!
    • Gość: x2x Re: APEL DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW !!! IP: 206.48.59.* 22.08.01, 23:01
      Przestancie z nim polemizowac!
      Jak trafi w proznie, to sam zrezygnuje.
      I po ptokach.
      • Gość: Jajaccek Re: APEL DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW !!! IP: *.chicago-21rh15rt.il.dial-access.att.net 22.08.01, 23:40
        Gość portalu: x2x napisał(a):

> Przestancie z nim polemizowac!
        > Jak trafi w proznie, to sam zrezygnuje.
        > I po ptokach.

Trafiony ! Zatopiony !Nic tak nie boli, jak ignorancja i
        potraktowanie "pacjenta" jak powietrze.Zepsute zreszta.
      • roberto65 Re: APEL DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW !!! 24.08.01, 23:52
        Gość portalu: x2x napisał(a):

> Przestancie z nim polemizowac!
        > Jak trafi w proznie, to sam zrezygnuje.
        > I po ptokach.

Dokładnie x2x - ja też apaluję o nie zwracanie uwagi na wpisy tego "ułomnego
        osobnika"...
        Ja jego postów nie czytam...
        • Gość: hrabia Re: APEL DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW !!! IP: *.eu.org 25.08.01, 16:39
          Ha, ha said the clown...
    • roberto65 Re: APEL DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW !!! 25.08.01, 20:37
      Gość portalu: hrabia napisał(a):

> Ha, ha said the clown...

???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka