Gość: Ida IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 20:51 czy znacie dobry szpital we Wroclawiu? wiem ze to prosty zabieg ale chcialabym aby go wykonal ktos kto zna sie na tym dobrze ,co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinol Re: Korekta przegrody nosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 17:24 8 lat temu robiłem sobie przegrodę nosa na Hałbińskiego. Robiła mi doktór Pośpiech i zrobiła bardzo dobrze! Polecam i potwierdzam że to nic strasznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytająca Re: Korekta przegrody nosa IP: *.kom / *.kom-net.pl 14.09.04, 21:42 To jeszcze powiedz nam czy warto było...tzn. czy nie masz problemów z zatokami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konol Re: Korekta przegrody nosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 19:53 Akurat w moim przypadku nie dało to zamierzonego efektu, ponieważ jak miałem katar tak mam dalej. Ale nie kierujcie się moim przypadkiem bo słyszałem że innym pomogło!!!! Tak więc pod nóżżżżżż!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilk Re: Korekta przegrody nosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 21:45 mi przegrode wyprostowali do spolki: kolega na koszykowkce i lekarz pogotowia szybko, darmo i skutecznie tylko troche niespodziewanie i bez znieczulenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostynos Re: Korekta przegrody nosa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.04, 22:29 Polecam 1-maja lub prywatnie w klinice przy ul. Krzyckiej (1500 zł) - opieka i operacja na szóstkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytająca Re: Korekta przegrody nosa IP: *.kom / *.kom-net.pl 14.09.04, 22:39 Ale jakie efekty uzyskaliście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matti Re: Korekta przegrody nosa IP: 81.219.224.* 14.09.04, 23:08 Efekt?? Moge latac samolotami bez problemu zatkanych uszu i chodzic po gorach wysoko cieszcza sie pieknymi widokami ;) Oprocz tego skonczyly sie problemy z przewleklymi katarami...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ida Re: Korekta przegrody nosa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 18:49 dzieki za odpowiedzi,u mnie ten zabieg jest zalecony przez laryngologa.Czy mozna prosic jakies namiary na ta klinike na Krzyckiej? A co sadzicie o szpitalu na Kamienskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostynos Re: Korekta przegrody nosa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.04, 19:40 Jeśli chodzi o Krzycką: skontaktuj się z dr Ryszkowskim www.m.ryszkowski.isi.pl/ Co do Kamieńskiego: operowali tam nasze dziecko i mamy bardzo złe wspomnienia. A teraz rezultaty: przeżyłem pierwsze lato w moim dorosłym życiu z odetkanym nosem ! Czuję dużą poprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ida Re: Korekta przegrody nosa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 20:36 Dzieki, slyszalam jeszcze troche dobrego o szpitalu wojskowym na Weigla, ze tam dobrze wykonuja ta operacje -dobrze slyszalam czy zle - ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona32 Re: Korekta przegrody nosa IP: 62.233.176.* 20.09.04, 12:52 Tak ,ja mialam zabieg wyprostowania przegrody w nosie w szpitalu wojskowym.Gdybym jeszcze kiedykolwiek miała mieć robione cokolwiek laryngologicznego ,to tylko tam.Nie pamiętam już jak sie nazywal lekarz,który mnie operował,ale na jakiego byscie nie trafili wszyscy sa w porzadku.Przed zabiegiem starają się rozweselic i lekarz i pielęgniarki.Zresztą i tak już się cieszyłam wczesniej,bo dostalam przed zabiegiem zastrzyk"głupiego Jasia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Korekta przegrody nosa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.04, 14:57 tez slyszalam,ze w wojskowym jest niezle. zdecydowanie odradzam klinike na chalubinskiego.mialam tam zabieg kilka lat temu. koszmar,a i efekt watpliwy.nos niby drozny,ale ksztalt mi troche popsuli. zorientuj sie w jakim znieczuleniu bedzie zabieg.ja mialam miejscowe.w trakcie zbiegu pojawily sie komplikacje i musialam miec dlutowanie kosci "na zywca".nie polecam.powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: revenger robie darmowo bejsbolem IP: *.alleselektro.de 20.09.04, 15:36 polecam. Zabieg jest troche bolesny ale szybki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: robie darmowo bejsbolem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.04, 15:58 Ja to mogę zrobić bez użycia narzędzi. Odpowiedz Link Zgłoś
9agatka Re: Korekta przegrody nosa 27.06.16, 09:02 Znajomy z Wrocławia robił korekcję nosa u doktora Knakiewicza. Ma wieloletnie doświadczenie w przeprowadzaniu takich zabiegów, więc wszystko poszło zgodnie z planem. Efekt jest rewelacyjny! Wygląda znacznie lepiej! Jeśli wciąż szukasz, albo ktoś inny ma taką potrzebę, to myślę, że warto się zainteresować. Odpowiedz Link Zgłoś
basiakowal87 Re: Korekta przegrody nosa 01.03.17, 11:03 Kiedyś marzyłam o takim zabiegu jak korekta nosa - wydawało mi się, że mój nos jest za duży :) Z wiekiem zaakceptowałam jego wygląd. Natomiast jeśli komuś przeszkadza, to na pewno nie ma sensu, aby się powstrzymywać. Byle by wybrać sprawdzonego lekarza! Odpowiedz Link Zgłoś