Dodaj do ulubionych

Korekta przegrody nosa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 20:51
czy znacie dobry szpital we Wroclawiu? wiem ze to prosty zabieg ale chcialabym
aby go wykonal ktos kto zna sie na tym dobrze ,co polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: kinol Re: Korekta przegrody nosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 17:24
      8 lat temu robiłem sobie przegrodę nosa na Hałbińskiego. Robiła mi doktór
      Pośpiech i zrobiła bardzo dobrze! Polecam i potwierdzam że to nic strasznego!
      • Gość: pytająca Re: Korekta przegrody nosa IP: *.kom / *.kom-net.pl 14.09.04, 21:42
        To jeszcze powiedz nam czy warto było...tzn. czy nie masz problemów z zatokami.
        • Gość: konol Re: Korekta przegrody nosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 19:53
          Akurat w moim przypadku nie dało to zamierzonego efektu, ponieważ jak miałem
          katar tak mam dalej. Ale nie kierujcie się moim przypadkiem bo słyszałem że
          innym pomogło!!!! Tak więc pod nóżżżżżż!!!:)))
    • Gość: wilk Re: Korekta przegrody nosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 21:45
      mi przegrode wyprostowali do spolki: kolega na koszykowkce i lekarz pogotowia
      szybko, darmo i skutecznie
      tylko troche niespodziewanie i bez znieczulenia
    • Gość: prostynos Re: Korekta przegrody nosa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.04, 22:29
      Polecam 1-maja lub prywatnie w klinice przy ul. Krzyckiej (1500 zł) - opieka i
      operacja na szóstkę
      • Gość: pytająca Re: Korekta przegrody nosa IP: *.kom / *.kom-net.pl 14.09.04, 22:39
        Ale jakie efekty uzyskaliście?
        • Gość: matti Re: Korekta przegrody nosa IP: 81.219.224.* 14.09.04, 23:08
          Efekt?? Moge latac samolotami bez problemu zatkanych uszu i chodzic po gorach
          wysoko cieszcza sie pieknymi widokami ;) Oprocz tego skonczyly sie problemy z
          przewleklymi katarami......
      • Gość: Ida Re: Korekta przegrody nosa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 18:49
        dzieki za odpowiedzi,u mnie ten zabieg jest zalecony przez laryngologa.Czy mozna
        prosic jakies namiary na ta klinike na Krzyckiej? A co sadzicie o szpitalu na
        Kamienskiego ?
        • Gość: prostynos Re: Korekta przegrody nosa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.04, 19:40
          Jeśli chodzi o Krzycką: skontaktuj się z dr Ryszkowskim
          www.m.ryszkowski.isi.pl/
          Co do Kamieńskiego: operowali tam nasze dziecko i mamy bardzo złe wspomnienia.

A teraz rezultaty: przeżyłem pierwsze lato w moim dorosłym życiu z odetkanym
          nosem ! Czuję dużą poprawę.
          • Gość: Ida Re: Korekta przegrody nosa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 20:36
            Dzieki, slyszalam jeszcze troche dobrego o szpitalu wojskowym na Weigla, ze tam
            dobrze wykonuja ta operacje -dobrze slyszalam czy zle - ktos wie?
    • Gość: ona32 Re: Korekta przegrody nosa IP: 62.233.176.* 20.09.04, 12:52
      Tak ,ja mialam zabieg wyprostowania przegrody w nosie w szpitalu
      wojskowym.Gdybym jeszcze kiedykolwiek miała mieć robione cokolwiek
      laryngologicznego ,to tylko tam.Nie pamiętam już jak sie nazywal lekarz,który
      mnie operował,ale na jakiego byscie nie trafili wszyscy sa w porzadku.Przed
      zabiegiem starają się rozweselic i lekarz i pielęgniarki.Zresztą i tak już się
      cieszyłam wczesniej,bo dostalam przed zabiegiem zastrzyk"głupiego Jasia".
      • Gość: myszka Re: Korekta przegrody nosa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.04, 14:57
        tez slyszalam,ze w wojskowym jest niezle. zdecydowanie odradzam klinike na
        chalubinskiego.mialam tam zabieg kilka lat temu. koszmar,a i efekt watpliwy.nos
        niby drozny,ale ksztalt mi troche popsuli. zorientuj sie w jakim znieczuleniu
        bedzie zabieg.ja mialam miejscowe.w trakcie zbiegu pojawily sie komplikacje i
        musialam miec dlutowanie kosci "na zywca".nie polecam.powodzenia!
        • Gość: revenger robie darmowo bejsbolem IP: *.alleselektro.de 20.09.04, 15:36
          polecam. Zabieg jest troche bolesny ale szybki.
          • Gość: xxx Re: robie darmowo bejsbolem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.04, 15:58
            Ja to mogę zrobić bez użycia narzędzi.
    • 9agatka Re: Korekta przegrody nosa 27.06.16, 09:02
      Znajomy z Wrocławia robił korekcję nosa u doktora Knakiewicza. Ma wieloletnie doświadczenie w przeprowadzaniu takich zabiegów, więc wszystko poszło zgodnie z planem. Efekt jest rewelacyjny! Wygląda znacznie lepiej! Jeśli wciąż szukasz, albo ktoś inny ma taką potrzebę, to myślę, że warto się zainteresować.
    • basiakowal87 Re: Korekta przegrody nosa 01.03.17, 11:03
      Kiedyś marzyłam o takim zabiegu jak korekta nosa - wydawało mi się, że mój nos jest za duży :) Z wiekiem zaakceptowałam jego wygląd. Natomiast jeśli komuś przeszkadza, to na pewno nie ma sensu, aby się powstrzymywać. Byle by wybrać sprawdzonego lekarza!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka