Gość: duzY IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.04.02, 10:38 Mam dla Ciebie Janku pewna informację. Zgadniesz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re: Dzień dobry. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 11:30 Dzień dobry. Pewnie wyjeżdżasz na weekend. Gdzie i na co dobrze wiem. Szkoda, że wyciągi nieczynne. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY A już myslałem, że udało mi sie zaszczepić IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.04.02, 12:17 i w Tobie więcej optymizmu. Warunki są "wynikajice" (a aktualne info sam zobaczysz na www.holidayinfo.cz/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrys Re: A już myslałem, że udało mi sie zaszczepić IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 13:10 Czyzby Pec? firn.... hmm... ;-)))))) Dorzuce jeszcze: Svaty Petr: nadmořská výška : 720 m teplota : 2.5 °C sníh : 60 cm typ sněhu : zmrzlý podmínky pro lyžování : vynikající lanovky/vleky v provozu : 3/1 provozní doba : 8:30-16:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY tyrysku nie Pec. IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.04.02, 13:17 Właśnie Świety Piotrek lub Misiaki na Hornich Miseckach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: I jak mam sie cieszyć? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 13:30 że obcym znowu dajesz zarobić, a mi się ujemne saldo w handlu zagranicznym non stop pogłębia, dolar tanieje, a mięso po "uszlachetnieniu" wchłania 1,8 litra wody. Udanych szusów życzę. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Moze i ja najmądrzejszy nie jestem. IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.04.02, 13:44 Ale i utracjusz ze mnie żaden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Moze i ja najmądrzejszy nie jestem. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 13:58 DużY. Przyznasz, że śmieszne jednak to nie jest, że u nas drożej wszystko wychodzi niz za granicą. Skąd to się bierze. Czy z obawy, że jak dzisiaj nie skasuję to jutro nie wezmę, czy jaki inny czort? Ale, że alkohol opłaca się nawet z Niemiec przywozić to juz chyba kpina. Nie wiem co jest grane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Byłoby smieszne gdyby nie było tragiczne. IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.04.02, 14:08 Kiedys próbowałem sie nad tym zastanawiac. Ale właśnie przykłady wódki z Niemiec czy hoteli w Austrii zniechęciły mnie całkowicie do dalszych dywagacji. Dziś po prostu z tych różnic w miarę możliwości korzystam. Wyrzutów sumienia jakos u siebie nie dostrzegam (ale i przyczyna ich braku może być inna he he he) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: A może to wszystko przez agencje towarzyskie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 14:30 Jeżeli człowiek, który wydaje koncesje na handel alkoholem domagał sie ponoć oprócz gotówki "25 do 3o spotkań z prostytutkami" to jasne się staje, że koncesjobiorca wlicza to w cene detaliczną. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: A ja od dziś uzupełniam toast IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 14:44 Do toastu "zdrowie pięknych pań" dokładam od dziś "i pana dyrektora od inicjatyw". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: A ja od dziś uzupełniam toast IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.04.02, 15:17 A zdrowia mu będzie trzeba bo zapewne pobyt na Świebodzkiej cokolwiek zaszkodzic mu może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: A ja od dziś uzupełniam toast IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 15:28 Gość portalu: Janek napisał(a): > Do toastu "zdrowie pięknych pań" dokładam od dziś "i pana dyrektora od > inicjatyw". "zdrowie pięknych pań" zawsze pija dwie osoby, ktore znam, a Ty, Janku, chyba jestes trzecia, bo my sie nie znamy, prawda? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Wiosenny Tyrysek :))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 15:56 Tyrysku. Wirtualnie bardzo dobrze, a na zdjęciu nie dość, że pięknie wyglądasz to i wiosna z uśmiechu przebija. Specjalnie juz z rana GW Wrocław kupiłem, żeby drugą stronę dokładnie oglądać. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Wiosenny Tyrysek :))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 16:05 dzieki, Janku, podniosles mnie na duchu ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Wiosenny Tyrysek :))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 16:11 Tyrysku odwrotnie, odwrotnie. Dobry nastrój mi przywróciłaś. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Dzień dobry. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 15:30 czesc duzY, uwazaj na lawiny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Homar - dzieki za troskę. IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.04.02, 15:31 Ale czy ja powinienem wymiękać przed byle lawiną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar duzY - sprostowanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 15:36 oczywiscie - uwazaj na LAWINY. lawinami sobie nawet nart nie zawracaj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Lawinowy wątek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 17:15 I tak się rodzą lawiny!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: Lawinowy wątek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 17:31 Duzy czemus o tym pisal :((((( Teraz bede sobie wypominal ze w ubiegly weekand za slabo sie staralem i juz miejsc w autokarze nie bylo i nigdzie nie pojechalem a byla tak okazja sezon zakonczyc !! A tak juz chyba sezon zakonczony bo niestety moja druga polowka nie jezdzi, a nie moge jej ciagle samej zostawiac, bo bysmy sie juz tylko raz na 1/2 roku widywali :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Lawinowy wątek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 17:37 Wytłumacz, że lawina Cię porwała. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Sorrki Gregor IP: *.dtvk.tpnet.pl 11.04.02, 12:23 Z tym sezonem to jednak nie tragizuj. Z zapowiedzi czeskich wynika, że w Spindlu sezon trwa do 28 kwietnia. Next week mam wyjechany ale 27/28 to nie jest taki glupi pomysl ... posłuchaj Janka i znikaj z domu z lawiną (na szczęście u mnie w domu 100% unarcenie). Odpowiedz Link Zgłoś