Gość: Endrju_BB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.10, 11:23 Ma ktoś jakieś informacje na temat Sylwestra na którymś z naszych okolicznych szczytów (Szyndzielnia, Magurka, Klimczok, Błatnia)? Czy gdzieś coś organizują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika44 Re: Sylwester w górach IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 13.12.10, 11:46 Pewnie wszędzie.Podzwoń sobie.Do każdego schroniska jest telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Sylwester w górach IP: 77.252.190.* 13.12.10, 19:27 Pewnie, że tak. W każdym organizują. Jak się pośpieszysz to może nawet uda Ci się coś zamówić na Sylwestra 2011/2012... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endrju_BB Re: Sylwester w górach IP: *.c192.msk.pl 13.12.10, 21:24 Nie chodzi mi o zamkniętą imprezę w schronisku bo taka to zawsze jest ale o zorganizowaną imprezę ogólnodostępną (dlatego napisałem "na którymś ze szczytów" a nie w schronisku). O to mi chodziło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miks Re: Sylwester w górach IP: 91.200.39.* 21.12.10, 09:06 I jak czy coś wiadomo o otwartym sylwestrze w górach - ja ze znajomymi też bym się przeszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endrju_BB Re: Sylwester w górach IP: *.c192.msk.pl 21.12.10, 22:36 Nic nie znalazłem. Chyba zostaje samemu coś takiego zorganizować. Ale to już chyba za rok :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfus Re: Sylwester w górach IP: 62.87.184.* 22.12.10, 20:15 Cześć, ja też jestem za! Data znana, pozostaje wybrać szczyt i godzinę wyjścia. Szyndzielnia przez dębowiec chyba optymalnie. Duży termos grzańca i w drogę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipiec Re: Sylwester w górach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.10, 16:02 Sami na pewno nie będziecie, na pewno nie tylko wy i nie tylko ja ze znajomymi wpadlismy na ten pomysł. Będzie troszke spontan, a takie imprezy są przecież najlepsze i poznaje się najlepszych ludzi. Dzwoniłem dzis do schroniska, przed północą rozpalą ognisko na polane a po 24 otworzą schronisko, żeby można było się napic herbaty, zagrzac. Przed 24 schronisko będzie zamknięte. Do zobaczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EndrjuBB Re: Sylwester w górach IP: *.c192.msk.pl 05.01.11, 19:10 I jak tam, udało się spotkać na Szyndzielni w Sylwestra? Za rok trzeba temat ogarnąć wcześniej to może wyjść fajna impreza:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś