IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.15, 16:35
Witam. Od prawie trzech lat mam problemy z bólem brzucha. Po prywatnej wizycie a także szpitalu lekarze stwierdzili że są to czynnościowe bóle i nie bardzo coś z tym można zrobić. Problem w tym że ból jest ogromny i praktycznie nieustanny. Nie mogę siedzieć, leżeć ponieważ cały czas coś tam w środku mnie uwiera. Do tego dochodzą wiecznie podkrążone oczy, zawroty głowy, strasznie razi mnie światło oraz wieczne zmęczenie. Najchętniej wcale nie wstawał bym z łóżka. Reklamówki leków jakie biorę nie przynoszą kompletnie żadnego rezultatu. Wręcz jest jeszcze gorzej. Zastanawiam się czy przyczyna tego bólu i samopoczucia nie leży gdzieś indziej ale naprawdę nie wiem od czego zacząć. Jeżeli ktoś ma jakiegoś lekarza który mógł by mi poradzić krok po kroku co z tym dalej począć proszę o kontakt. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • annabadowskafm Re: pomocy 24.06.15, 17:10
      Dowiedz się, jak możesz skutecznie dbać o zdrowie swoje i swojej rodziny
      Poznaj pakiety medyczne SIGNUM
      W ramach opieki medycznej SIGNUM oferujemy pakiety medyczne:
      ? dla klientów indywidualnych oraz dla firm: korporacji, mikrofirm, samozatrudnionych, pracowników, współpracowników i ich rodzin
      ? które umożliwiają szybki i nieograniczony dostęp do podstawowej oraz specjalistycznej opieki zdrowotnej
      ? tj. lekarzy, lekarzy specjalistów, badań diagnostycznych, badań laboratoryjnych, szczepień, rehabilitacji, transportu, zabiegów jednego dnia i wielu innych usług
      ? w sieci 1000 prywatnych placówek medycznych na terenie całej Polski.
      poznaj.omsignum.pl/DKW78934526

Odezwij się do mnie jestem konsultantem, doradcą przy wyborze odpowiedniego pakietu. Nie mogę doradzać jak nie mam wystarczających danych. Zadzwoń do mnie, sama jestem osobą doświadczoną jeśli chodzi o leczenie. Sama korzystam z pakietu srebrnego za 120 zł miesięcznie mam dostęp nieograniczony do lekarzy specjalistów. Jestem po zawale w 2005 roku, z cukrzycą stopnia II, niedoczynnością tarczycy, niedoborem witaminy B12 a czuję się świetnie, pełna życia i energii. Mam już lat 59 i zapewniam ,że nie uwierzył byś w to, gdybym nie powiedziała. :)
    • Gość: anonim Re: pomocy IP: *.tvk.torun.pl 23.07.16, 22:30
      cześć. i co, jakiś postęp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka