mastat Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! 10.04.02, 23:23 "Zyta wielbię cie":)))))))))) Koniec cytatu:) Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! 10.04.02, 23:25 mastat napisał(a): > "Zyta wielbię cie":)))))))))) Koniec cytatu:) Zyta to super-kobita! Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! 11.04.02, 14:48 Tak- zyta tak wszystkich woła o potem i tak na privach siedzi:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.0.* 11.04.02, 16:13 arvena napisał(a): > Tak- zyta tak wszystkich woła o potem i tak na privach siedzi:( od dziś privom mówię NIE. obiecuję być tylko i wyłącznie "na głównym" czacie :) zaczynamy ok. 22:00... pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acho Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroc.gazeta.pl 11.04.02, 15:32 Kto żyw to jeszcze rozumiem, ale co zrobimy z Kombosem? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.02, 15:55 Pobożne Krasnale z wątku pouciekały, żeby zaśpiewać przyjacielowi: .............. Umarł Kombos, umarł, Już więcej nie wstanie, Zmówmy zeń pobożnie Wieczne spoczywanie. Oj, bo to był chłopak grzeczny, Szkoda tylko, że nie wieczny. Oj dana, dana, dana, dana, dana. Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! 11.04.02, 15:58 Gość portalu: Janek napisał(a): > Pobożne Krasnale z wątku pouciekały, żeby zaśpiewać przyjacielowi: > > .............. > Umarł Kombos, umarł, > Już więcej nie wstanie, > Zmówmy zeń pobożnie > Wieczne spoczywanie. > Oj, bo to był chłopak grzeczny, > Szkoda tylko, że nie wieczny. > Oj dana, dana, dana, dana, dana. Fajne, ale najfajniejsze: Oj dana, dana, dana, dana ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kombos Re: kto martw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! IP: *.po.punkt.pl / 10.0.4.* 12.04.02, 04:40 Gość portalu: acho napisał(a): > Kto żyw to jeszcze rozumiem, ale co zrobimy z Kombosem? :-) dziękuję za troskę Odpowiedz Link Zgłoś
kolejarz_200 Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! 11.04.02, 16:14 Gość portalu: zyta napisał(a): > :)) A co dają???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatice Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.02, 16:33 Ale tam teraz takie pustki!!!No chyba, że po 22. To rozumiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: kto żyw-na ŻYWCA!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dawid.uni.wroc.pl 11.04.02, 16:49 dzisiaj na czacie polewaja :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: kto żyw-na ŻYWCA!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.02, 16:54 a kto stawia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: kto żyw-na ŻYWCA!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.02, 17:13 A kto oprócz Homara ma lokal? Pytek. szkoda tylko, że Żywcowi herb Habsburgów zabrali. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kombos Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! IP: *.po.punkt.pl / 10.0.4.* 12.04.02, 09:47 kto martw też ma prawo !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kombajn Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! IP: *.po.punkt.pl / 10.0.4.* 12.04.02, 12:20 wątek do góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylweńka Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! IP: 172.30.22.* 12.04.02, 12:38 czy wogóle ktoś tu jest, bo chyba się zaczynam nudzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylweńka Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! IP: 172.30.22.* 12.04.02, 12:34 hej a co tu tak drentwo????????????????????????// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arvena Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! IP: *.koof.com.pl 12.04.02, 17:16 nie widziałąś że spotkania czatowników są po 22:00??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.02, 17:39 Jak pieski są po spacerze. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
beniaminn Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! 12.04.02, 22:09 a na czacie znów tłumy... i tak powinno być! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.02, 22:31 Na liczniku 12. Tylko Judasza brakuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.02, 00:13 W złą godzinę wypowiedziałem. Znalazł się i 13-sty. Zaraz kogoś ukrzyżują. Homar uważaj. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
beniaminn Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! 13.04.02, 00:21 Janek...ale Cię tam ciągnie... zaczyna się od podglądania... :) właź na czat i nadawaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.0.* 13.04.02, 00:27 ale ciężko chodzi "guzik do rozłączania się z czatem".... :)) Janek-nie łam się,przełam się i hop w nowe uzależnienie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.02, 00:37 Mało brakowało. Na 13-stego za Judasza chciałem wskoczyć ale ktoś mnie uprzedził. A ciągnąć ciągnie. Nałogi. Ale za to 5 miesięcy nie palę. I tego wszystkim /niepalenia/ życzę. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kompot Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! IP: *.punkt.pl 13.04.02, 17:09 Gość portalu: zyta napisał(a): > :)) też się do ciebie uśmiecham :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! 13.04.02, 17:18 Janku- ja już niczego nie rozumiem- nie palisz i odmawiasz sobie czata??? Ty chyba siebie bardzo nie lubisz że taką ascezę prowadzisz:) spraw sobie małą przyjemnostkę i wskakuj na czata:) oczywisci po 22:00 jak juz piesek śpi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.02, 21:11 Ja siebie być może nie lubię, ale moja krzyżowka boksera z labradorem coś do mnie czuje. A dachowiec wręcz mnie uwielbia. Tylko nie lubi piwa. A przy okazji wypuście mi Homara. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! 14.04.02, 00:37 > A przy okazji > > wypuście mi Homara. Janku, nie wiesz jak zwabic Homara ? Homar , Homar wystaw rogi , dam ci sera na pierogi ... odwagi ! bzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Uwaga na osy!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.02, 01:20 Szerszeni też się nie boję. Bezsenny jestem. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kombos Re: Uwaga na osy!!! IP: *.punkt.pl 14.04.02, 12:18 ja się boję szynszyli. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
melancho Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! 15.04.02, 21:59 Moi drodzy miło Was będzie poznać, także w pokoju o wszystkim, jeśli dzieje się Wam tam gdzieś krzywda to uderzajce do stałych bywalców: mnie, f16c vel driady albo maaasa, staniemy za Wami murem :-)) dziadek melancho (na forum o czacie też jesteśmy obecni) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.02, 22:00 Siedmiu wspaniałych juz jest. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.04.02, 20:54 Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! 19.04.02, 21:12 cMOKI CMOKI DLA MASTATKA,MAGICIANKA MOJEGO, ARVENKI, MARSHY, HOMARA, SEJFA, PAFIKA......i wszystkich z Czata :DDD ps. Mastatku nie bądż zazdrosny !! cmok! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.04.02, 21:52 Fiu, fiu, fiu. Na czatach cmoki rozdają!!! Ale i tak nie wejdę. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatice Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.04.02, 23:53 Jestem w szoku! Zajrzałam na czata o 23, a tam pustki! Gdzie wy jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 19.04.02, 23:54 Gość portalu: beatice napisał(a): > Jestem w szoku! Zajrzałam na czata o 23, a tam pustki! Gdzie wy jesteście? Ja jestem tutaj!:)) A reszta spi, plosie Pani!>:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatice Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.02, 00:51 Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > > Ja jestem tutaj!:)) A reszta spi, plosie Pani!>:) Jajaccku, brawa za wytwałość. Szkoda tylko, że nam się na tym czacie spotkać nie udało.:(( Pozdrawiam i kolorowych snów życzę! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.0.* 20.04.02, 19:54 > > > Jestem w szoku! Zajrzałam na czata o 23, a tam pustki! Gdzie wy jesteście? > > Ja jestem tutaj!:)) A reszta spi, plosie Pani!>:) bynajmniej nie sen nas od monitorów odsunął... część czatowiczów spędziła piątkowy wieczór na ukulturalnianiu się :)) ale dziś o 22:00 - zapraszam na bezsenne paplanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chicago-05-10rs.il.dial-access.att.net 20.04.02, 20:28 Ale ja nie moge o 22:00.:(( bo ciat mnie mozie psiwiazac, a ja moge tilko z doskoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.02, 23:36 Z tym czatem to "Nie ma mocnych", a siedzą tam "Sami swoi". Dobranoc i udanego czihania życzę. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! 22.04.02, 00:17 Gość portalu: Janek napisał(a): > Z tym czatem to "Nie ma mocnych", a siedzą tam "Sami swoi". Dobranoc i udanego > czihania życzę. :))) Zapomniałeś, że ten czat to "Kochaj albo rzuć". Ja najpierw kochałam, teraz rzuciłam... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! 22.04.02, 00:45 isis!, to przede wszystkim "Pol zartem , pol serio" - wroc ! bzzz Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: kto żyw-na CZAT!!!!!!!!!!!!!! 22.04.02, 00:47 pszczolowski napisał(a): > isis!, to przede wszystkim "Pol zartem , pol serio" - wroc ! > bzzz Nie wrócę, bo we mnie "Dzikość serca"... Odpowiedz Link Zgłoś