Gość: Bach IP: 158.143.179.* 07.02.03, 22:27 NARESZCIE!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pol Re: Barcelona. Gaspart rezygnuje IP: *.chello.pl 08.02.03, 00:11 Szkoda że tak późno sezon ligowy stracony,zostaje jeszcze LM .Mam nadzieję że Real też da ciała w lidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barcelończyk Szkoda a już miałem nadzieje... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 02:23 że wielka Barsa spadnie tam gdzie jej miejsce czyli do czwartej okręgowej ligi, no curz takie jest życie... . Poza tym jest jeszcze jeszcze większy Rełal madrit któremu także z całego serca gorąco kibicuję żeby spadł nie gdzie indziej jak do czwartej powiatowej ligi okręgowej. Wkońcu te miliony wydanych dolarów muszą w końcu przynieść efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matrydczyk Re: Szkoda a już miałem nadzieje... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 02:26 Zgadzam się z Barcelończykiem w 105% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Szkoda a już miałem nadzieje... IP: *.pl 08.02.03, 04:57 Schizofrenię powinno się qrwa leczyć u lekarza a nie na forum, więc zamiast tracić czas na dublowanie postów napisałbyć coś mądrego a nie same pierdoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Szkoda a już miałem nadzieje... IP: *.pl 08.02.03, 04:58 Schizofrenię powinno się qrwa leczyć u lekarza a nie na forum, więc zamiast tracić czas na dublowanie postów napisałbyć coś mądrego a nie same pierdoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rud Re: Szkoda a już miałem nadzieje... IP: *.chello.pl 08.02.03, 10:53 Maniek nie dubluj postów debilu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stef glupek z barsy! hehe IP: 217.153.67.* 08.02.03, 13:42 naucz sie pisac po Polsku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Re: Szkoda a już miałem nadzieje... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 14:25 Powinieneś się leczyć u dobrego psychiatry a to kosztuje, jest w tobie komplekś skretyniałego polaka, który choruje po otrzymaniu wiadomosci że komuś sie powiodło, pasujesz i ulał do tego polskiego bagna- pewnie nie rozumiesz o co chodzi. Znajomość i rozpoznawanie liter na klawiaturze nie zmienia faktu że jestes analfabetą tzw wtórnym, po kilku klasach wiejskiej podstawówki. Piękno sportu nie dociera do twojego przepalonego mózgu???(o ile go posiadasz). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZŁoty I bardzo dobrze IP: *.ramtel.com.pl / 192.168.4.* 08.02.03, 15:59 I bardzo dobrze, może w końcu coś ruszy się w Barcelonie, taki klub i bardzo niezadawalające wyniki w tej rundzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dexter Re: Barcelona. Gaspart rezygnuje IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.02.03, 22:06 My wszyscy na www.fcbarca.com takze uwazamy ze to dobrze ze Gaspart odszedl szkoda tylko ze zrobil to tak pozno Odpowiedz Link Zgłoś