Gość: Ja3 IP: 213.25.91.* 23.09.04, 10:23 Kontynuując poprzednie wątki - jak podoba się Wam trzeci numer "Panoramy Dolnośląskiej". Dla mnie 4-, coś pomiędzy słabym nr 1 i bardzo dobrą "dwójką". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Preslaw Re: Panormama nr 3 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.04, 08:46 Numer ogolnie słaby i słabszy niż poprzednie. Zainteresował mnie tekst o Jedynce Wrocławskiej, wywiad Joanny Kuciel ze Stanisławem Szelcem, stare pocztówki z Wałbrzycha, Tropem Sapkowskiego, a reszta, szczególnie te spoleczne tematy to już mnie nie ciągnie. Ale to chyba i tak dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edward Re: Panormama nr 3 IP: *.kom / *.kom-net.pl 26.09.04, 09:55 dokładnie na te same teksty zwróciłem uwagę. cała reszta mocno nijaka. najsłabszy numer do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
curtiz Re: Panormama nr 3 26.09.04, 15:43 Mam wrażenie, że trochę za bardzo ciąży jej przeszłośc, gdy nazywała się bodaj panorama samorządowa. Znowu czytamy - ten burmistrz (lub wójt) to, ten tamto... Monotonne to trochę. Powinni ograniczyć liczbę urzędników samorządowych na numer do 2-3. Choć jako wrocławianin może nie doceniam siły jaka w tym tkwi - zdaje się, ze w ząbkowicach wykupiono cały nakład poprzedniego numeru? ale nadal wierzę w Panoramę - to jedyna jaskółka na medialnym rynku w dobie zupełnej posuchy i dramatycznego spadku poziomu innych gazet. Szkoda tylko, że np z moim (samoobsługowym) kiosku Panorama leży między specjalistycznymi gazetami, zdrowiem, dziwadłami w stylu "wrożka" i krzyżówkami - trzeba się dogadać z kioskarzami żeby leżała obok newsweeka itp - i od razu sprzedaż wzrośnie. PS Na plus wyraźna poprawa na okładce. Pierwsza tragiczna, druga trochę lespza, ale dziewczyny też nie powalały na kolana. No i teraz jedna z najładniejszych twarzy regionu! O to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małpa Re: Panormama nr 3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.04, 16:16 Wywiad z ni(e)jakim panem Szelcem to totalna porażka.Pan Szelc jak i państwo Gucwińscy to już nie ta epoka,pan Medeksza przepisujący wiadomości z internetu to też błąd.Rozumiem,że trudno jest przejść z kwartalnika na tygodnik,ale może należałoby zejść z 80 stron na 64 strony i wtedy nie byłoby potrzeby stosowania zapychaczy jak w/w teksty.Dawałem Wam rok,ale przy takim poziomie nie wytrzymacie sześciu miesięcy.I nie zniszczy Was zachodni kapitał,a tylko zwykły brak umiejętności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: Panormama nr 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 08:36 Poczekajmy do jutra, na czwarty numer. Ale jak nie pojawią się teksy, które będą wciągać, czymkolwiek, to nie wróżę im przyszości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cookie Re: Panormama nr 3 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.09.04, 11:39 Kupilem drugi numer. Uznalem go za kompletna amatroszczyzne. Jesli dla Ciebie byl on bardzo dobry, to chyba czytalismy cos innego. Mnie to przypomina komunistyczne Konkrety. I od razu widac, kto za to placi - popatrzcie na ilosc reklam zwiazanych mniej lub bardziej z pewnym miedziowym potentatem. Poczekam jeszcze ze 2 miesiace, jak nie padna to kupie nastepny numer. Odpowiedz Link Zgłoś