cruella.de.mon 14.03.16, 22:10 Dostalam voucher do wykorzystania, ale nie wiem co wybrac- nie chodze zbyt czesto do kosmetyczek. Co mozecie polecic? Jakie zabiegi sa teraz w modzie? Bylysscie tam na czyms i mozecie polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maly.minionek Re: Salon kosmetyczny Coco-time 15.03.16, 21:59 Chodze tam na zabieg nawilzajacy- Eldan, tak jakos raz na 3-4 tygodnie, bo mam problemy z przesuszoną skórą. Meczylam sie z tym problemem od lata, a teraz juz skora wraca do normalnosci, widac ze zabieg daje efekty. Wiec mysle ze smialo mozesz zdecydowac sie na cos 'na twarz' :) Odpowiedz Link Zgłoś
cruella.de.mon Re: Salon kosmetyczny Coco-time 16.03.16, 23:50 A ile masz lat, tak z ciekawosci spytam? Zastanawialam sie nad czyms przeciwstarzeniowym z racji swych lat, ale w coco-time oferta jest dosc szeroka, wiec nie wiem co byloby dla mnie dobre :) moze ktos jeszcze skusi sie na odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.minionek Re: Salon kosmetyczny Coco-time 17.03.16, 23:11 Mam dosc mloda skórę, dlatego stawiam na nawilżanie. A z zabiegow anti age mozesz sprobowac np. mikrodermabrazji :) A jak nie wiesz co wybrac to idz na konsultację do coco-time, jest darmowa a kosmetyczka dobiera zabieg do twojej skory :) Odpowiedz Link Zgłoś
wronska91 Re: Salon kosmetyczny Coco-time 18.03.16, 22:18 Mozesz tez sprobowac czegos na cialo- teraz np. mozna jeszcze sprobowac zawalczyc o gladka skore bez rozstepow, cellulitu, a coco-time ma dosc szeroka oferte takich zabiegow- endomasaz, kriolipoliza, dermomasazer :) Odpowiedz Link Zgłoś
weronika.klas Re: Salon kosmetyczny Coco-time 24.03.16, 18:49 Robie w coco-time hybrydy co miesiac- jeszcze lepszych we wroclawiu nikt mi nie zrobil. Jestem dosc drobiazgowa i jestem typem perfekcjonisty, wiec lubie kiedy ktos porzadnie wykonuje zabieg, zwlaszcza ze paznokcie sa wizytówka kobiety :) A tutaj to jest mistrzostwo- wszystko jest na tip-top, wiec jesli chcesz jakis praktyczny zabieeg to przejdz sie na hybrydy. A jesli szukasz relaksu to hm.. moze jakis masaż? Mnie kusi od dawna zeby sie na jakis wybrac :) Odpowiedz Link Zgłoś