Dodaj do ulubionych

hp - czy coś wiadomo?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 12:10
Czy ktoś wie coś na temat inwestycji HP. Jestem na etapie, że dumali nad
decyzją, czy inwestować w Poznaniu, czy we Wrocławiu. Coś się może w tej
kwestii wyjaśniło?
Obserwuj wątek
    • little_m Re: hp - czy coś wiadomo? 27.09.04, 15:40
      Podciągam, bo sama jestem ciekawa :-)

Z nieoficjalnych źródeł wiem, że podobno zaczynają proces rekrutacyjny, ale
      gdzie, to nie mam pojęcia.
    • little_m Re: hp - czy coś wiadomo? 27.09.04, 16:01
      Z ostatniej chwili........ na 99% WROCŁAW!!!!!!!!

Ale ciii, żeby nie zapeszać;-)
      • Gość: Rafis Re: hp - czy coś wiadomo? IP: 213.199.196.* 27.09.04, 16:18
        przeciez decyzja ma byc w ciagu 3 miesięcy :)
        wiec prosze nie robic tu nadziei nieuzasadnionych.
        • Gość: erni Re: hp - czy coś wiadomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 16:40
          Kobierzyce też były na 99% .. :)))
          • Gość: Radical Re: hp - czy coś wiadomo? IP: *.ar.wroc.pl 27.09.04, 19:21
            W prasie pisali ,ze w miescie , które wybiorą , zbudują ich europejskie centrum
            biurowe (ergo siedzibę) , w którym ZATRUDNIĄ ok.1000 OSÓB !!!
            Wynika z tego ,ze jest spora szansa na niezły drapacz chmur ! :)
            Przy założeniu,ze bedą chcieli kupić nie az tak dużą (=nie az tak drogą)
            działkę i pociągną wtedy mocno w górę ! :)
            1000 osób !:) Powiedzmy po 50 osób na piętro, to daje 20 pięter.
            A moze by tak oszczędniej ? :) Niewielka działka, co daje np.po 25 osób na
            piętro, co daje jakieś 40 pięter :)))))
            Osobiście byłbym w siódmym niebie przy proporcji 20 ludzików na piętro = 50
            pięter ! Najwyższy budyneczek w Polsce, podwyższony do , powiedzmy 250 metrów ,
            jakąś efektowną iglicą :))) Nawet w Wawce nie ma tak wysokiego obiektu :)))
            Ech...Pomarzyć zawsze można !
            OBY WROCŁAW !!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Rafis Re: hp - czy coś wiadomo? IP: 213.199.196.* 27.09.04, 19:25
              Radical ale masz wyobraźnie. W Quattro Forum gdy zapełnią sie wszystkie biura i
              sklepy będzie pracowało 1000 osób :)
              Drapacz chmur hihihih
            • Gość: erni Re: hp - czy coś wiadomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 19:25
              Momentos, centrum księgoweości czy czegoś tam Philipsa w Łodzi ma zatrudniać
              ponad 500 osób. I co ? I wybudują kilku pietrowy budynek.
              • Gość: Radical Re: hp - czy coś wiadomo? IP: *.ar.wroc.pl 27.09.04, 19:54
                A co powiecie np.na maleńką działeczkę (jeszcze nie na sprzedaż) na samym rogu
                Traugutta i pl.Społecznego, przylegającą do Woj.Przychodni Spec.?
                Tam taka wieża nie przeszkadzałaby chyba żadnym dziadkom i innym tubylcom, a
                jako bud. wolnostojąca w sąsiedztwie przeiwdzianego do wysokiej zabudowy
                pl.Społecznego wręcz wpisywałaby się w wysokościowy w przyszłosci tamtejszy
                krajobraz :) Już Max Berg chciał w miejscu nieopodal (w miejscu Urz .Woj.)
                walnąć z 30-piętrowy budzio :)
                Pozdr.
                • Gość: wro2015 Re: hp - czy coś wiadomo? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.09.04, 19:56
                  na plac spoleczyn cale szczescie jeszcze nic nie jest przewidziane oprocz
                  wyburzenia estakad... Chyba nie myslisz powaznei ze w jakikolwiek szywilowany
                  sposob da sie 'obudowac' te estakady... Ach te linie rozgraniczajace... ciagle
                  to samo
                  • Gość: Radical Re: hp - czy coś wiadomo? IP: *.ar.wroc.pl 27.09.04, 20:03
                    Nie , ale mysle ze parking dla proponowanego przeze mnie :) biurowca HP mogłby
                    byc w miejscu parkingu przy Poczcie Gł. (wielopoziomowy oczywiscie) z
                    przejsciem podziemnym w miejscu dzisiejszego przejscia dla pieszych na
                    wysokosci niższej wieży poczty. Oczywiscie na koszt HP :)
                    • Gość: rabuch101 Re: hp - czy coś wiadomo? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.09.04, 21:23
                      Gość portalu: Radical napisał(a):

> z przejsciem podziemnym w miejscu dzisiejszego przejscia dla pieszych na
                      > wysokosci niższej wieży poczty. Oczywiscie na koszt HP :)

Chcesz ściągnąć inwestora, czy go wystraszyć?
              • Gość: no Re: hp - czy coś wiadomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 22:01
                > Momentos, centrum księgoweości czy czegoś tam Philipsa w Łodzi ma zatrudniać
                > ponad 500 osób. I co ? I wybudują kilku pietrowy budynek.

No właśnie...
                Skąd inąd wiadomo mi że HP interesuje się pewnym (poniemieckim) budynkiem w
                centrum Wrocławia. Nie musi to mieć związku z tą sprawą, ale kto wie...
            • svarte_sjel Re: hp - czy coś wiadomo? 27.09.04, 21:35
              Gość portalu: Radical napisał(a):
              > Osobiście byłbym w siódmym niebie przy proporcji 20 ludzików na piętro = 50
              > pięter ! Najwyższy budyneczek w Polsce, podwyższony do , powiedzmy 250 metrów ,

Tyle tylko, że od razu by się wywrócił :^)
              • Gość: Rafis Łódż :) IP: 213.199.196.* 27.09.04, 21:56
                Czy HP zatrudni w Łodzi 1000 osób?

tm 27-09-2004, ostatnia aktualizacja 27-09-2004 20:55

HP - międzynarodowy koncern informatyczny - szuka w Polsce miejsca na
                inwestycję. Czy jest szansa, że wybierze Łódź?

HP to jedna z największych w świecie firm informatycznych. Choć większość ludzi
                zna ją z produkcji sprzętu komputerowego (głównie drukarek), to najwięcej
                pieniędzy przynosi firmie świadczenie usługi informatycznch dużym
                przedsiębiorstwom. Wielkie firmy nie czują się często na siłach, by obsługiwać
                skomplikowane systemy komputerowe służące np. utrzymywaniu kontaktu z
                klientami. Zlecają wtedy obsługę tych systemów HP, a sami mogą zająć się
                rozwijaniem biznesu.

Właśnie takie centrum obsługujące dziesiątki firm w całej Europie HP chce
                postawić w Polsce. Pracę znalazłoby w nim nawet 1000 osób! Przedstawiciele
                firmy w poszukiwaniu miejsca pod inwestycję odwiedzili już dwa polskie miasta:
                Wrocław i Poznań. Co możemy zrobić, by przyjechali też do nas i wybrali Łódź?

- Dotarła do nas informacja o planach HP, pracujemy nad nią - powiedział nam
                Marek Michalik, wiceprezydent Łodzi, odpowiedzialny za inwestycje. Polecił
                urzędnikom zbadanie potrzeb amerykańskiego giganta i napisanie oferty. Jego
                zdaniem Łódź miałaby duże szanse wygrać, bo: koszty działalności są u nas
                niższe niż w innych dużych miastach; mamy wielu świetnie wykształconych młodych
                ludzi znających języki obce; inwestor zostałby przez miasto zwolnieny z podatku
                od nieruchomości.

HP Polska zatrudnia już 750 osób. Usługami dla firm zajmuje się 400 z nich.
                Jednym z największych klientów firmy w Polsce jest Proctor & Gamble. Firmę tę
                obsługuje w HP 100 pracowników.

• Gość: powrocek Re: Łódż :) IP: *.jedynka.com.pl 28.09.04, 16:36
                  No właśnie. Wygląda na to, że każde większe miasto w Polsce ma ochote na HP...
                  i każde uważa, że jest w ścisłej czołówce. Myślę, że to celowe działanie speców
                  z tej firmy. KTO DA WIĘCEJ ZA NIŻSZĄ CENĘ. Ot, taka ci to spikowa teoria.
                  • Gość: jester Re: Łódż :) IP: 217.97.139.* 28.09.04, 19:14
                    byłbym baaardzo zdiwiony i po raz pierwszy od trzech lat pozytywnie rozczarowany
                    gdyby hp przyszło gdziekolwiek do polski. ale oni wybiora raczej rosje lub
                    rumunię. tak przynajmniej my sie dowiedzieliśmy...
                    • Gość: Rafis Re: Łódż :) IP: 213.199.196.* 28.09.04, 19:24
                      Gość portalu: jester napisał(a):

> byłbym baaardzo zdiwiony i po raz pierwszy od trzech lat pozytywnie
                      rozczarowan
                      > y
                      > gdyby hp przyszło gdziekolwiek do polski. ale oni wybiora raczej rosje lub
                      > rumunię. tak przynajmniej my sie dowiedzieliśmy...

Raczej Rosje lub Rumunię. Wiesz to niezbyt scisła informacja :)
                      • Gość: jester Re: Łódż :) IP: 217.97.139.* 28.09.04, 19:28
                        jakbym miał informacje pewnieszą niz "raczej rosja lub rumunia" to bym to
                        napisał rafis. nie jestem przecież skąpy w dzieleniu się informacjami
                        • Gość: Rafis Re: Łódż :) IP: 213.199.196.* 28.09.04, 19:33

> jakbym miał informacje pewnieszą niz "raczej rosja lub rumunia" to bym to
                          > napisał rafis. nie jestem przecież skąpy w dzieleniu się informacjami

wiem ale to własciwie oznacza ty,le, że będzie to raczej Rosja lub Rumunia albo
                          Polska.
                    • Gość: ! Re: Łódż :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.04, 19:34
                      Jester jeżeli do 31.12.2004 polski Sejm nie uchwali odp ustaw, to uzyskane
                      przez Was informacje potwierdzą się nie w 100 ale w 1000% :(
                      • Gość: jester Re: Łódż :) IP: 217.97.139.* 28.09.04, 19:43
                        no wiec dlatego piszę, że rosja lub rumunia. o polsce zapomnijcie. bedzie zmaian
                        władzy, czy nie będzie - to bez róznicy. stawiam wszystkim jesli to hp przyjdzie
                        do tego miasta - tak bardzo w to "wierzę".

btw. jakies spotkania sie jeszcze odbywają?
                        • Gość: Rafis Re: Łódż :) IP: 213.199.196.* 28.09.04, 20:03

. stawiam wszystkim jesli to hp przyjdzi
                          > e
                          > do tego miasta - tak bardzo w to "wierzę".
                          >
                          już raz stawiałes więc chyba nie jest tak źle :)
                        • Gość: ! Re: Łódż :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.04, 20:03
                          Ja postawię skrzynkę, nawet dwie najlepszego i najdroższego szmpana, jak HP
                          trafi do Wrocławia. Ale wg mnie nie ma na to szans, że HP zainwestuje w Polsce.
                          Kolejna prestiżowa inwestycja ucieknie Polsce.
                          Może chociaż Kobierzyce uratują za kilka miesiecy honor Polski? Ale to m.in
                          znów będzie zależało od kilku czerwonych ludzików :(
                  • Gość: Rafis Re: Łódż :) IP: 213.199.196.* 28.09.04, 19:22
                    Gość portalu: powrocek napisał(a):

> No właśnie. Wygląda na to, że każde większe miasto w Polsce ma ochote na
                    HP...
                    > i każde uważa, że jest w ścisłej czołówce.

Nie, w Polsce jest brany pod uwage tylko Wrocław i Poznan :)

Myślę, że to celowe działanie speców
                    >
                    > z tej firmy. KTO DA WIĘCEJ ZA NIŻSZĄ CENĘ. Ot, taka ci to spikowa teoria

tak.
        • little_m Re: hp - czy coś wiadomo? 28.09.04, 08:30
          Nie chcę robić nieuzasadnionych nadziei..... szczególnie sobie samej :-)))
          Przypuszczam, że headhunterzy moga coś wiedzieć na ten temat:-)

W czwartek interview. Może uda mi się zasięgnąć języka u samego źódła;-)
          • Gość: hermi Re: hp - czy coś wiadomo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 15:01
            little_m powodzenia na interview. Daj znać jak Ci poszło. Może uchylisz potem
            rąbka tajemnicy :)
          • Gość: hermi Re: hp - czy coś wiadomo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 13:59
            Little_m, jak tam interview?
            • Gość: Rafis GW juz wie... buhaahaha IP: 213.199.196.* 03.10.04, 19:42
              Inwestycja Hewlett-Packarda we Wrocławiu

luk 03-10-2004 , ostatnia aktualizacja 03-10-2004 19:20

Hewlett-Packard najprawdopodobniej zainwestuje we Wrocławiu

To na razie jednak informacja nieoficjalna. O inwestycję Hewlett-Packarda
              Wrocław rywalizuje z Poznaniem. Pracę w nim znalazłoby kilkaset osób.

Przedstawiciele koncernu odwiedzili oba miasta. Wiadomo, że po wizycie we
              Wrocławiu byli bardzo zadowoleni z zaproponowanych im lokalizacji. Nasi
              urzędnicy nie dostali jednak jeszcze ostatecznej decyzji. Oficjalnych
              informacji możemy spodziewać się w ciągu najbliższych kilku tygodni. Hewlett-
              Packard to jedna z największych firm na świecie. Najbardziej znane są ich
              drukarki, monitory, notebooki.

P.S. Jak sie nie sprawdzi to GW ma ...
              • Gość: el_gato Re: GW juz wie... buhaahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 19:49
                propaganda sukcesu? No ale moze po powtorzeniu tego 100x....
                • Gość: RP Re: GW juz wie... buhaahaha IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 03.10.04, 20:00
                  To 'zwycięztwo' to na razie czcze gadanie ... Ale oby się spełniło ...
                  Mnie zastanawia tylko gdzie miałoby to być ?! Nie mamy wolnej dużej i
                  wyskoklasowej powierzchni biurowej. A wątpie żeby HP chciało budować nowy
                  biurowiec ... Nie mają chyba tyle czasu, bo pieniążki to mają na bank!
                  Pytanie tylko czy w poznaniu juest na tyle takowej powierzchni ?!

Jakie lokalizacje proponujecie ?! W Holliday Inn jest ponoć trochę wolnych
                  biur ...

Pozdrawiam,
                  Adrian.
                  • Gość: michal Re: GW juz wie... buhaahaha IP: 195.205.108.* 03.10.04, 20:04
                    Przeciez oni zapowiadali, ze interesuje ich tylko wlasny biurowiec. Ogladali
                    juz kilka potencjalnych dzialek.
                  • Gość: Rafis Re: GW juz wie... buhaahaha IP: 213.199.196.* 03.10.04, 20:06
                    W skrócie: oni chca budowac własne biura i Wrocław dał im 5 lokalizacji m.in.
                    CP, plac Społeczny, wzgórze mikołajskie...
                    • Gość: Rafis Re: GW juz wie... buhaahaha IP: 213.199.196.* 03.10.04, 20:16
                      Gość portalu: Rafis napisał(a):

> W skrócie: oni chca budowac własne biura i Wrocław dał im 5 lokalizacji m.in.
                      > CP, plac Społeczny, wzgórze mikołajskie...

jeszcze teren za Świebodzkim oraz wrocławski park technologiczny.
            • little_m Re: hp - czy coś wiadomo? 05.10.04, 11:21
              Gość portalu: hermi napisał(a):

> Little_m, jak tam interview?

Przepraszam za tak długie milczenie :-)

Interview zaliczone, teraz drugi etap... ale do rzeczy...

Na moje oczywiste pytanie "Wrocław czy Poznań" Pani odpowiedziała: "rekrutacja
              jest przeprowadzana we Wrocławiu, nie w Poznaniu, więc o czymś to świadczy".
              Podobno czekają na oficjalną informację z centrali w USA. Kwestia 2 - 3 tygodni.

Mnie już kciuki bolą od trzymania :-)))
              • Gość: ! Re: hp - czy coś wiadomo? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.04, 18:00
                Jeżeli HP wybierze Wrocław, to stawiam Ci Litle_m dobrego szampana (za dobre
                informacje i za informacje przed ogłoszeniem ofic info).

Pozdrawiam.
                • Gość: Rafis Re: hp - czy coś wiadomo? IP: 213.199.196.* 06.10.04, 18:10
                  Gość portalu: ! napisał(a):

> Jeżeli HP wybierze Wrocław, to stawiam Ci Litle_m dobrego szampana (za dobre
                  > informacje i za informacje przed ogłoszeniem ofic info).
                  >
                  > Pozdrawiam.

Ba stawiasz wszystkim a jester stawia piwo :) Ja mam dobra pamieć ;)
                • little_m Re: hp - czy coś wiadomo? 07.10.04, 14:45
                  ! trzymam Cię za słowo!!! :-) Może będzie więcej niż jeden powód do opijania :-)

> Jeżeli HP wybierze Wrocław, to stawiam Ci Litle_m dobrego szampana (za dobre
                  > informacje i za informacje przed ogłoszeniem ofic info).
                  >
                  > Pozdrawiam.
                  • Gość: edytka Re: hp - czy coś wiadomo? IP: 217.153.67.* 07.10.04, 14:56
                    HP bedzie we Wrocławiu, szuka narazie tymczasowych biur dopóki czegos nie
                    zbuduje wiec kciuki nalezy trzymac i pozytywnie myslec lecz wydaje mi sie ze
                    informacja jest pewna na 90%, na 100% bedzie wiadomo za tydzien do dwóch
                    • Gość: RP Re: hp - czy coś wiadomo? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 07.10.04, 17:09
                      Juppi !!! Co raz bardziej zaczynam w to wierzyć ;)
                      Szukają biur - będzie problem.

P.S. Chyba Wykrzyknik i Jester będą musieli się wykosztować :)
                      • Gość: edytka Re: hp - czy coś wiadomo? IP: 217.153.67.* 07.10.04, 17:17
                        Wy szampana a ja? :(
                        • Gość: ! Re: hp - czy coś wiadomo? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.04, 17:22
                          Ty też Edytko. Mam nadzieję, że MY wszyscy, forumowiczki i forumowicze z tego
                          FORUM spotkamy się w 2006 na wielkim ZLOCIE-SPOTKANIU, podczas otwarcia
                          AQUAPARKU we Wrocławiu.

ps: Rafis i Sławek będa pełnić rolę gospodarzy i przewodników, bo to ich
                          dzielnica i okolice :)

Pozdrowienia.
                          • Gość: slawek Re: hp - czy coś wiadomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 18:37
                            Właśnie byłem na rowerku w okolicach przyszłego Parku Wodnego. Ciężki sprzet
                            stoi na terenie tego parkingu o którym było info w GW. I tak jak pisał Rafis
                            zaczeli wywozić ziemię. Spotkanie się zbliża ... :-)
                            • Gość: michal Re: hp - czy coś wiadomo? IP: 195.205.108.* 07.10.04, 19:44
                              Kurde, ale sie ciesze! Tyle super wiadomosci ostatnio mamy! Zyc nie umierac!!
                          • Gość: kotb. Re: hp - czy coś wiadomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 18:56

> Ty też Edytko. Mam nadzieję, że MY wszyscy, forumowiczki i forumowicze z tego
                            > FORUM spotkamy się w 2006 na wielkim ZLOCIE-SPOTKANIU, podczas otwarcia
                            > AQUAPARKU we Wrocławiu.
                            >
                            > ps: Rafis i Sławek będa pełnić rolę gospodarzy i przewodników, bo to ich
                            > dzielnica i okolice :)
                            >
                            > Pozdrowienia.

Pewnie nawet wtedy jeszcze nie bedzie oficjalnego projektu na ten aquapark tylko przedkoncepcja;)
                  • Gość: ! Re: hp - czy coś wiadomo? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.04, 17:19
                    Little_m mogą być nawet dwa szampany, byle tylko HP wybrał Wrocław i tu się
                    ulokował :)

Pozdrawiam.
                    • little_m Re: hp - czy coś wiadomo? 08.10.04, 08:35
                      Ha Ha Ha jeszcze trochę i wyjdzie z tego kąpiel w bąbelkach :-)))
              • Gość: hermi Re: hp - czy coś wiadomo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 14:37
                Coś mi się widzi, że się decyzja odwleka. Mam nadzieję, że nie oznacza to, że
                Wrocław odpadł.
                • Gość: edytka Re: hp - czy coś wiadomo? IP: 217.153.67.* 14.10.04, 14:40
                  decyzja miała byc podjeta w okresie ok. 2-3 tyg czyli na koniec miesiąca wiec
                  nie bardzo rozumiem
                  • Gość: Preslaw Re: hp - czy coś wiadomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 15:51
                    Toznaczy na koniec października?
                    • Gość: edytka Re: hp - czy coś wiadomo? IP: 217.153.67.* 14.10.04, 15:55
                      tak
                      • Gość: Preslaw Re: hp - czy coś wiadomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 16:14
                        No to spokojnie można czekać. Nawet jak do końca października nie będzie
                        informacji to też nie musi nic znaczyć, przecież takich decyzji nie podejmuje
                        się zawsze w pierwotnie wskazanym terminie. Najgorsze jest tylko to jak ktoś
                        (np. inwestor) naobiecuje Bóg wie ile, zrobi dużo szumu i nic później z tego
                        nie wychodzi. A w tym przypadku tak nie było.
                        • Gość: edytka Re: hp - czy coś wiadomo? IP: 217.153.67.* 14.10.04, 16:16
                          no właśnie :) Więc trzymajmy sie pozytywnego nastawienia i czekajmy na decyzje
                          • little_m Re: hp - czy coś wiadomo? 03.11.04, 18:38
                            I jak..... wiadomo cosik??

Zaczynam powątpiewać..... :-(
    • Gość: W. Re: hp - czy coś wiadomo? IP: *.ugent.be 03.11.04, 23:18
      no wlasnie? co z hp?
    • Gość: W. Re: hp - czy coś wiadomo? IP: *.ugent.be 05.11.04, 09:35
      i co ? podbijam
    • Gość: erni Re: hp - czy coś wiadomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 18:49
      i nic.
      • Gość: :) Re: hp - czy coś wiadomo? IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.11.04, 22:27
        Moze cos wiadomo. Ale kto wie :):) Cierpliwosci.
        • Gość: ! Re: hp - czy coś wiadomo? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.04, 22:29
          HP postawi swój nowy biurowiec dokładnie w połowie drogi miedzy Wrocławiem a
          Poznaniem, zeby było sprawiedliwie :)))
          • Gość: :) Re: hp - czy coś wiadomo? IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.11.04, 22:41
            Biurowiec w pociągu, który bedzie jezdzil miedzy Wrocławiem a Poznaniem. A tak
            wogole jak obstawiacie, gdzie zainwestuja?
          • ka-8 Re: hp - czy coś wiadomo? 05.11.04, 23:19
            Czyli w Lesznie! Super! ;D
            • Gość: hermi Re: hp - czy coś wiadomo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 09:50
              Obiło mi się o uszy, że jakiekolwiek ruchy w tej kwestii zostały odłożone do
              lutego 2005. Ale to wieści nie potwierdzone. Pozdrawiam
              • Gość: Preslaw Re: hp - czy coś wiadomo? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.04, 12:23
                Jest wysoce prawdopodobne, że istotnie decyzja zostanie dopiero podjęta w 2005
                roku. Zupełnie przypadkowo powiedziała mi o tym osoba z branży informatycznej
                ale pracująca w innej firmie, nie do końca konkurencyjnej. Ale to też infrmacje
                nie potwierdzone.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka