Dodaj do ulubionych

Kto gra w karty

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.02, 01:35
Gracie w karty? To trochę zapomniana rozrywka. U mnie w domu namietnie grywa
sie w Canaste, dzisiaj z moim daliśmy takiego łupnie moim rodzicom, że musiałam
Wam sie pochwalić. A Wy gracie?
Obserwuj wątek
    • mastat Re: Kto gra w karty 15.04.02, 09:11
      Ja nie grywam ale gratuluję!
      A kiedy rewanż?
      • Gość: Gregor Re: Kto gra w karty IP: 212.160.90.* 15.04.02, 09:40
        A ja grywam czasem w brydzyka tylko ze niestety czesto brakuje nam tego 4. A
        czasemi nawet i 3 :((
        • Gość: Jajaccek Re: Kto gra w karty IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 15.04.02, 11:38
          Zapomnialem juz jak sie gra w kanaste, ale zostawilem dobrych , bo stalych
          partnerow do gry we Wroclawiu.Gra jak gra, ale ta atmosfera nieprzespanych
          nocy.:)Tutaj, niestety, bardzo zadko udaje sie zmontowac partyjke. A i gracze
          mniej zapalczywi.
        • Gość: duzY W brydża IP: *.dtvk.tpnet.pl 15.04.02, 11:38
          Co wtorek, choc ostatnio przeszedłem na pozycję obserwatora
    • isis! Re: Kto gra w karty 15.04.02, 13:50
      Gość portalu: Żarłacz napisał(a):

> Gracie w karty?

Nasuwa mi się powiedzenie mojej Babci: "Kto gra w karty ten ma łeb obdarty", ale
      ze skruchą muszę przyznać: gram... A właściwie grałam. Od dwóch lat brak mi
      czasu. A najbardziej lubię pokera. Może być nawet rozbierany :)
      • Gość: Homar Re: Kto gra w karty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.02, 14:18
        ja tez lubie grac..! Ale (to jakis syndorm forumowy ?) ostatnio nie :)
        Lubie canaste, tysiaca, brydza, kierki, makao. Jak jest fajna atmosfera (a przy
        kartach owszem), to moge grac we wszystko!
        pozdr
      • Gość: On Re: Kto gra w karty IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 14:22
        isis! napisał(a):

> Gość portalu: Żarłacz napisał(a):
        >
        > > Gracie w karty?
        >
        > Nasuwa mi się powiedzenie mojej Babci: "Kto gra w karty ten ma łeb obdarty", al
        > e
        > ze skruchą muszę przyznać: gram... A właściwie grałam. Od dwóch lat brak mi
        > czasu. A najbardziej lubię pokera. Może być nawet rozbierany :)

Może się zdzwonimy na partyjkę?
      • isis! Re: Kto gra w karty 15.04.02, 15:31
        isis! napisał(a):

> najbardziej lubię pokera. Może być nawet rozbierany :)

Lubię też oczko, tysiąca, 66 i makao. Jakby się uprzeć, to też można wymyślić
        rozbierane wersje...
    • globik Re: Kto gra w karty 15.04.02, 15:58
      jasne, sporo gramy ze znajomymi, ostatnio glownie w brydza
      ale takze w 358, planowanie, kierki, 66 itp
      kart wcale nie sa taka zapomniana rozrywka ;)
    • Gość: tyrysek Re: Kto gra w karty IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 16:22
      to ja sie zglaszam na nauke brydza!
    • Gość: Janek Re: Kto gra w karty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.02, 16:42
      Ojciec prał syna nie za to, że grał w karty ale za to, że lubił się odgrywać.
      A ja lubię grać ale tylko z obcymi. To tak jak z boksem. Walka musi serio.
      • Gość: Żarłacz Re: Kto gra w karty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.04.02, 02:04
        Janku, to stary , dobry tekst mojego Tatusia. Graliśmy dosyć często. Ale chyba
        juz przestaniemy, bo właśnie od pół godziny nie mam już mojego osobistego.
        Płaczę jak to piszę, ale nie chcę mówic o tym moim bliskim, a Wy i tak mnie nie
        znacie, więc mogę. Cóż, przyjdzie uczyć sie żyć na nowo. Tak mi źle.
        • monil Re: Kto gra w karty 17.04.02, 02:48
          Gość portalu: Żarłacz napisał(a):

> Janku, to stary , dobry tekst mojego Tatusia. Graliśmy dosyć często. Ale chyba
          > juz przestaniemy, bo właśnie od pół godziny nie mam już mojego osobistego.
          > Płaczę jak to piszę, ale nie chcę mówic o tym moim bliskim, a Wy i tak mnie nie
          >
          > znacie, więc mogę. Cóż, przyjdzie uczyć sie żyć na nowo. Tak mi źle.

Żarłacz(ko) - jestem w szoku! Do jasnej cholery chyba mnie wzrok myli,choć umiem
          czytać ze zrozumieniem! Wlazłam na wątek , bo chciałam się pochwalić, że też
          lubię karty... Żarłacz trzymaj się!!!Pozdrawiam bardzo serdecznie! Napisz, jeśli
          chcesz pogadać. Pozdrawiam raz jeszcze i - trzymaj się kobieto NIEPOSPOLITA!!!!
          • Gość: Jajaccek Re: Do Zarlacza. IP: *.chicago-10rh16rt.il.dial-access.att.net 17.04.02, 04:30
            O matko!Co sie stalo???
            • Gość: Janek Re: Do Zarlacza. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.04.02, 15:19
              Żarłaczu Niepospolity???
              • Gość: tyrysek Re: Do Zarlacza. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 15:26
                Żarłaczu... Tyrys z Toba!
                • Gość: macio Re: Do Zarlacza. IP: 213.25.69.* 17.04.02, 16:26
                  Dołączam się
    • clinteast Re: Kto gra w karty 06.05.13, 23:49
      Ja gram w karty do gry. Najchętniej w brydża. Chociaż ostatnio coraz rzadziej.a to częściej gram teraz w wojnę, do której zmuszają mnie dzieci :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka