Gość: wrocławianka IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.10.04, 21:58 może pierw uprzedzić że niebędzie wody kazdy by se do czjnika nalał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Luke Re: Wieczór bez wody IP: *.gadow.wroc.net 05.10.04, 22:00 własnie. Teraz cale miasto oprocz kilku wiekszych osiedli (Gądów, Kuźniki, chyba Nowy Dwór?) nie ma wody... Fajnie, że nie mam rurociągu awaryjnego, coś w rodzaju pętli... własnie w TV (TVP 3) powiedzieli, że woda będzie dopiero o 4 rano (a w zasadzie o 4 w nocy...) - tak... jak nie będzie opóźnień... Cóż·... denaturat trzeba będzie pić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kometa Re: Wieczór bez wody IP: *.nd.e / *.e-wro.net 05.10.04, 23:01 Na Nowym Dworze tez nie ma wody :-( Szlag by to trafil... W tym artykule jakies bzdury sa - "ciśnienie wraca do normy" "Odcięty został tylko uszkodzony odcinek" - ciekawe tylko, ze pol miasta wciaz nie ma wody :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke Re: Wieczór bez wody IP: *.gadow.wroc.net 05.10.04, 22:02 PS. Widze (po IP) ze kolezanka z Gądowa albo Kuźnik... to tak jak ja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Wieczór bez wody IP: *.amsnet.pl / *.amsnet.pl 05.10.04, 22:14 Niestety, nie jesteście sami z tym problemem. Na Biskupinie też posucha, choć jeszcze pół godziny temu, woda płynęła wartkim strumieniem. Czyżbyśmy dzisiaj mieli brudni położyć się spać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke Re: Wieczór bez wody IP: *.gadow.wroc.net 05.10.04, 22:25 Wam to jeszcze moze wlacza wode przed polnocą... a u mnie tak sie sklada, ze jest niedaleko do tego wezla na Bystrzyckiej i zapewne jedyne polaczenie z siecia wodociagow idzie tamtedy... ale coz... ciagle cos mi 'wcina' raz telefon (kradziez kabla :D), raz internet (wylaczanie pradu w niektorych czesciach sieci ;), raz prad, a raz wode... Witamy w socjalizmie ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HQ Re: Wieczór bez wody IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.10.04, 23:20 Jest 23.21 na Kużnikach w koncu jest woda w kranie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gądowianin Re: Wieczór bez wody IP: *.magma / *.magma-net.pl 05.10.04, 22:28 A na gądowie jest woda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke Re: Wieczór bez wody IP: *.gadow.wroc.net 05.10.04, 22:45 Toż to niemożliwe... mieszkam 200m od Gądowa a woda wsiąkła... Ale skoro jesli jest woda na Gądowie to mam nadzieje ze przed polnocą do mnie doleci (o ile po drodze nie zabiorą wszystkiego inni ;) To miasto coraz bardziej przypomina mi system komunistyczny na kartki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Wieczór bez wody IP: *.mat.univie.ac.at 05.10.04, 23:03 Troche chyba trudno uprzedzac o awariach - wtedy to by nie byly awarie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianka Re: Wieczór bez wody IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.10.04, 23:11 mieszkam na ul bulwar ikara w kranach sucho nawet w czjniku nic niemam wody bo akurat myłam czajnik i wody zabrakło nie pech/? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Wieczór bez wody IP: *.mat.univie.ac.at 05.10.04, 23:17 uuu - to tylko do astry po baniak wody bo w creatorze nie beda mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianka Re: Wieczór bez wody IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.10.04, 23:23 zaczyna lecieć powoli o jak dobrze nałapać troche na herbatke pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Nie róbmy tragedii. Woda będzie!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.04, 23:20 Właśnie wyczytałem, że już grodzą pod Aquapark. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchoborek Re: Wieczór bez wody IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 05.10.04, 23:58 No i doczekalem sie, Muchobor - woda juz jest :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop iwan Re: Wieczór bez wody IP: *.kom / *.kom-net.pl 06.10.04, 00:22 a w braterskim mieście lwowie - większym przecież od wrocławia - woda w mieszkaniach jest tylko 6 godzin dziennie: 6-9 i 18-21. to jest dopiero "awaria"! Odpowiedz Link Zgłoś