Dodaj do ulubionych

niewprawni forumowicze

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.04.02, 18:34
zobaczcie, jaka wtope mozna zaliczyc, nie bedac wprawionym w klonowaniu
www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=383&wid=1597078&aid=1597078
Obserwuj wątek
    • Gość: cyfer Re: niewprawni forumowicze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.04.02, 18:37
      no coz... chcial chlopina dobrze... :-)))
      • Gość: Homar Re: niewprawni forumowicze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.04.02, 20:25
        niezle :-)))))
        • Gość: Jajaccek Re: niewprawni forumowicze IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 18.04.02, 16:48
          Kazdemu sie moze przytrafic>:)
          • nexus20 Re: niewprawni forumowicze 18.04.02, 18:17
            Zapomniał się tylko podpisać "z poważaniem dyrektor banku".
            Wtopa na maxa :).
            • Gość: wędzonka Re: niewprawni forumowicze IP: 156.24.231.* 18.04.02, 18:22
              nexus20 napisał(a):

> Zapomniał się tylko podpisać "z poważaniem dyrektor banku".
              > Wtopa na maxa :).

Nie zartuj, dyrektor ma pewnie konto w jakims lepszym banku! :)
              • nexus20 Re: niewprawni forumowicze 18.04.02, 18:25
                Gość portalu: wędzonka napisał(a):

> nexus20 napisał(a):
                >
                > > Zapomniał się tylko podpisać "z poważaniem dyrektor banku".
                > > Wtopa na maxa :).
                >
                > Nie zartuj, dyrektor ma pewnie konto w jakims lepszym banku! :)

Być może ale swoją firmę jakoś musi reklamować ! :)
                • Gość: wędzonka Re: niewprawni forumowicze IP: 156.24.231.* 18.04.02, 18:39
                  nexus20 napisał(a):

> Gość portalu: wędzonka napisał(a):
                  >
                  > > nexus20 napisał(a):
                  > >
                  > > > Zapomniał się tylko podpisać "z poważaniem dyrektor banku".
                  > > > Wtopa na maxa :).
                  > >
                  > > Nie zartuj, dyrektor ma pewnie konto w jakims lepszym banku! :)
                  >
                  > Być może ale swoją firmę jakoś musi reklamować ! :)

Myslisz ze taki z niego klamczuch? :)
    • Gość: bromden a to przyklad z wlasnego podworka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.02, 18:26
      www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=WROCLAW&wid=1647617&aid=1654151

btw, wedzonka, gdzie sie chlopie podziewales tyle czasu?
      • Gość: wędzonka Re: a to przyklad z wlasnego podworka IP: 156.24.231.* 18.04.02, 18:37
        Gość portalu: bromden napisał(a):

> <a href="www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=WROCLAW&wid=164761
        > 7&aid=1654151"target="_blank">www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=WROC
        > LAW&wid=1647617&aid=1654151</a>
        >
        > btw, wedzonka, gdzie sie chlopie podziewales tyle czasu?

Oczywiscie klonowalem sie! :)
        Poza tym sporo czasu spedzam przy fontannie, chce wykorzystac ile sie da jesli
        mialoby jej wkrotce zabraknac... :(
        • Gość: Jajaccek Re: a to przyklad z wlasnego podworka IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 18.04.02, 18:50
          HeHe!Co raz lepiej:))Chociaz te ostanie linki, to u mnie pustoposty.:)
        • Gość: Janek Re: a to przyklad z wlasnego podworka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.02, 19:05
          Wędzonka. Jak to naprawdę jest z tą fontanną? Sam się przykułeś czy Ciebie
          przykuli? Niezależnie od tego łańcuch mogli dać dłuższy. Pozdrawiam.:)))
          • Gość: bromden Re: a to przyklad z wlasnego podworka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.02, 19:09
            Janek moglbys choc raz nie wpierdalac sie w kazdy watek na tym forum?
            • Gość: Janek Re: a to przyklad z wlasnego podworka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.02, 19:16
              Napisz to grzeczniej. Please.
              • Gość: bromden Re: a to przyklad z wlasnego podworka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.02, 19:35
                rozumiem zazdrosc o dorobek i powszechny szacunek, jakim cieszy sie moj nick na
                tym forum, ale prosze bardzo nie zmuszac mnie do logowania sie,

jak bede chcial sie policzyc z jankiem, to dam sobie rade sam
                (przykuje go na jednym lancuchu z wedzonka)
                • Gość: Jajaccek Re: a to przyklad z wlasnego podworka IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 18.04.02, 19:43

> jak bede chcial sie policzyc z jankiem, to dam sobie rade sam
                  > (przykuje go na jednym lancuchu z wedzonka)

Ja sie moge dac przykuc dobrowolnie, jezeli Reszta jest brydzowa.:)
                  No i zeby piwko zabezpieczyc.
                  • Gość: wędzonka Re: a to przyklad z wlasnego podworka IP: 156.24.231.* 18.04.02, 19:50
                    Gość portalu: Jajaccek napisał(a):

> Gość portalu: bromden napisał(a):
                    >
                    > > jak bede chcial sie policzyc z jankiem, to dam sobie rade sam
                    > > (przykuje go na jednym lancuchu z wedzonka)
                    >
                    > Ja sie moge dac przykuc dobrowolnie, jezeli Reszta jest brydzowa.:)
                    > No i zeby piwko zabezpieczyc.

O toz to!
                    Niestety niedlugo, dzieki naszemu konserwatorowi, taka przyjemnosc moze stac sie
                    tylko piesnia dnia wczorajszego...
                    • Gość: Jureek Re: a to przyklad z wlasnego podworka IP: 62.8.156.* 18.04.02, 19:53

> O toz to!
                      > Niestety niedlugo, dzieki naszemu konserwatorowi, taka przyjemnosc moze stac si
                      > e
                      > tylko piesnia dnia wczorajszego...

No coś Ty!? To konserwator zabronił picia piwa w miejscach publicznych? Ja
                      myślałem, że to kto inny był tak genialny.
                      A w brydża też już grać nie wolno?
                      "To o taką Polskie walczylim?" ;-)))
                      J.
                      • Gość: wędzonka Re: a to przyklad z wlasnego podworka IP: 156.24.231.* 18.04.02, 19:57
                        Gość portalu: Jureek napisał(a):

> Gość portalu: wędzonka napisał(a):
                        >
                        > > O toz to!
                        > > Niestety niedlugo, dzieki naszemu konserwatorowi, taka przyjemnosc moze st
                        > ac si
                        > > e
                        > > tylko piesnia dnia wczorajszego...
                        >
                        > No coś Ty!? To konserwator zabronił picia piwa w miejscach publicznych? Ja
                        > myślałem, że to kto inny był tak genialny.
                        > A w brydża też już grać nie wolno?
                        > "To o taką Polskie walczylim?" ;-)))
                        > J.

Tak? A jak przypniesz sie do fontanny ktorej nie ma? :)
                        • Gość: Jureek Re: a to przyklad z wlasnego podworka IP: 62.8.156.* 18.04.02, 20:01

> Tak? A jak przypniesz sie do fontanny ktorej nie ma? :)

Nie ta, to będzie inna.
                          J.
                        • Gość: Janek Re: a to przyklad z wlasnego podworka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.02, 20:01
                          A skąd to wiesz? Decyzji jeszcze nie ma. Wszystko jest możliwe. :)))
                          • Gość: Pafik Re: a to przyklad z wlasnego podworka IP: *.kom-net.pl 18.04.02, 20:03
                            Gość portalu: Janek napisał(a):

> A skąd to wiesz? Decyzji jeszcze nie ma.

Decyzja jest. Pytanie czy bedzie nowa. Konserwator kluczy i miga sie od
                            odpowiedzi :(
                  • Gość: Tirsa Re: a to przyklad z wlasnego podworka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.02, 20:07
                    Gość portalu: Jajaccek napisał(a):
                    >
                    > Ja sie moge dac przykuc dobrowolnie, jezeli Reszta jest brydzowa.:)
                    > No i zeby piwko zabezpieczyc.

Ja się piszę do czwórki :-)
                    ewentualnie mogę karty trzymać i po piwko latać :-))
                    • Gość: Jureek Re: a to przyklad z wlasnego podworka IP: 62.8.156.* 18.04.02, 20:17
                      Gość portalu: Tirsa napisał(a):

> Ja się piszę do czwórki :-)
                      > ewentualnie mogę karty trzymać i po piwko latać :-))

Zeby latać, będziesz się musiała najpierw z łańcucha urwać :-))
                      J.
                      • Gość: Tirsa Re: a to przyklad z wlasnego podworka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.02, 21:05
                        ja się na towarzystwo pisałam, nie na łańcuch ;-)
                • Gość: wędzonka Re: a to przyklad z wlasnego podworka IP: 156.24.231.* 18.04.02, 19:46

> rozumiem zazdrosc o dorobek i powszechny szacunek, jakim cieszy sie moj nick na
                  > tym forum, ale prosze bardzo nie zmuszac mnie do logowania sie,
                  >

Ze mna? Bromden, dopiekles Jankowi bardziej niz Twoj klon! :)
                  • Gość: Janek Re: a to przyklad z wlasnego podworka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.02, 19:52
                    I tu się mylisz, bo dureń niechcąco mnie uhonorował. Koło legendy forum
                    pastuszka drobnego postawić. Niespotykane. :)))
                • Gość: bromden Re: a to przyklad z wlasnego podworka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.02, 20:20

> rozumiem zazdrosc o dorobek i powszechny szacunek, jakim cieszy sie moj nick na
                  >
                  > tym forum, ale prosze bardzo nie zmuszac mnie do logowania sie,
                  >

wstretny klon, ktos sie podszywa pode mnie, przeciez kazdy kto zaglada na to
                  forum wie ze nie cierpie takich starych nudziarzy jak Janek. Wpycha sie na sile
                  do kazdego watku choc nic nie wie.

• Gość: Janek Re: a to przyklad z wlasnego podworka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.02, 20:27
                    Czy to o Tobie tu piszą, żeś się z łańcucha urwał. :)))
    • bromden Re: niewprawni forumowicze 18.04.02, 20:56
      moje posty z 19:09 i 20:20 nie sa moje,
      inne moja sa moje
    • Gość: drug Re: niewprawni forumowicze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.02, 22:16
      dobre, dobre...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka