Dodaj do ulubionych

szpitale prywatyzacja

IP: *.static.hostnoc.net 17.03.12, 07:38
www.walbrzych24.com/1-wiadomosci/938-szpital-sie-przeksztalci
dlaczego ten wątek jest usuwany???, dlatego że robi się to pod Szełemeja i ratuszowe słgusy go wycinają?? wałbrzyszanie dowiedzą się wkońcu dlaczego został prezydentem

Obserwuj wątek
    • Gość: , Re: szpitale prywatyzacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.12, 11:13
      I o to chodziło aby dopilnować interesu z pierwszego rzędu. Kto przed wyborami słuchał to głosował rozsądnie ale to była mniejszość. Więc wygrywająca większość teraz się wstydzi i całuje po rękach za pozwolenie wejścia do sanktuarium prezia.
      • Gość: Kolo Re: szpitale prywatyzacja IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.12, 12:29
        Z tym całowaniem to przesadziłeś. Dawno nie było tak dostępnego "prezia".
        • Gość: do kolo Re: szpitale prywatyzacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.12, 14:45
          Ciebie musi wpuścić bo sam mósiałby zamiatać przed szpitalem
          • Gość: ramol Re: szpitale prywatyzacja IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.03.12, 21:41
            No cóż, p.Sawicka mówiła o "prywatyzacji" szpitali już dosyć dawno temu. Jak widać - nie kłamała, wszyscy którzy na Nią "pluli" powinni teraz pokornie przeprosić. PRAWDĘ MÓWIŁA.
            • Gość: wyborca Re: szpitale prywatyzacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.12, 08:50
              Trzeba prywatyzować, bo jest lepiej. Zobaczcie na przykładzie Przychodni na Piaskowej G. Nie ma porównania do czasów, kiedy Przychodnia była publicznym ZOZ. Jest teraz naprawdę poziom świadczeń zdrowotnych o wiele, wiele wyższy.
              • Gość: ovo Re: szpitale prywatyzacja IP: *.play-internet.pl 19.03.12, 09:43
                Na piaskowej pani w rejestracji na dole wprowadziła mnie w błąd ostatnio kierując do nieodpowiedniego gabinetu co kosztowało mnie 20 minut mojego cennego czasu. Potem cwaniacko się broniła, że powiniennem jej dobrze słuchać a najlepiej będzie jak się udam w celu załatwienia tej usługi na podzamcze.
                Jak dla mnie nic tam się nie zmieniło, bo dopóki zatrudniają ludzi ze starą mentalnoscią-dopóty będzie komuna.
                • lekarzspecjalista Re: szpitale prywatyzacja 20.03.12, 19:26
                  No i racja -" dopóki zatrudniają ludzi ze starą mentalnoscią-dopóty będzie komuna."
                  Więc: albo ich będziemy na bezrobociu utrzymywać albo ich trzeba zatrudniać.
                  I gonić do roboty!
    • Gość: hory Re: szpitale prywatyzacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.12, 18:39
      nie dla chorychc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka