hedonista.oswiecony 14.01.06, 23:35 mój wątek założony na forum kobiecym trafił na listę pięciu polecanych przez redakcję :):):) ech... pozdrófka dla wszystkich forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=34822371 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: sukces forumowy 15.01.06, 01:46 wlasnie przez ten watek znalazlam to forum, bo normalnie nie przegladam katalogu Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: sukces forumowy 15.01.06, 09:26 zettrzy napisała: > wlasnie przez ten watek znalazlam to forum, bo normalnie nie przegladam katalog > u dziękuję :) Czasem się wyprawiam coby nowe duszyczki do praktykowania hedonizmu ku przyjemności ich i bliźnich namówić :) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: sukces forumowy 15.01.06, 09:26 kusiciel_dusz napisał: > no to gratki kolego:) wielkie dzięki... :) Odpowiedz Link Zgłoś
liberty_mike Re: sukces forumowy 15.01.06, 09:53 Bravo i gratulacje ::)) Coś mi to jednak pachnie tym, że trafiłeś w gusta redakcji :::))) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: sukces forumowy 15.01.06, 10:05 liberty_mike napisał: > Bravo i gratulacje ::)) Coś mi to jednak pachnie tym, że trafiłeś w gusta > redakcji :::))) jasne :), ale to przecież o to chodzi także... gust forumowiczów ilość wpisów potwierdza :) ukłony Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: sukces forumowy 15.01.06, 18:17 liberty_mike napisał: > Bravo i gratulacje ::)) Coś mi to jednak pachnie tym, że trafiłeś w gusta > redakcji :::))) to brzmi praktycznie jak zarzut Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: sukces forumowy 15.01.06, 10:32 Gratulacje ! Mnie to cieszy podwójnie. Raz ,dlatego, że to Twój sukces a Dwa, że Hedonia będzie ( oby|) rozpoznawalna :-)A to znaczy ,że bedzie nas tu więcej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: sukces forumowy 15.01.06, 10:38 masz rację Sereni i mnie też to cieszy i o to mi także chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: sukces forumowy 15.01.06, 10:45 Poszłam w ślad za Tobą ,dla dobra Hedonii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony :) bardzo ślicznie :) 15.01.06, 11:00 pomyślność hedonii dzięki pomyślności wszystkich "poddanych" ;) Odpowiedz Link Zgłoś