Dodaj do ulubionych

Hepatolog Wrocław

16.03.18, 11:23
Wg lekarza muszę zrobić biopsję... Wolałabym prywatnie niż liczyć na NFZ.
Najbliżej mam do tego gabinetu: www.intermedis.pl/biopsja-watroby/
Ktoś był, może coś o nich powiedzieć? A może macie kogoś innego godnego polecenia?
Boję się tej biopsji... dlatego chciałabym poznać Wasze opinie o hepatologach we Wrocławiu.
Obserwuj wątek
    • Gość: biopsja Re: Hepatolog Wrocław IP: *.static.korbank.pl 20.03.18, 09:15
      Biopsja jak biopsja... wszędzie będzie bolało :/
    • Gość: intermedis Re: Hepatolog Wrocław IP: *.static.korbank.pl 20.03.18, 12:25
      Dziękujemy za zainteresowanie naszym gabinetem! Jeśli boi się Pani biopsji, można rozważyć badanie metodą fibroscan www.intermedis.pl/fibroscan-elastografia/
      Proszę poczytać na temat tego innowacyjnego rozwiązania. Zapraszamy także na konsultacje do naszych gabinetów :) Postaramy się jak najlepiej dobrać metodę diagnozowania i leczenia. Pozdrawiamy :)
    • anka_weganka Re: Hepatolog Wrocław 23.07.18, 13:56
      @vegemalwina
      możesz śmiało tam iść, ja korzystałem z konsultacji z hepatologiem plus szczepień ochronnych przed wyjazdem na wakacje do Afryki. Zadzwoń www.intermedis.pl/kontakt/ i oni ci doradzą na pewno. Nie musisz się bać :)
    • 774marek Re: Hepatolog Wrocław 22.01.19, 22:59
      Jeśli chodzi o hepatologa to polecam Enel-med (cm.enel.pl/centrum-medyczne/uslugi-medyczne/konsultacje-specjalistyczne/hepatologia-XQVH5Y) We Wrocławiu również mają swój oddział i tam hepatolog przyjmuje na Szczytnickiej 11. Doktor Konrad Leśniakowski. Byłem u niego raz i wyszedłem bardzo zadowolony. Szybko i sprawnie postawiła diagnozę a przepisane leki bardzo szybko zadziałały. Ja akurat byłem u niego z powiększoną wątrobą skierowany po rutynowym badaniu usg brzucha.
    • Gość: renkab Re: Hepatolog Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.19, 08:58
      dr. Dobracka - MED-FIX ul. Skwierzyńska. Może nawet zrobić nadanie ( nie pamiętam nazwy) które jest równie dobre, wiarygodne i uznawane nawet przy kwalifikacji di programów lekowych. Poza tym, miła i konkretna. Mnie wyleczyła, Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka