Gość: madzia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.10.04, 19:21 poradźcie mi gdzie zapisac sie na prawo jazdy, jest tyle szkół że nie mam pojęcia na którą się zdecydować, proszę o porady osób które w ostatnim czasie robiły prawo jazdy ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielki_czarownik Co za blondynka!! 17.10.04, 20:18 Weź słoneczko użyj forumowej wyszukiwarki. Tematy - prawo jazdy - szkoła językowa - fryzjer były tutaj poruszane dziesiątki razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Co za blondynka!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.10.04, 20:40 słuchaj nie przydały mi sie twoje rady zupełnie a jesli chciałeś mnie zdenerwować to nie udało ci się , jesteś cienki bolek ! nadal prosze o poważne odpowiedzi na mój post Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Masz blondynko 17.10.04, 20:47 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=15798206&a=15798206 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=14860985&a=14860985 To teksty tylko z tego roku. Wyszukanie ich zajęło mi 120 sekund. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Masz blondynko IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.10.04, 22:02 dzięki za pomoc ! p.s. tak na marginesie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelly Re: PRAWO JAZDY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.10.04, 22:23 chodziłam na Orzechową (biuro na Ziębickiej), polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: PRAWO JAZDY IP: 81.219.224.* 18.10.04, 12:47 już polecałam INTERNAUKĘ i polecam nadal wszystkim, tel. 342 21 57 - od pani Marty wszyscy zdają, ja zdałam za pierwszym razem, koleżanka panikara za drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
joola4 Re: PRAWO JAZDY 18.10.04, 13:24 Orzechowa 2. Instruktor Pan Zdzisław - zdałam za pierwszym razem Odpowiedz Link Zgłoś
carrera2003 Re: PRAWO JAZDY 18.10.04, 13:51 Gorąco polecam szkołę ATUT Chodziłam ja, moj brat, kilka koleżanek i znajomych brata. Szkoła nowa - ale instruktorzy pracowali wcześniej gdzieś indziej i jakiś czas temu otworzyli swoją szkołe. Szczególnie polecam Pana Leszka - który nie owija w bawełne. I Panią Krysię - bardzo szczegółowa babka, naprawdę nauczyłam mnie jezdzić! Mam prawko od maja i śmigam po ulicach Wrocławia i niczego się nie boję... Jak chcesz dam namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: PRAWO JAZDY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.04, 21:08 bardzo prosze o namiary i z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: PRAWO JAZDY IP: *.provider.pl / *.provider.pl 19.10.04, 10:35 Ja z pewnością nie polecam szkoły, która mieści się w DS "Dwudziestolatka" na ul.Piastowskiej. Może i pan kierownik jest uroczym człowiekiem i z wilką wiedzą i wykłady z nim to sama przyjemność, jednak ja miałam to nieszczęście trafić na najgorszego instruktora...(dużo arogancji,oszukiwania i nierzetelności). A to przecież od instruktora, a nie od wykładów zależy jak się nauczysz jeździć. Życzę szczęścia i dobrego wyboru :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: PRAWO JAZDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 19:33 Ja z tej szkoly zrezygnowalam rozczarowana niekompetencja tegozze instruktora, ktory juz od poczatku zapowiedzial mi dodatkowe (odplatne) godziny. Zapisalam sie do innej szkoly- zdalam na prawko za pierwszyma razem, bez jazd dodatkowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: PRAWO JAZDY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.04, 17:05 tzn do której sie szkoły zapisałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tys Kie Re: PRAWO JAZDY IP: *.mybigcity.net / *.mybigcity.net 29.10.04, 22:37 Polecam Autostop na Szczytnickiej. Dobra szkoła jazdy, maja niezłe wyniki, ja od miesiąca mam prawko. Odpowiedz Link Zgłoś