kolejarz_200 22.04.02, 09:38 A raczej nadjeżdżają :) Delegaci z BIE, oglądać Wrocław. Dzisiaj mają być już podobno w naszej Warszawce, jak im się spodoba, to może im przyznają EXPO, też są na "W"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: STrup Nadchodzą... (???) IP: *.chem.uni.wroc.pl 23.04.02, 08:27 kolejarz_200 napisał(a): > A raczej nadjeżdżają :) > > Delegaci z BIE, oglądać Wrocław. Dzisiaj mają być już podobno w naszej > Warszawce, jak im się spodoba, to może im przyznają EXPO, też są na "W"... Mam nadzieję, Kolejarzu, że delegacja nie przyjeżdża pociągiem obsługiwanym przez firmę PKP oraz spółki od niej zależne. Gdyby czymś takim się przejechali, na pewno nie musieliby już niczego więcej oglądać ani zwiedzać. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejarz_200 Re: Nadchodzą... (???) 23.04.02, 08:48 > Mam nadzieję, Kolejarzu, że delegacja nie przyjeżdża pociągiem obsługiwanym prz > ez > firmę PKP oraz spółki od niej zależne. > Gdyby czymś takim się przejechali, na pewno nie musieliby już niczego więcej > oglądać ani zwiedzać. Ależ ja też nie jestem fanem PKP SA! Czyżby o tym świadczył mój adres internetowy? Kolejarz pochodzi od słowa kolej, a nie od PKP. W pełni zgadzam się z Tobą co do oceny proponowanych usług przez tą spółkę, ale nie uogólniaj! Odpowiedz Link Zgłoś