Gość: Aza IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 09:44 Czy we Wrocławiu można się uczyć hiszpańskiego nie będąc studentem, uczniem. Czy jakaś szkoła (lektor) prowadzi takie zjęcia? Za wszelkie namiary z góry dziękuję, Aza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lidia Re: Język hiszpański IP: 10.40.65.* 26.08.01, 11:04 Uczy na pewno Berlitz i Empik, ale ja szukam prywatnego nauczyciela bardzo pilnie i nic. Gdyby ktoś wiedział o kimś, kto chciałby uczyć hiszpańskiego w domu klienta, to będę bardzo wdzięczna za informacje (najlepiej oczywiście native). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarq Re: Język hiszpański IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.01, 15:15 Miałem kiedyś znajoma, która udzielała korepetycji, w zasadzie nie wiem czy z hiszpańskiego, ale studiowała Iberystykę. Sądzę, że prywatnego korepetytora z języka hiszpańskiego jest najlepiej poszukać właśnie wśród tamtejszych studentów. Hola!:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidia Re: Język hiszpański IP: 10.40.65.* 26.08.01, 15:53 Nie chcę studenta, jestem starą babą i studenci mnie peszą. Chcę dorosłego nauczyciela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: Język hiszpański IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 15:58 wiem że w assa uczy prawdziwy mexykanin. może on, pewnie chętnie udzielałby korepetycji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: Język hiszpański IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 20:20 zadzwoń do assa i spytaj się o alfonso de la tore na pewno się ucieszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aza Re: Język hiszpański IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 19:57 Gość portalu: lidia napisał(a): > Uczy na pewno Berlitz i Empik, ale ja szukam prywatnego nauczyciela bardzo piln > ie i nic. Gdyby ktoś wiedział o > kimś, kto chciałby uczyć hiszpańskiego w domu klienta, to będę bardzo wdzięczna > za informacje (najlepiej > oczywiście native). Dzieki i za to.... Też wolałbym prywatnie, ale w moim przypadku native odpada-(( Aza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dari Zbiorczo IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.08.01, 21:09 Aza napisał: > Czy we Wrocławiu można się uczyć hiszpańskiego nie będąc studentem, uczniem. > Czy jakaś szkoła (lektor) prowadzi takie zjęcia? Za wszelkie namiary z góry > dziękuję, Szkoda czasu Aza na taką naukę. Najlepiej, najszybciej i w sumie najtaniej uczy się wyjeżdżając na kurs do właściwego kraju. W Hiszpani polecam Barcelonę. Lidia - jeśli chcesz znaleźć kogoś kto Cię będzie osobiście uczył to poczekaj na rozpoczęcie roku przez studentów i studentki. Wystarczy na Uniwerku dać ogłoszenie lub popytać i na pewno znajdzie się właściwą osobę. Ale... patrz jak wyżej :) Arg: "Hola" to się mówi na powitanie, nie na pożegnanie. To tak jakbyś komuś na odchodne powiedział "Witam!" ;) pozdrawiam Dari Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Zbiorczo IP: *.chicago-05-10rs.il.dial-access.att.net 26.08.01, 21:40 Buenas dias!Kupilem na Swidnickiej w ksiegarni.Ksiazke i kasete.Jak na podstawy niezle.Niestety nie ma czsu na nauke.A na 8 wrzesnia mam juz bilet do Meksyku.Hasta luego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Zbiorczo IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 28.08.01, 01:00 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Uważaj na kaktusy ! Co to takiego? Czy toto pomaga moze w nauce hiszpanskiego.Zona mi wmawia, ze dodatkowo mam sie uczyc jakiegos makaronu lub macareny. Na wszelki wypadek bede uwazal na wszystko.Dzieki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dari Re: Zbiorczo IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.08.01, 22:08 Jajaccek napisał: [..] >Niestety nie ma czsu na nauke. [..] Właśnie! I tu jest ten myk, który o wszystkim przesądza. Nauka w Polsce to po prostu... nauka. Męcząca, wymagająca poświęcenia czasu, kucia, rezygnacji z czegoś itp. itd. Za to na wyjeździe to sam miód - łatwo wchodzi przez stałe osłuchanie, fantastyczne towarzystwo z różnych krajów, to coś czego się nie zapomina. Lepiej wydać kasę na taki turnus niż zmarnować na naukę w kraju pozdrawiam Dari Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Curz Re: Zbiorczo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.01, 10:45 Gość portalu: Dari napisał(a): > Jajaccek napisał: > [..] > >Niestety nie ma czsu na nauke. [..] > > Właśnie! I tu jest ten myk, który o wszystkim przesądza. > Nauka w Polsce to po prostu... nauka. Męcząca, wymagająca poświęcenia > czasu, kucia, rezygnacji z czegoś itp. itd. > Za to na wyjeździe to sam miód - łatwo wchodzi przez stałe osłuchanie, > fantastyczne towarzystwo z różnych krajów, to coś czego się nie zapomina. > Lepiej wydać kasę na taki turnus niż zmarnować na naukę w kraju > > pozdrawiam > Dari > Hola! No fakt, ale en Polonia można się nauczyć jakiś podstaw i potem je wykorzystac za granica do dalszej nauki. Hasta la próxima! Saludos y abrazos ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Język hiszpański IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 08:35 Uczy pani Wawrykowicz, kontakt kiedyś był przez studium językowe na Politechnice. Pani Wawrykowicz jest też autorką kilku podręczników a na dodatek jest bardzo miłą osobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: Język hiszpański IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 18:06 jesli cos znajdziecie, pochwalcie sie! wlasnie wyjezdzam do Hiszp. i pewnie w pazdzierniku zaczne poszukiwac jakiejs szkoly/nauczyciela... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smiechu Re: Język hiszpański IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.01, 15:27 Jezeli jestes zainsteresowany nauka jezyka hiszpanskiego pisz na smiechu@hoga.pl z mila checia zalatwie Ci korepetytorke. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś