kopytko1 26.10.04, 12:58 Szukam chirurga najlepiej na NFZ który szybko i sprawnie usunie zęba:(Oczywiście we Wrocławiu.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basajka Re: Chirurg szczękowy 27.10.04, 13:51 z czystym sumieniem polecam dr. Pawła Ciszyńskiego. Prytwany gabinet ma na ul. Nowowiejskiej tel. 322 29 65, nie wiem czy przyjmuje na nfz bo ja leczę sie u niego tylko prywatnie. To pierwszy stomatolog do którego nie boję się iść. Konkretny, bezbolesny ( poza samym momentem wkłucia strzykawki ze znieczuleniem Odpowiedz Link Zgłoś
kopytko1 Re: Chirurg szczękowy 27.10.04, 18:54 A czy on jest chirurgiem czy tylko stomatologiem?Potrzebuję chirurga:( I mam jeszcze jedno pytanie,ile bierze,np. za jednego zęba,albo za wyrwanie? Dziękuję,Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
ineta Re: Chirurg szczękowy 29.10.04, 10:16 Polecam Ci dr Małgorzatę Orzechowską-Sysło. Usuwa różne skomplikowane przypadki zębów i robi różne zabiegi na szczękach :) , wypróbowałam ją osobiście i wielu moich znajomych. O ile pamiętam z jej pieczątki to jest stomatologiem i chirurgiem. Koleżanka usuwała u niej niedawno cztery "ósemki" które jeszcze nie wyszły z dziąsła. Przyjmuje na ul. Mierniczej we Wrocławiu (nr nie pamiętm ale to krótka ulica w " Trójkącie Bermudzkim") tel. do gabinetu: 343-16-98 Ja właśnie dzwonię żeby umówić się na wizytę:) Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
kopytko1 Re: Chirurg szczękowy 29.10.04, 14:31 Dzieki za namiary.A ile bierze za usuniecie zeba,wiesz moze?Czy ta pani przyjmuje tez na NFZ? EWa Odpowiedz Link Zgłoś