Dodaj do ulubionych

MAGDALENKA

08.10.03, 16:41
No, mamy z Magdalenki, ujawnijcie się!!!
Obserwuj wątek
    • papito2 Re: MAGDALENKA 21.11.03, 17:07
      chyba nie jest nas za wiele w edziecku, skoro przez miesiąc nikt się nie
      odezwał ? Ja mam 4 letnią Wiktorię, a Ty?
      • agnes000 Re: MAGDALENKA 24.11.03, 22:33
        No, proszę, a ja już w ogóle tu nie zaglądałam, straciłam nadzieję, a tu taka
        miła niespodzianka!
        Ja mam 14 miesięczną Zuzkę. A w której Magdalence mieszkasz? Ja w tej od str
        Łaz. Pozdrawiam serdecznie
        • papito2 Re: MAGDALENKA 25.11.03, 17:26
          ja też,czasem chodzimy na plac zabaw, ale teraz przesiadujemy w domu - to
          znaczy Wiktoria z bacią, bo ja pracuję. Znam jeszcze 3 mamy (po sąsiedzku) i
          ich pociechy a Ty ?
          pozdr.
          • agnes000 Re: MAGDALENKA 26.11.03, 17:01
            My też od str Łaz, z ulicy Kwiatowej, a Wy z jakiej?
            Nestety nie znam tu żadnej mamy, stąd mój post. Na razie siedzę z Zuzką na
            macierzyńskim ale na placu zabaw byłam ze dwa razy i pustka... Chodzimy tu na
            spacery, jeszcze z psem ale mamuś z dziećmi za bardzo nie spotykam. Może się
            kiedyś widziałyśmy przelotem:)
            Pozdrawiam
    • agnes000 Re: MAGDALENKA 30.11.03, 10:20
      Hej, chyba widziałam Twoją córeczkę na spacerze z dziadkami, taka ładna, duża
      dziewczynka, z ciemnymi włosami. Pozdrawiam
      • papito2 Re: MAGDALENKA 03.12.03, 17:40
        Hej, hej
        my mieszkamy na Srodkowej i też przeżyłam macierzyński w "lesie", latem jest
        fajnie, ale zimą... i jeszce ta droga. Moja mała rzeczywiście dużo czasu
        spędza na powietrzu, ale równiez i nam brak towarzystwa, a do przedszkola nie
        chce chodzic, pozdrawiam
        • agnes000 Re: MAGDALENKA 04.12.03, 10:36
          Witam, no rzeczywiście latam było super ale teraz jest coraz bardziej ponuro,
          ciemno ok 16 a mąż wraca 19- 20 z pracy... Trochę kota dostaję, niby świeże
          powietrze no ale coś za coś... Byle do lata. Zazdroszczę Ci, że pracujesz:) Ja
          będę z Zuzką pewnie do przedszkola bo obie babcie pracujące.
          Pozdrawiam
          • papito2 Re: MAGDALENKA 08.12.03, 08:54
            cześć,
            ja też dostawałam kota, ale na szczęscie znowu jestem między ludźmi. Wiesz,
            niedaleko mnie mieszka mama, która ma córeczkę mniej więcej w wieku twojej
            Zuzy - Natalię, też dostaje kota i też jest na macierzyńskim lub wychowawczym.
            Jak chcesz to zadzwoń do mnie wieczorkiem 757 99 94,
            pozdrawiam
            • agnes000 Re: MAGDALENKA 10.12.03, 11:35
              O, dopiero dziś przeczytałam Twoją odp. Dzięki wielkie, jeśli można to chętnie
              zadzwonię, tylko napisz czy dziś i o której, aha i kogo mam porosić do
              telefonu:) Ja nazywm się Agnieszka. Pozdrawiam
              • papito2 Re: MAGDALENKA 12.12.03, 11:12
                możesz dzwonić wieczorkiem ok. 20- 21 - ej niestety. Mam na imię Magda.
                Hej
                • agnes000 Re: MAGDALENKA 13.12.03, 21:45
                  Dzięki:) Zadzwonię w tym tygodniu, nie chcę przeszkadzać w weekend. Pozdrawiam
    • agnes000 Re: MAGDALENKA 18.12.03, 11:28
      Droga Magdalenkowiczko,
      jestem w trakcie przygotowań do 25-osobowej Wigilii u nas i już nie wiem w co
      ręce włożyć a na dodatk moja mała ma jakiś okres wypadkwy, ciągle rozcięta
      warga, dziąsło itp, itd. Jest na etapie wielkich eksperymentów i często się tak
      kończy... Po Wigilii wyjeżdzamy na parę dni wię odezwę się telefonicznie w
      Nowym Roku. Bardzo się cieszę , że jest tu jakaś dziewczyna na wychowawczym i
      super jeśli uda nam się poznać ale teraz to na nic nie mam czasu. pOZDRAWIAM
      cIĘ SERDECZNIE. A Wy jak spędzacie te Swięta?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka