agnes000 08.10.03, 16:41 No, mamy z Magdalenki, ujawnijcie się!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papito2 Re: MAGDALENKA 21.11.03, 17:07 chyba nie jest nas za wiele w edziecku, skoro przez miesiąc nikt się nie odezwał ? Ja mam 4 letnią Wiktorię, a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes000 Re: MAGDALENKA 24.11.03, 22:33 No, proszę, a ja już w ogóle tu nie zaglądałam, straciłam nadzieję, a tu taka miła niespodzianka! Ja mam 14 miesięczną Zuzkę. A w której Magdalence mieszkasz? Ja w tej od str Łaz. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
papito2 Re: MAGDALENKA 25.11.03, 17:26 ja też,czasem chodzimy na plac zabaw, ale teraz przesiadujemy w domu - to znaczy Wiktoria z bacią, bo ja pracuję. Znam jeszcze 3 mamy (po sąsiedzku) i ich pociechy a Ty ? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes000 Re: MAGDALENKA 26.11.03, 17:01 My też od str Łaz, z ulicy Kwiatowej, a Wy z jakiej? Nestety nie znam tu żadnej mamy, stąd mój post. Na razie siedzę z Zuzką na macierzyńskim ale na placu zabaw byłam ze dwa razy i pustka... Chodzimy tu na spacery, jeszcze z psem ale mamuś z dziećmi za bardzo nie spotykam. Może się kiedyś widziałyśmy przelotem:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnes000 Re: MAGDALENKA 30.11.03, 10:20 Hej, chyba widziałam Twoją córeczkę na spacerze z dziadkami, taka ładna, duża dziewczynka, z ciemnymi włosami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
papito2 Re: MAGDALENKA 03.12.03, 17:40 Hej, hej my mieszkamy na Srodkowej i też przeżyłam macierzyński w "lesie", latem jest fajnie, ale zimą... i jeszce ta droga. Moja mała rzeczywiście dużo czasu spędza na powietrzu, ale równiez i nam brak towarzystwa, a do przedszkola nie chce chodzic, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnes000 Re: MAGDALENKA 04.12.03, 10:36 Witam, no rzeczywiście latam było super ale teraz jest coraz bardziej ponuro, ciemno ok 16 a mąż wraca 19- 20 z pracy... Trochę kota dostaję, niby świeże powietrze no ale coś za coś... Byle do lata. Zazdroszczę Ci, że pracujesz:) Ja będę z Zuzką pewnie do przedszkola bo obie babcie pracujące. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
papito2 Re: MAGDALENKA 08.12.03, 08:54 cześć, ja też dostawałam kota, ale na szczęscie znowu jestem między ludźmi. Wiesz, niedaleko mnie mieszka mama, która ma córeczkę mniej więcej w wieku twojej Zuzy - Natalię, też dostaje kota i też jest na macierzyńskim lub wychowawczym. Jak chcesz to zadzwoń do mnie wieczorkiem 757 99 94, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnes000 Re: MAGDALENKA 10.12.03, 11:35 O, dopiero dziś przeczytałam Twoją odp. Dzięki wielkie, jeśli można to chętnie zadzwonię, tylko napisz czy dziś i o której, aha i kogo mam porosić do telefonu:) Ja nazywm się Agnieszka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
papito2 Re: MAGDALENKA 12.12.03, 11:12 możesz dzwonić wieczorkiem ok. 20- 21 - ej niestety. Mam na imię Magda. Hej Odpowiedz Link Zgłoś
agnes000 Re: MAGDALENKA 13.12.03, 21:45 Dzięki:) Zadzwonię w tym tygodniu, nie chcę przeszkadzać w weekend. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnes000 Re: MAGDALENKA 18.12.03, 11:28 Droga Magdalenkowiczko, jestem w trakcie przygotowań do 25-osobowej Wigilii u nas i już nie wiem w co ręce włożyć a na dodatk moja mała ma jakiś okres wypadkwy, ciągle rozcięta warga, dziąsło itp, itd. Jest na etapie wielkich eksperymentów i często się tak kończy... Po Wigilii wyjeżdzamy na parę dni wię odezwę się telefonicznie w Nowym Roku. Bardzo się cieszę , że jest tu jakaś dziewczyna na wychowawczym i super jeśli uda nam się poznać ale teraz to na nic nie mam czasu. pOZDRAWIAM cIĘ SERDECZNIE. A Wy jak spędzacie te Swięta? Odpowiedz Link Zgłoś