roberto65 26.08.01, 22:11 Za kilka dni w TVN-ie rozpocznie się 2 edycja tego programu, przez jednych uwielbianego, przez drugich znienawidzonego... Co sądzicie o tym programie i jaka jest Wasza opinia o nim ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: diabełek Re: CO SĄDZICIE O IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 22:12 dla mnie on jest taki nuuuuuuuuudny Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: CO SĄDZICIE O 26.08.01, 22:14 Gość portalu: diabełek napisał(a): > dla mnie on jest taki nuuuuuuuuudny Ja go oglądałem, ale nie byłem jego wielkim zagorzałym fanem... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: CO SĄDZICIE O 26.08.01, 22:15 ...Ciekaw jestem co producencin tego programu zrobią w 2 serii, by go jeszcze bardziej uatrakcyjnić i przyci,agnąć nowych widzów przed telewizory... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: CO SĄDZICIE O 26.08.01, 22:16 Qurcze, mam tylko taką skromną nadzieję, że prowadzącymi w studio nie będzie duet Supermenka i Supermen czyli Wojciechowska - Miecugow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: CO SĄDZICIE O IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 22:21 miecugow odpadł wojciechowska została właśnie rodzinka ogląda pierwszą odsłonę drugiej serii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: CO SĄDZICIE O IP: *.kom-net.pl 26.08.01, 22:26 Gość portalu: diabełek napisał(a): > właśnie rodzinka ogląda pierwszą odsłonę drugiej serii Dobrze ze mnie ostrzeglas, bo juz mialem siegnac po pilota... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: CO SĄDZICIE O 26.08.01, 22:27 Gość portalu: diabełek napisał(a): > miecugow odpadł > wojciechowska została > > właśnie rodzinka ogląda pierwszą odsłonę drugiej serii ... odsłona w TVN ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: CO SĄDZICIE O IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 22:30 ależ oczywiście że w tvn pafiku, po prostu los nie daje ci odejść od kompiutra Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: CO SĄDZICIE O 26.08.01, 22:33 Gość portalu: diabełek napisał(a): > ależ oczywiście że w tvn > > pafiku, po prostu los nie daje ci odejść od kompiutra ...nie Pafikowi jednemu... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: CO SĄDZICIE O 26.08.01, 22:32 Gość portalu: diabełek napisał(a): > miecugow odpadł > wojciechowska została > > właśnie rodzinka ogląda pierwszą odsłonę drugiej serii ...to Grzesiu będzie musiał sobie poszukać innego show - może trafi do konkurencyjnego Polsatu - TV 4 i będzie prowadził "GLADIATORÓW" ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: CO SĄDZICIE O IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 22:34 grzesiu-gladiator....!? :) tak to faktycznie byłby szok medialny Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: CO SĄDZICIE O 26.08.01, 22:36 Gość portalu: diabełek napisał(a): > grzesiu-gladiator....!? :) > tak to faktycznie byłby szok medialny Realizatorom programów typu REALITY - SHOW wąłśnie chodzi o wywołanie szoku medialnego (i nie tylko - obyczajowego także)... Wtedy rośnie im oglądalność !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebCAT Re: CO SĄDZICIE O IP: 62.233.138.* 26.08.01, 22:41 Nowy BigBeother zapowiada się ciekawie, dom jest bardzo luksusowy jak na wielkiego brata,pierwsi uczestnicy też nieźli.Ze starego programu zostali tylko W.Brat i Wojciechowska. nowy prowadzacy A.Sołtysik jest spoko prowadził Multikino potem został rzecznikiem prasowym TVN. A micugow jest w TVN 24(szef reporterów czy coś takiego). Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: CO SĄDZICIE O 26.08.01, 22:44 Gość portalu: sebCAT napisał(a): > Nowy BigBeother zapowiada się ciekawie, dom jest bardzo luksusowy jak na > wielkiego brata,pierwsi uczestnicy też nieźli.Ze starego programu zostali tylko > > W.Brat i Wojciechowska. nowy prowadzacy A.Sołtysik jest spoko prowadził > Multikino potem został rzecznikiem prasowym TVN. A micugow jest w TVN 24(szef > reporterów czy coś takiego). Patrz, tak siedzę od ponad 2 h na forum, że nawet nie miałem czasu pooglądać dziś TVN... Sołtysika nie znam, bo nie oglądąłem Muktikina na TVN... PS: Włąśnie zapisałem sobie na dysk Twoją przesyłkę o Metro-Busie. Dzięki wielkie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebCAT Re: CO SĄDZICIE O IP: 62.233.138.* 26.08.01, 22:55 roberto65 napisał(a): > Patrz, tak siedzę od ponad 2 h na forum, że nawet nie miałem czasu pooglądać dz > iś > TVN... > Sołtysika nie znam, bo nie oglądąłem Muktikina na TVN... > > PS: Włąśnie zapisałem sobie na dysk Twoją przesyłkę o Metro-Busie. > Dzięki wielkie ! > Ej Roberto tylko Forum i praca na telewizję też rzeba te pare sekund.Zajżyj na TVN. A te gazety to drobiazg, pamiętaj że jak cię zainteresuje to daj znać, są jeszcze cztery numery. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: CO SĄDZICIE O 26.08.01, 23:12 Gość portalu: sebCAT napisał(a): > roberto65 napisał(a): > > > Patrz, tak siedzę od ponad 2 h na forum, że nawet nie miałem czasu poogląd > ać dz > > iś > > TVN... > > Sołtysika nie znam, bo nie oglądąłem Muktikina na TVN... > > > > PS: Włąśnie zapisałem sobie na dysk Twoją przesyłkę o Metro-Busie. > > Dzięki wielkie ! > > > > Ej Roberto tylko Forum i praca na telewizję też rzeba te pare sekund.Zajżyj na > TVN. > > A te gazety to drobiazg, pamiętaj że jak cię zainteresuje to daj znać, są jeszc > ze > cztery numery. Pierw obowiązek (czytaj Forum), a póżniej przyjemności (czytaj: np oglądanie TVN). PS: Jeżeli nie sprawi Ci kłopotu, to przyślij mi także te pozostałe numery... Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: codee Re: CO SĄDZICIE O IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 22:43 50 na 50 ale z tendencja spadkowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sew Re: CO SĄDZICIE O IP: 10.71.0.* / *.tfl.pl 27.08.01, 09:58 proszę nie rozmawiajcie o tym........!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STrup Re: CO SĄDZICIE O IP: *.chem.uni.wroc.pl 27.08.01, 10:05 Jestesmy smutni, ze takie cos ludzie w ogole chca ogladac. To o ludziach swiadczy jak najgorzej. (Ale glupota Amazonek bije nawet glupote BB) Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: CO SĄDZICIE O 27.08.01, 10:13 mnie najbardziej wzrusza,ze tlum siedzi narzeka i golada dalej... najtrafniej narysowal to sawka w ktoryms z wprostow: facet siedzi przed telewizorem,wzbudza si ei bluzga do zony,ze to badziwie,z enei moze tego zniesc,ze to BB to syf i tak przez 7 obrazko,a na koniec (a siedza przy telwizorze) "zostaw babo,musze zobaczyc kto zostal nominowany". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: CO SĄDZICIE O IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 20:53 Nie cierpię programów typu reality-show ,dlatego nie oglądam także i Wielkiego Brata. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: CO SĄDZICIE O 31.08.01, 21:01 klinta napisał(a): > mnie najbardziej wzrusza,ze tlum siedzi narzeka i golada dalej... > > najtrafniej narysowal to sawka w ktoryms z wprostow: > facet siedzi przed telewizorem,wzbudza si ei bluzga do zony,ze to badziwie,z > enei moze tego zniesc,ze to BB to syf i tak przez 7 obrazko,a na koniec (a > siedza przy telwizorze) "zostaw babo,musze zobaczyc kto zostal nominowany". Ja narzekam na BB i tego programu nie oglądam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: CO SĄDZICIE O IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 21:04 na poczatku ogladalam BB, ale juz wiem, ze nie mozna po tym programie wiele oczekiwac... szkoda tylko, ze wraz z rozpoczeciem roku szkolnego dzieciaki znowu beda odciagane od ksiazek, podworka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: CO SĄDZICIE O IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 21:13 Gość portalu: tyrysek napisał(a): > na poczatku ogladalam BB, ale juz wiem, ze nie mozna po tym programie wiele > oczekiwac... szkoda tylko, ze wraz z rozpoczeciem roku szkolnego dzieciaki > znowu beda odciagane od ksiazek, podworka... Tak, to niestety prawda, dla wielu rodziców BB, to problem na równi z manią Pokemonów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarq Re: CO SĄDZICIE O IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.01, 23:21 Druga, trzecia, czwarta....1028843-cia seria... W końcu ile można? Myślę, że tym razem TVN sam się pogrzebie. Ja w każdym razie nie mam ochoty już tego oglądać. Poza innymi aspektami myślę, że będzie to nudne i sztuczne, kiedy to "bohaterowie" w domu BB zaczną się zgrywać na ich poprzedników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: CO SĄDZICIE O IP: *.eu.org 31.08.01, 21:35 Tfu ! Przepadnij maro przeklęta !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: CO SĄDZICIE O IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 21:56 moja rodzinka ogląda właśnie ring: martynka do wchodzącego uczestnika(rolnika): co dziś najbardziej opłaca się uprawiać? uczestnik-rolnik: marychę :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: CO SĄDZICIE O 02.09.01, 22:01 Gość portalu: diabełek napisał(a): > moja rodzinka ogląda właśnie ring: > martynka do wchodzącego uczestnika(rolnika): co dziś najbardziej opłaca się > uprawiać? > uczestnik-rolnik: marychę > :))))) ...he, he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: CO SĄDZICIE O IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 23:37 Znow operatorzy sieci komorkowych beda miec tluste dni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vorwerk Re: CO SĄDZICIE O IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 22:48 roberto65 napisał(a): > Za kilka dni w TVN-ie rozpocznie się 2 edycja tego programu, przez jednych > uwielbianego, przez drugich znienawidzonego... > Co sądzicie o tym programie i jaka jest Wasza opinia o nim ??? Kto chce niech oglšda, a kto nie - nikt nikogo nie zmusza. Dla mnie to taki sam program jak inne, nie jest ani mšdrzejszy ani głupszy od np. biesiad z dwójkš. Nie podoba mi się tylko wyzywanie od głupków itp. ludzi oglšdajšcych BB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: CO SĄDZICIE O IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 23:18 Wolności, ty nad poziomy wylatuj w imię zatracenia telewizji kablowej znów sięgnęłam po Szwejka. Jeszcze piwo zimne z butelki ... :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś