Gość: dlugopis IP: *.foxboro-eckardt.com 13.07.01, 17:07 Jest lato. Jak to by bylo milo, gdyby dziewczyny na wroclawskich basenach opalalyby sie topless. Az mi sie usmiech na ryju pojawil. Co wy na to ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x2x Re: Opalanie topless IP: 206.48.59.* 14.07.01, 16:03 Dam Ci dobra rade. Wez swoj dlugopis i zapisz w kajeciku(zebys nie zapomnial): "W poniedzialek wykupic wycieczke na Lazurowe Wybrzeze" w ORBISIE. Lato tam w pelni i to o czym marzysz, masz gwarantowane. I oprocz tego usmiechu, to jeszcze geba Ci sie rozdziawi, tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limo Re: Opalanie topless IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.07.01, 17:17 ye ye ! ja popieram ! nasza paczka jak jezdzi nad wode to dziewuchy tylko tak sie opalaja i jest git bo przeciez to same piekno jest ! dewotki sie gorsza ale mamy je gdzies a dewoci przechodza i wiecie "niby" nie patrza , hehehe. Kazdy lubi oko zawiesic ;)) wiec wszyscy razem: uwolnic cycki !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: Opalanie topless IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.07.01, 23:03 Gość portalu: limo napisał(a): > ye ye ! ja popieram ! nasza paczka jak jezdzi nad wode to dziewuchy tylko tak > sie opalaja i jest git bo przeciez to same piekno jest ! dewotki sie gorsza ale > > mamy je gdzies a dewoci przechodza i wiecie "niby" nie patrza , hehehe. Kazdy > lubi oko zawiesic ;)) wiec wszyscy razem: uwolnic cycki !!!!! Panowie - wystawić czułki, jak seksizm to na full. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazio Re: Opalanie topless IP: *.chem.uni.wroc.pl 17.07.01, 11:47 Dlaczego zaraz seksizm? A na widok ladnych cyculkow wystawiamy... bynajmniej nie czulki. Odpowiedz Link Zgłoś
dlugopis Re: Opalanie topless 17.07.01, 16:28 Nie ma problemu. Ale jak na full to wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dari Re: Opalanie topless IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 10:25 limo napisał: > ye ye ! ja popieram ! nasza paczka jak jezdzi nad wode to dziewuchy tylko tak > sie opalaja i jest git bo przeciez to same piekno jest ! dewotki sie gorsza [..] U nas jest tak samo, ale nie zauważyłem by ktokolwiek się gorszył. Fakt, że wywołuje to zainteresowanie - głównie u bardzo młodych młodzieniaszków - ale nie zauważyłem by ktokolwiek miał wąpy. pozdrawiam Dari Odpowiedz Link Zgłoś
dlugopis Re: Opalanie topless 17.07.01, 16:26 Do luftu pomysl. Tlumy nieprzebrane i drozyzna, prawie jak na Majorce. Wole greckie wyspy lub tureckie wybrzeze, gdzie lece 21. Juz tylko 5 dni do urlopu ! Huuuuuuura Odpowiedz Link Zgłoś