Gość: hrabia IP: *.jeleniag.ppp.tpnet.pl 03.04.01, 10:55 Postanowiłem założyć postowy fanklub Rysia Blake'a - będącego chodzącym fenomenem. Na wszystkim się zna - od ministra do szefa klubu żużlowego. A poza tym, jest taki pucio. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emil Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: 212.244.45.* 03.04.01, 12:02 No i ma znajomosci i rodzinne koligacje: a to William Blake, a to Emmanuel "Oli" Czarnecki. Ho! Ho! Ale i inne fenomeny rodzi dolnoslaska nasza ziemia; np. Jurek Sz. Majdzinski. Ten pomoga dzieciom i chorej klaczy (jak kapitan Zbik), ale przede wszystkim zna sie na koszykowce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyon Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.01, 13:18 Rychu jest super ma taką tłustą chamską twarz, jest ekspertem zznawca wszelakim jak takiego nie kochac Rychu do gazu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazio Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.chem.uni.wroc.pl 03.04.01, 12:16 Rysio rzeczywiscie jest superman. Najbardziej mnie wzruszylo, gdy zostal nibyministrem d/s integracji europejskiej: on wlasnie, nikt inny, no bo ktoz byl bardziej na miejscu: entuzjasta integracji, wola dzialania, pelen profesjonalizm, zlotousty orator, zwalajaca z nog inteligencja. No i ta prezencja! Popieram pomysl utworzenia fanklubu Rysia Cz. i natychmiast proponuje siebie jako skarbnika (trzeba myslec o przyszlosci, wzoruje sie tu na Rysiu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.jeleniag.ppp.tpnet.pl 03.04.01, 14:48 Dziękuję Emilowi i Kaziowi za poparcie tak szlachetnej idei. Facetowi (Blake'owi) należy się choć jeden pościk. Będę z utęsknieniem wyglądał go w regionalnej TVP - tak mile i fotogenicznie wychodzi, że poprosimyn go o honorowy patronat postu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.jeleniag.ppp.tpnet.pl 04.04.01, 11:00 Gość portalu: Kazio napisał(a): > Rysio rzeczywiscie jest superman. > Najbardziej mnie wzruszylo, gdy zostal nibyministrem d/s integracji > europejskiej: on wlasnie, nikt inny, no bo ktoz byl bardziej na miejscu: > entuzjasta integracji, wola dzialania, pelen profesjonalizm, zlotousty orator, > zwalajaca z nog inteligencja. No i ta prezencja! > Popieram pomysl utworzenia fanklubu Rysia Cz. i natychmiast proponuje siebie > jako skarbnika (trzeba myslec o przyszlosci, wzoruje sie tu na Rysiu). O.K.Jesteś już skarbnikiem, ja zaś uzurpuję sobie prawo do sprzedaży gadżetów. Ale kto zawiadomi Rysia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: Kto zawiadomi Rysia? IP: 195.205.145.* 04.04.01, 11:21 Może wyślemy mu kartkę łączącą ta jakże miłą informację z życzeniami? Przecież zbliżają się święta. A kartkę oczywiście kupimy z własnych funduszy! Chciałabym też bardzo wejść w poczet fanów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Kto zawiadomi Rysia? IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.01, 11:34 Gość portalu: Bea napisał(a): > Może wyślemy mu kartkę łączącą ta jakże miłą informację z życzeniami? Przecież > zbliżają się święta. A kartkę oczywiście kupimy z własnych funduszy! > Chciałabym też bardzo wejść w poczet fanów :) Zostajesz łekspertką od publik relejszon. Pensję ustali Rycho. Jednak, dalej pytam: kto Go zawiadomi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Kto zawiadomi Rysia? IP: *.iservice.pl 04.04.01, 11:50 Zrobimy głosowanie tajne, a dla tego wyznaczy los zrobimy kwestę pod Ratuszem na garnitur, samochód i komurę, żeby se Rysiu nie myślał że jesteśmy niepoważni i nie mamy klasowych reprezentantów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rem Re: Kto zawiadomi Rysia? sprostowanko IP: *.iservice.pl 04.04.01, 11:56 sorki - "komóre"- o tak miało być:-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rem Re: Kto zawiadomi Rysia? IP: 62.32.129.* 04.04.01, 11:57 sorki - "komóre"- o tak miało być:-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rem Re: Kto zawiadomi Rysia? IP: 62.32.129.* 04.04.01, 12:24 Przepraszam wszystkich z to powtarzanie się wpisw ale mam kłopoty sprzetowe/Win zapamietuje mi wszystkie wyśłane info i wkleja je ponownie. do zobaczenia jak go przeinstaluje to się pojawie ponownie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Kto zawiadomi Rysia? IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.01, 13:10 Zaczniemy od peanu hymnowego na cześć Ricarda. Proponuję konkurs ofert. Najlepsi otrzymają wejściówkę na kongres z udziałem Ricarda + prawo do ucałowania go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Kto zawiadomi Rysia? IP: 62.32.129.* 04.04.01, 13:39 Witam! hrabia ale wiesz ,że on sie daje całować tyko w dupę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.kask.net.pl 04.04.01, 13:44 Rysio!Rysio!Rysio!!! to ja przygotuję koszulki z jego podobizną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.kask.net.pl 04.04.01, 13:46 a może by tak zamknąć Rysia w domu Big Brother'a - takie ciało pod prysznicem..mmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.jeleniag.ppp.tpnet.pl 04.04.01, 14:15 Marsha : koszulki, majtasy oraz okularki z noskiem Ricarda. Jeśli chcecie go wygwizdać ( w ramach nagrody)- to w niedzielę będzie pysznił się w loży na Olimpijskim. Zgłaszam propozycję peanu: Rycho, Rycho piękne twoje pycho, Pańskie gesty i dyrdymy Kiedy Ciebie znów ujrzymy. Wrocław i pół Polski życzy byś był dalej tak beztroski. Raz w ministry, raz w prezesy po co, na co znów karesy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: cd peanu IP: 195.205.145.* 04.04.01, 14:53 Piekny jesteś ponad wszystko ogorzałe masz pyszczysko. I rozumne masz wejrzenie, oczu twoich miłe lśnienie lampą nam w drodze do Unii. Niech nie rzuca nikt kalumni na tę postać kryształową. Opoką nam jego słowo, mówi pięknie, kolorowo, czy rzeczowo? - nie potwierdzę, myślę, że go nie rozsierdzę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: 62.32.129.* 04.04.01, 15:09 Jestem pod wrażeniem, a mówili poetów ci u nas dostatek ,widocznie żle usłyszałem ale przyznaje rymy przednie, bede śpiewał. (przepraszam wszystkich poetów ale się starałem) :-)))))) Odda do Rycha O Rychu złocisty Kwiecisty i złotousty Króluj nam lat wiele I zrób co chcesz z naszym Speedway’em Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.jeleniag.ppp.tpnet.pl 05.04.01, 07:01 Gość portalu: Rem napisał(a): > Jestem pod wrażeniem, > a mówili poetów ci u nas dostatek ,widocznie żle usłyszałem > ale przyznaje rymy przednie, bede śpiewał. > (przepraszam wszystkich poetów ale się starałem) :-)))))) > > Odda do Rycha > > O Rychu złocisty > Kwiecisty i złotousty > Króluj nam lat wiele > I zrób co chcesz z naszym Speedway’em Rem !!! Ton jest super, choć, by dobrze kierować speedway'em, to należy mieć metanol w żyłach i żużel w kościach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazio Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.chem.uni.wroc.pl 05.04.01, 08:17 Cd. peanu: Kiedy Rysio rankiem wstaje, trzesa sie sasiednie kraje, Bowiem czuja, nie bez racji, Jego chec do integracji. Kiedy zas wieczorem zlega Na lozeczku, po kolacji, To przez glowke mu przebiega Pomysl na... dezintegracje. Tym sposobem Rysiu czuje Ze czyms waznym sie zajmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
fox Re: Fanklub Rysia Blake'a 04.04.01, 14:11 A ja zacytuje za "Misiem": WSZYSTKIE RYŚKI TO FAJNE CHŁOPAKI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.jeleniag.ppp.tpnet.pl 04.04.01, 15:06 Ryśki to fajne chłopaki ? Chyba że Burtony. Proponuję dodatkowo, by Ricardo otrzymał stopień wrocławskiego Stierlitza Odpowiedz Link Zgłoś
fox Re: Fanklub Rysia Blake'a 04.04.01, 15:24 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Ryśki to fajne chłopaki ? Chyba że Burtony. No i nie zapominajmy o Girach i Burnsach. > Proponuję dodatkowo, by Ricardo otrzymał stopień wrocławskiego Stierlitza Jestem za, a nawet przeciw. Gdyby Ricardo był radzieckim szpiegiem w czasie II wojny, to dziś wszyscy mówilibyśmy po niemiecku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.jeleniag.ppp.tpnet.pl 05.04.01, 09:12 Idzie nam świetnie ! Proponuję dodatkowo: Nasz Ricardo, chluba miasta ponad wszystkich niech wyrasta. Co tam grajdół, co tam city On z nas wszystkich jest obryty W trudnym czasie niepokoju Będąc w Anglii, żył w spokoju Poznał speedway, czyli żużel By w tym sporcie być na bgórze. Politycznie, nie ten gość Więc w speedway'u ku swej chwale Pnie się w górę, gdyż ambicji nigdy dość. Odpowiedz Link Zgłoś
fox Re: Fanklub Rysia Blake'a - Z OSTATNIEJ CHWILI: KARNY 05.04.01, 09:21 Właśnie przeczytalem w dzisiejszej Dolnosląskej, że nasz Ulubieniec w meczu pomiędzy parlamentarzystami z Polski i Niemiec, nie strzelił karnego. - Nie chciałem celować w środek bramki, tylko w lewy róg i nie udało się - powiedział Ricardo. Skąd my to znamy: chciałem zdobyć pieniądze z UE, ale się nie udało itd. Czekamy na następne (nie)udane zagrania. Wierni kibice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Fanklub Rysia Blake'a - Z OSTATNIEJ CHWILI: KARNY IP: *.jeleniag.ppp.tpnet.pl 05.04.01, 09:51 Kurde, ale sensacja. Powinni obciąć mu dietę, zabronić kontaktu z piłką i zmusić do karniaków w Szalonym Koniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: 156.24.231.144, 156.24.1.* 05.04.01, 23:52 Ryszard Lwie Serce nie bedzie ze mnie zachwycony bo nie umiem wierszem, ale jesli mozna to zamiast peanu skromnie przypomne ze chyba wciaz jest do nazwania ulica w centrum miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: 195.205.145.* 06.04.01, 13:29 No to wracamy do wątku łącznika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.kask.net.pl 06.04.01, 22:37 Gość portalu: Bea napisał(a): > No to wracamy do wątku łącznika * by pl. Wolności i uliczka R.Blake'a "w jednym stały domu"? RYSIE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.jeleniag.ppp.tpnet.pl 10.04.01, 09:54 Wczoraj Rycho istniał we wszystkich wrocławskich mediach.Boże, jak ja mu zazdroszczę wszechstronnej wiedzy i erudycji... no, i tego spojrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: 156.24.231.* 13.04.01, 00:25 UWAGA! Ostatnie wiesci: Ryszard zdecydowanie prowadzi w rankingu najbardziej wpływowych Dolnoslazakow! W chwili gdy donosze te radosna wiadomosc zgromadzil 3 glosy, co plasuje go zdecydowanie na pozycji lidera, z Frasyniukiem na drugiej pozycji posiadajacym jednak az trzy razy mniejsza liczba glosow! Patrz aktualny stan rywalizacji: wroclaw.naszemiasto.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.dtvk.tpnet.pl 13.04.01, 15:20 Widzicie ! Jaki spryciula z Ricarda. Wszędzie go pełno. Łapmy punkty u niego, mamy szansę na wielką karierę.Jak przewali wybory jesienią, zostanie mu jedynie nasz fanklub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.dtvk.tpnet.pl 14.04.01, 17:33 Rysiu znał i kolegował się z Dębskim. Coraz ciekawiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.dtvk.tpnet.pl 17.04.01, 15:53 Pocieszmy Rysia. Przewalił sprawę w Pile. czekam na jego tłumaczenie na okrągło. A' propos - Rycho udzielił się w kablówce nt. więziennictwa. zaproponował m.in. odbywanie kary w domach skazanych. Ja Rysiowi przysłałbym 3 skazanych na 25 lat. Niech trochę popracuje, a nie zbija gruchy w polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.fysa.ucl.ac.be 24.04.01, 12:04 Czy wciaz przyjmujecie do fanklubu? ja tez chce!!! A z tymi skazanymi to swietny pomysl. Kiedys Rysiu powiedzial, ze dzieci nalezy bic, bo staja sie bardziej wrazliwe na cierpienia innych, juz lepiej niech ma tych wiezniow oszczedzmy dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: Rysio zdał maturę !!!!! IP: 195.205.145.* 24.04.01, 12:14 Cieszmy się i radujmy wszyscy fani Richarda Blake'a - zdał maturę! I jak go nie uwielbiać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.averne.wox.org 24.04.01, 16:17 Te słowa powiedział kolega Rysia. Niejaki Łopuszański. Rysio jest tak zapracowany, że nie ma czasu na bicie własnych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.averne.wox.org 04.05.01, 14:15 Każdy ma prawo do wdy wzroku. Należy mu pogratulować odwagi i braku kompleksów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: 156.24.231.* 23.04.01, 23:37 Wspomne dla porzadku: Rysio czatowal dzis na wroclaw.naszemiasto.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: 212.160.39.* 25.04.01, 08:30 I, nikt nie powiadomił Ricarda o istnieniu jego fanklubu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: 156.24.231.* 25.04.01, 11:36 Gość portalu: hrabia napisał(a): > I, nikt nie powiadomił Ricarda o istnieniu jego fanklubu? Niestety, znalazlem martwy zapis zywych slow Ricarda dopiero wtedy gdy nasz bohater spoczywal juz dawno w lozeczku. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.jeleniag.ppp.tpnet.pl 25.04.01, 16:14 Just potwierdził, że Rycho ma dzieci. Nigdy bym nie podejrzewał go o taki numer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent x Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 26.04.01, 22:19 Dużo wiem na temat Rysia.Ale nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ponton Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 26.04.01, 22:21 Big Ricardo dowie się już jutro o tej liście dyskusyjnej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: 195.205.145.* 27.04.01, 15:14 Kto okaże się na tyle odważny by stanąć oko w oko z naszym IDOLEM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.dtvk.tpnet.pl 27.04.01, 21:44 Chętnie, lecz moja gratyfikacja za pracę w warunkach szkodliwych wynosi 11.345 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.04.01, 22:24 Ponton nas podpuścił, że Ricardo dowie się o fanklubie. Na razie cisza. Ricardo wyszedł z ramienia na czoło, i "dał się wybrać " na szwa wrocławskiej organizacyjki. Idzie jak burza. Chce wygrać wybory. My mu pomożemy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.fysa.ucl.ac.be 02.05.01, 15:37 A czy Rysio nie ma emaila, jak ma to moge do niego napisac, czy ktos zna adres? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: 213.76.92.* 02.05.01, 21:41 ...i ja go zawsze kochalam, tylko wstydzilam sie powiedziec. Czy to nie przypadkiem przez niego przepadly nam pieniadze z PHARE ? Wg innego posla Ziemi dolnoslaskiej, podczas poniedzialkowych przelotow do W- wki, wszyscy podrozujacy parlamentariusze ostentacyjnie bojkotuja towarzysko naszego ulubienca, nie chca pogadac o pogodzie ani -bron Boze-o polityce. No coz... nasz Richardescu nawet w przestworzach doswiadcza samotnosci dlugodystansowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.averne.wox.org 04.05.01, 11:59 Gość portalu: FraMauro napisał(a): > ...i ja go zawsze kochalam, tylko wstydzilam sie powiedziec. Czy to nie > przypadkiem przez niego przepadly nam pieniadze z PHARE ? > > Wg innego posla Ziemi dolnoslaskiej, podczas poniedzialkowych przelotow do W- > wki, wszyscy podrozujacy parlamentariusze ostentacyjnie bojkotuja towarzysko > naszego ulubienca, nie chca pogadac o pogodzie ani - bron Boze-o polityce. > No coz... nasz Richardescu nawet w przestworzach doswiadcza samotnosci > dlugodystansowca. Pieniądze PHARE przepadły nam nie przez niego. W Unii była korupcja i potem przysłali mu oficjalne przeprosiny. Ale o tym już nikt nie mówił. On też się nie chwalił. Wyszło więc, że to nie jego wina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: 156.24.231.* 04.05.01, 12:31 Gość portalu: FraMauro napisał(a): > ...i ja go zawsze kochalam, tylko wstydzilam sie powiedziec. Czy to nie > przypadkiem przez niego przepadly nam pieniadze z PHARE ? > > Wg innego posla Ziemi dolnoslaskiej, podczas poniedzialkowych przelotow do W- > wki, wszyscy podrozujacy parlamentariusze ostentacyjnie bojkotuja towarzysko > naszego ulubienca, nie chca pogadac o pogodzie ani -bron Boze-o polityce. > No coz... nasz Richardescu nawet w przestworzach doswiadcza samotnosci > dlugodystansowca. Slyszalem w radiu ze niektore linie lotnicze nie pozwalaja siadac mezczyznom obok samotnie podrozojacych dzieci. Mysle, FraMauro, ze krzywdzaco oceniasz parlamentarzystow. Z pewnoscia palaja ochota zamienienia kilku slow z Rysiem, bo byloby to dla nich cenne doswiadzenie, ale padaja ofiara niewinnego wygladu Ricarda, jeogo dziecieco szczerego spojrzenia i ujmujacego usmiechu. Ktoz by sie nie pomylil, a tym bardziej stewardesy, czule na los podroznych? A moze jest jeszcze inaczej, moze to one chca miec dla siebie wolne miejce obok Ric'a?? A noz trafi sie okazja by sie przysiasc i zamienic chocby kilka slow ze zlotoglosym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.averne.wox.org 04.05.01, 17:20 Piszę zupełnie serio. Mogę Wam załatwić bezpośrednie spotkanie z naszym Idolem. Kto się odważy? Odpiszcie ilu byłoby chętnych. Chyba, że brak Wam odwagi i wolicie walić w niego anonimowo. Ale i tak wszystkie opinie podobają mu się, a po tym jak dostał w łeb w Lesznie, czytanie Fan Klubu poprawiło mu samopoczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Ludzie!!! Ricardo nas czyta !!! Czyta!!! IP: 156.24.231.* 04.05.01, 19:39 Spoufalanie sie jest niedydaktyczne. Urok Ricarda stepilby ostrze kazdej krytyki, nawet tej nieuczciwej, nie mowiac juz o naszej, zyczliwej... Jest to kuszace ale merytorycznie niebezpieczne. Ale z drugiej strony... pokazcie ten glaz ktory by nie zmiekl, ten lod ktory by nie zaplonal na tak zlozona propozycje! Proponuje spotkac sie Rysiem przy okazji kolejnego spotkania com-postownikow! Hrabio!!! Fani!!! Co Wy na to??? Ja jestem gotow, chocbym mial skonczyc jak cma w plomieniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tato Re: Ludzie!!! Ricardo nas czyta !!! Czyta!!! IP: 212.244.72.* 04.05.01, 19:48 Słyszałem w radio że ktoś go niestety uszkodził, więc może nie być w formie do amorów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Ludzie!!! Ricardo nas czyta !!! Czyta!!! IP: *.dtvk.tpnet.pl 04.05.01, 20:26 Jeśli Ricardo nas czyta, to może przyłączy się do naszego postu ? Z naszej strony nie grożą złośliwości i nieetyczne zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p@wi Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: 156.17.52.* 04.05.01, 10:12 Kto pobil Rysia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.dtvk.tpnet.pl 04.05.01, 11:02 Aż mu spadły okulary ! Po co się pchał do parkingu? Czy machał legitymacją, czy biletem na żużel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.averne.wox.org 04.05.01, 12:06 Widziałem w Lesznie jak Rysio dostał w głowę. Jakiś kibol zbiegł z trybuny, gdy Rysio szedł do parkingu i walnął go w tył głowy. Ale za to w parkingu Rysio popisał się prawdziwą odwagą. Po drugiej stronie siatki stali kibole i wołali go. A on po rozmowach z dziennikarzami i żużlowcami podszedł do nich. I rozmawiali zupełnie spokojnie. Chyba nawet się dogadali, bo kibole odeszli w spokoju. Pomimo tej siatki, która ich odgradzała podejście do rozwścieczonych kiboli uważam za dużą odwagę. I wcale się nie zasłaniał legitymacją poselską. Zresztą, w Lesznie nic by mu to nie dało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.dtvk.tpnet.pl 04.05.01, 12:20 Wiedziałem i liczyłem na to , iż Rysio jest scool. Daj nam Boże więcej takich Rysiów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: LARUM! Nasz idol został pobity! IP: 195.205.145.* 07.05.01, 10:41 Swoją drogą - to naprawdę świństwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: 195.205.145.* 09.05.01, 11:57 W imieniu całego fanklubu pozwolę sobie wyrazić zdecydowany sprzeciw i oburzenie wobec brutalnego uszkodzenia powłoki cielesnej naszego idola. Nie twierdzę, że Ricardo jest ideałem, niemniej jednak rękoczyny jako sposób wyrażenia dezprobaty uważam za postępek haniebny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.dtvk.tpnet.pl 13.05.01, 17:10 Gość portalu: Bea napisał(a): > W imieniu całego fanklubu pozwolę sobie wyrazić zdecydowany sprzeciw i > oburzenie wobec brutalnego uszkodzenia powłoki cielesnej naszego idola. > Nie twierdzę, że Ricardo jest ideałem, niemniej jednak rękoczyny jako sposób > wyrażenia dezprobaty uważam za postępek haniebny! Howgh!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Przekuc cios na sukces - styl Ryszarda ! IP: 156.24.231.* 14.05.01, 16:49 Wiedziony obowiazkiem wobec naszego klubu donosze ze wlasnie przeczytalem ze Ricardo (od: rycerski), po powrocie z Leszna, powzial zamiar przystapienia do ukladu NAFTA. Przyznam ze wstydem ze szalenie nie docenialem inspirujacej roli pseudokibicow Leszna w ksztaltowaniu stosunkow miedzynarodowych! Boje sie tylko zeby ktos nie pomyslal ze lanie Rysia w pysk jest remedium na wszystkie polskie problemy! Pozdrawiam serdecznie Was i naszego Ulubienca! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Przekuc cios na sukces - styl Ryszarda ! IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.01, 13:30 Rycho wychodzi z założenia, że lepsza tundra w Kanadzie, niż domek w ..... Oby tylko nie wymyślił przyłączenia nas w ramach unii do Antarktydy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Przekuc cios na sukces - styl Ryszarda ! IP: *.averne.wox.org 17.05.01, 16:43 Mości Hrabio. A czy ty nie chciałbyś mieć domku w Kanadzie? Mnie by to nie przeszkadzało. Do tego jeszcze prywatny odrzutowiec, którym bym tam doleciał ...,ale to już chyba nastęopne pokolenia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.kom-net.pl 18.05.01, 16:39 z cyklu "Rysio: Zlote Mysli" dzisiejsza GD cytuje: "Mowili, ze nie bylem osoba oficjalna, bo nie mialem identyfikatora, czyli w tym ukladzie moglem po prostu dostac w glowe". Jako wierni fanklubowicze powinnismy sie postarac o dozywotni identyfiktor dla naszego Faworyta. Nadmierna ilosc ciosow na glowe moze doprowadzic do uszkodzenia pecherzyka mozgowego, co byloby brzemienne w skutkach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adela Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: 192.168.0.* / *.biskupin.wroc.pl 18.05.01, 16:52 Panowie! Wydaje mi się, że czegoś panu Rysiowi zazdrościcie........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.kom-net.pl 18.05.01, 17:14 > Panowie! Wydaje mi się, że czegoś panu Rysiowi zazdrościcie........ Skladam samokrytyke. W ramach pokuty podczas najblizszego meczu zuzlowego bede sie biczowal przed trybuna honorowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.dtvk.tpnet.pl 19.05.01, 15:31 Gość portalu: Adela napisał(a): > Panowie! Wydaje mi się, że czegoś panu Rysiowi zazdrościcie........ Fakt. Zazdroszczę tej łobuzerskiej, intelektualnej miny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.dtvk.tpnet.pl 19.05.01, 15:29 Gość portalu: Pafik napisał(a): > z cyklu "Rysio: Zlote Mysli" dzisiejsza GD cytuje: > "Mowili, ze nie bylem osoba oficjalna, bo nie mialem identyfikatora, czyli w > tym ukladzie moglem po prostu dostac w glowe". > > Jako wierni fanklubowicze powinnismy sie postarac o dozywotni identyfiktor dla > naszego Faworyta. Nadmierna ilosc ciosow na glowe moze doprowadzic do > uszkodzenia pecherzyka mozgowego, co byloby brzemienne w skutkach! Byłoby oszczędniej, gdyby wszczepić Rychowi identyfikator procesorowy pos kórę. Tylko problem: w jakim miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Fanklub Rysia Blake'a IP: *.kom-net.pl 21.05.01, 20:08 > Byłoby oszczędniej, gdyby wszczepić Rychowi identyfikator procesorowy pos kórę. > Tylko problem: w jakim miejscu? Za całokształtu życia i twórczości jednoznacznie wynika gdzie kryje się najwięcej wolnych zasobów przestrzennych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Ryszardzie! Czemu nie grzmisz! Pomscij nasze EXPO ! IP: 156.24.231.* 05.06.01, 22:32 Rychu! Gdzie sie podziewasz gdy liczy na Ciebie caly fanklub??? Zdemaskuj i zgrom zlo swoja karzaca prawica -> BUZEK, STEINHOFF, DONOCIK ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Ryszardzie! Czemu nie grzmisz! Pomscij nasze EXPO ! IP: *.kom-net.pl 05.06.01, 22:36 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > Rychu! Gdzie sie podziewasz gdy liczy na Ciebie caly fanklub??? > > Zdemaskuj i zgrom zlo swoja karzaca prawica -> BUZEK, STEINHOFF, DONOCIK ! Boje sie, ze nasz honorowy patron zagubil sie w czelusciach Stajni Augiasza na Wiejskiej :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Ryszardzie! Czemu nie grzmisz! Pomscij nasze EXPO ! IP: 213.77.236.* 06.06.01, 07:47 Ricardo biega pon parkingach żużlowych szukając słabych miejsc przeciwnika. Dodatkowo wyjazdy z piłkarzami. Ech, światowy człowiek. Nie ma czasu na pierdoły w postaci Expo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Ryszard jest po naszej stronie ! IP: 156.24.231.* 06.06.01, 13:48 Wlasnie przeczytalem na www.slowopolskie.pl co nastepuje (slowa Rysia): "Wielokrotnie rozmawiając z członkami rządu popierałem inicjatywę EXPO. Nawet wczoraj dzwoniłem w tej sprawie do ministrów. Myślę, że opóźnienie wynika jednak nie z politycznej niechęci, tylko powolności biurokratycznej machiny - tłumaczył premiera poseł AWS Ryszard Czarnecki. - Przyznaję, jestem zdziwiony, że rząd nie zajął się nawet wrocławską aplikacją. Chciałbym też poznać przyczyny takiego zachowania. " Rysiu! Wal dalej stary! Zrob im pieklo! Odpowiedz Link Zgłoś