Gość: PiSs me IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 00:38 PiSs me, I would like to be wet on the face! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek największa niedorajda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 01:23 Proszę mi wybaczyć ale jak widzę tego kiepskiego polityka i ministerialną niedorajdę to ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Chcą rozPiSać referendum IP: 62.233.177.* 17.11.04, 17:16 Ble, Ble , Ble panie Ujazdowski. Do łopaty a nie do polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok Jak tu kopać dwiema lewymi??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 00:06 Myślisz, że dlaczego "poszedł do polytyki"??????? Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: Chcą rozPiSać referendum 17.11.04, 17:23 anty wzorem to jest Kazimierz U. chyba jeden z najbardziej ograniczonych umosłowo polityków, co potwierdza wyraz jego twarzy na zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Chcą rozPiSać referendum IP: *.kom / *.kom-net.pl 17.11.04, 23:18 Kazimierza U. postrzegam jako dewota i głupka, chociaż jako minister kultury nieźle kręcił lodami dla kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok Raczej Kazimierza M.U.(uuuuuuuuuu) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 00:03 Adekwatnie do postawy i wyrazu "twarzy". To się PiSiaki rozPaSały i rozhasały ostatnio. Ciekawe jak brzmią "Wodogrzmoty (nie mylić z wodogłowiem) Ujazdowskiego". Jakie to szczęście dla całego narodu, że mamy takich geniuszy, którzy i sąsiadów za głupotę potrafią skrytykować i dać odpór zakusom na naszą suwerenność i o korzonki się upomnieć, chyba mogę spokojnie iść spać. Któś nie śpi, żebym spać mógł ja (Chociaż może lepiej by było, żeby ten któś też się wyspał, ale czy w tym przypadku to cokolwiek pomoże??????) Odpowiedz Link Zgłoś