znj2 25.09.11, 18:50 Gdzie się podziały się wróble? W Warszawie , nie ma ani jednego. Czyżby zostały wytrute? Jeśli tak, to przez kogo? I dlaczego, ludzie chorują na stany zapalne zatok i płuc? A, może Polaków ma być dużo mniej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ka_p_pa Re: Wróble IP: *.lukman.pl 25.09.11, 18:54 Warszawa jest nieekologiczna- strzechy zniknęły. Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: Wróble 25.09.11, 19:30 Żaden z Dwóch Bogów, nie brudzi sobie "rąk" ludzką gawiedzią. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Wróble 25.09.11, 19:34 Od tego mają ludzi? Cwaniaczki w bialych rękawiczkach. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Wróble IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.11, 18:56 Uklad,szatany,opcja niemiecka,Putin? Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Wróble 25.09.11, 18:56 Hel, wróble nie potrafią w atmosferze helu latać. Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: Wróble 25.09.11, 19:06 to wina Tuska i jego nienawiści do ptactwa Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: Wróble 25.09.11, 19:36 bling.bling napisał: > to wina Tuska i jego nienawiści do ptactwa > ***Ależ skond, alesz skond, kocha ptastwo Tuska żond. Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: Wróble 25.09.11, 19:39 mjot1 napisał: > Jedna jeszcze jest. Chyba. ***A co ciebie do ty pci? Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Re: Wróble 25.09.11, 19:33 wróble latają a ja mam taki malutki katarek będę na tygodniu w warszawie i poszukam wróbli..... Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: Wróble 25.09.11, 19:42 migreniasta napisała: > wróble latają > a ja mam taki malutki katarek > będę na tygodniu w warszawie i poszukam wróbli..... ***Każdy szuka tego, co mu najbardziej brakuje. Zdrówka życzem. Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: Wróble 25.09.11, 19:43 Dlatego wszedłem tu tyle razy, że bardzo kocham te szare, lojalne wobec nas maleństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Wróble 26.09.11, 03:46 W moim miasteczku jest ich cale chmary----siedza stadami w miejskich krzakach a ludzie sypią im pokarm--a ile ćwierkania i ptasiego jazgotu. Szkoda,`ze już nie uzywamy koni do transportu---brak nawozu końskiego--przysmaku wróbla. Szary wróbelek Elemelek, znalazł w polu kartofelek----mój pierwszy na pamięc umiany wierszyk. Szary, solidny wróbel lepszy w garści niż enigmatyczny kanarek na dachu. Marzymy o kolorowych i ślicznie spiewających kanarkach, a solidnie dzierżymy w garści jego szara eminencję .... Kochajcie wróbelka do jasnej cholery ---podniecal sie znany poeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yag Re: Wróble IP: *.net 26.09.11, 00:54 A tam wroble Ty mi lepiej powiedz co sie dzieje z pszczolami. W Polszy jeszcze jak cie moge ale rozejrzysz sie dalej to wyjdzie na to ze za jakies lat kilka/dziesiat bedziemy sobie zapylac drzewka owocowe jak Chinczycy. Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Wróble 26.09.11, 09:43 Nim szczepy pszczol sztucznie zaadaptowano w Europie... Ech, szkoda gadac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 213 kropek Dwieście trzynaście kropek IP: 66.90.73.* 26.09.11, 09:57 .............................................................................................................................................................. ....................................................... Odpowiedz Link Zgłoś