Dodaj do ulubionych

POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA

IP: 217.153.60.* 06.05.02, 19:57
Mam nadzieje,że ktoś mi pomoże.
Mieszkam od niedawna we Wrocławiu. Potrzebuję kontakt na normalnego, przejętego
swoimi pacjentkami ginekologa. Kogoś, kto zrozumie,ze tak stresująca praca,
jaką mam to zagrożenie dla mojego nienarodzonego dziecka.
Czy znacie kogoś takiego kto zechce mnie wysłuchać?
Pozdrawiam GIZA
Obserwuj wątek
    • arvena Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA 06.05.02, 21:10
      Polecam: klinika CORFAMED, ul. Kluczborska 27, tel.321 73 15
      Jest to klinika prywatna która ma podpisaną umowę z kasą chorych, jest chyba 8
      lekarzy - ja polecam dra Maślaka - b. dobry specjalista. W gabinetach jest
      pięknie i czysto, w każdym jest USG. Rejestracja na telefon
      Pozdrawiam:)
      • Gość: zyta Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 06.05.02, 21:51
        ESKULAP - (mają umowę z Kasą Chorych)
        Bulwar Ikara 18
        78 100 30
        lek. med. Magdalena Michałek
      • isis! Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA 06.05.02, 23:32
        arvena napisał(a):

> Polecam: klinika CORFAMED, ul. Kluczborska 27, tel.321 73 15
        > Jest to klinika prywatna która ma podpisaną umowę z kasą chorych, jest chyba 8
        > lekarzy - ja polecam dra Maślaka - b. dobry specjalista. W gabinetach jest
        > pięknie i czysto, w każdym jest USG. Rejestracja na telefon
        > Pozdrawiam:)

Potwierdzam, polecam!!! A pigułki można zamawiać na telefon i odbierać za dwa dni
        od zamówienia. Ale ja polecam dra Barcikowskiego. Młody, fachowy, konkretny,
        traktuje jak człowieka a nie kobietę, hehe :)
        • kolejarz_200 Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA 07.05.02, 09:31
          isis! napisał(a):

> Potwierdzam, polecam!!! A pigułki można zamawiać na telefon i odbierać za dwa d
          > ni
          > od zamówienia.

O jakich pigułkach mówisz, w tym katolickim kraju!?

komuś się narażasz?

• docg od bólu głowy 07.05.02, 09:57
            o pigułkach od bólu głowy, a jakichżby (ładny wyraz, prawda? :)) innych ???
            pozdrawiam
        • Gość: kejti Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA IP: 2.4.STABLE* / 10.101.1.* 07.05.02, 12:50
          > > Polecam: klinika CORFAMED, ul. Kluczborska 27, tel.321 73 15
          > > Ale ja polecam dra Barcikowskiego. Młody, fachowy, konkretny,
          > traktuje jak człowieka a nie kobietę, hehe :)

CORFAMED - tak, Barcikowski - nie. Sprawia wrazenie goscia, ktory nie bardzo wie
          co robi i mowi... Ale Mazurec to co innego. Sympatyczny, dokladny i zna sie na
          swojej pracy. Polecam! Ale trudno sie do niego dostac...

• Gość: arvena Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA IP: *.koof.com.pl 07.05.02, 22:06
            Mazurec podobno jest bardzo dobry ale miesięczne czekanie na wizytę mnie nie
            urządza...
            a Maślak ma dwie specjalizacje jako jedyny w tej klinice...
            zresztą klinika ma 8 lekarzy więc można wybierać:)
        • Gość: Eva Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 16:56
          Najwspanialszym ginekologiem jest prof. Woytoń ze szpitala na ul. Dyrekcyjnej.
          Być może nie jest wylewny, ale ma w sobie wielki spokój i jest Wielkim
          człowiekiem , rozumiejącym cierpienia kobiety. Ufam mu, a to jest ważne.
          • Gość: bea Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.02, 17:17
            Tak, ja też uważam że prof. Janusz Woytoń to wielki lekarz i wielki człowiek.
            Leczyłam się u niego kilka lat z powodu niepłodności i naprawdę jest to
            człowiek któremu można zaufać. Taktowny, delikatny, jak napisała eva emanuje z
            niego spokój i widać,że przejmuje sie tym co się dzieje z pacjentką. Pierwsze
            wrażenie sprawia rzeczywiście takie, że jest nieprzystępny i milczący ale to
            tylko pozory. Ja zawdzięczam mu wiele, a może wszystko,chociaż w moim
            przypadku urodzenie dziecka okazało się niemożliwe.Ale właśnie dzięki temu że
            trafiłam na prof. Woytonia mam dziecko - po prostu powiedział mi prawdę i
            podjęliśmy z mężem decyzję o adopcji. A wcześniej chodziłam do innych lekarzy
            ktorzy ciągle mówli wszystko będzie dobrze i wyciągali pieniądze za wizyty.
            Polecam z całego serca prof. Woytonia.
            • Gość: Anonim Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.02, 12:35
              Woytonia odradzam z calego serca. Nie wiem, jaki jest mlody Woyton, ale stary
              prowadzil moja ciaze, i przyznam, ze zrobilam wielki blad nie zmieniajac
              lekarza. Lekcewazyl moj kilkumiesieczny kaszel, moje pytania zbywal
              burknieciem. No i powozlil zaszczepic sie na grype w ciazy (!). Cud, ze dziecko
              jest zdrowe. Naprawde cud.
              • Gość: Lekarz Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA IP: *.koof.com.pl 13.05.02, 17:11
                Moja droga, może dzieki zaszczepieniu p. grypie dziecko jest zdrowe?- Na
                zachodzie szczepienie p.grypie, chorobie niebewzpiecznej dla ciężarnej i jej
                dziecku, jest szczepieniem zalecanym u cięzarnej. Szkoda, że tylko prof. Woytoń
                to wie
                • Gość: Anonim Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.02, 19:33
                  Gość portalu: Lekarz napisał(a):

> Moja droga, może dzieki zaszczepieniu p. grypie dziecko jest zdrowe?- Na
                  > zachodzie szczepienie p.grypie, chorobie niebewzpiecznej dla ciężarnej i jej
                  > dziecku, jest szczepieniem zalecanym u cięzarnej. Szkoda, że tylko prof. Woytoń
                  >
                  > to wie

szczepienie kobiety przeciw grypie jest dosc dyskusyjnym tematem w naukach
                  medycznych. To juz wiem. PRzeciez szczepionka to taka mala choroba.
                  Dziwi mnie Twoja opinia, drogi Panie Doktorze, bo skoro jakis zabieg jest
                  kontrowersyjny, to znaczy, ze opinie nie powinny byc takie radykalne.
                  Jesli o mnie chodzi - zareagowalam na szczepionke tak, jak wielu zaszczepionych -
                  zachorowalam na grype.
                  A grypa w ciazy niesie za soba takie same powiklania jak rozyczka, czyz nie?
                  RENOMOWANI pediatrzy, autorytety na skale kraju w tej dziedzinie sie za glowe
                  lapali, gdy to uslyszeli (wiesz, z takich pediatrow korzystam, jakby byly takie
                  opinie). Trudno mi wiec uwierzyc slowom jakiegos anonimowego czlowieka, tym
                  bardziej, ze zdanie nie poparte zadna fachowa literatura. Argumenty typu "bo na
                  zahcodzie" do mnie nie trafiaja.
                  Nawet Woyton mi kiedys powiedzial, ze nie ma badan na probce kobiet w ciazy, gdy
                  idzie o szczepienia przeciwko grypie. Bo, jesli juz jestes fachowcem, to pewnie
                  wiesz, ze baby w ciaz sie na nic nie szczepi - na wszelki wypadek. BO kazda
                  szczepionka niesie za soba mozliwosc powiklan, czyz nie?

Hmnmmm... No comments.
                  Czyims zdrowiem sie latwo szafuje - typowe dla sluzby zdrowia w tym kraju.
                  hmmm... dlaczego wiec renomowani pediatrzy lapia sie za glowe? szczepienie
                  przeciw grypie (bo po szczepieniu PRZECHOROWALAM grype) rodzi takie same
                  powiklania, jak przechorowanie grypy. A szczepionka to taka mala choroba...

• Gość: @@@ Re: ?????????????????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.02, 21:48
              Gość portalu: bea napisał(a):

> Tak, ja też uważam że prof. Janusz Woytoń to wielki lekarz i wielki człowiek.
              > Leczyłam się u niego kilka lat z powodu niepłodności i naprawdę jest to
              > człowiek któremu można zaufać. Taktowny, delikatny, jak napisała eva emanuje z
              > niego spokój i widać,że przejmuje sie tym co się dzieje z pacjentką. Pierwsze
              > wrażenie sprawia rzeczywiście takie, że jest nieprzystępny i milczący ale to
              > tylko pozory. Ja zawdzięczam mu wiele, a może wszystko,chociaż w moim
              > przypadku urodzenie dziecka okazało się niemożliwe.Ale właśnie dzięki temu że
              > trafiłam na prof. Woytonia mam dziecko - po prostu powiedział mi prawdę i
              > podjęliśmy z mężem decyzję o adopcji. A wcześniej chodziłam do innych lekarzy
              > ktorzy ciągle mówli wszystko będzie dobrze i wyciągali pieniądze za wizyty.
              > Polecam z całego serca prof. Woytonia.

potwierdzam jest dobry.a pytanie brzmi: ile wyciągnął Woytoń ?
              • yennam Re: ?????????????????????? 12.05.02, 12:51
                Ja odpowiem - kazda wizyta (dwa alta temu) to byl wydatek rzedu 100 zl,
                podczas, gdy srednia stawka we Wroclawiu wynosila ok 40 zl. Moim zdaniem nie
                bylo warto.

Moje pytanie brzmi inaczje - ile Ci placa za reklame? ;)

Pytam, bo specjalisci z polikliniki na grobli nie ciesza sie dobra slawa we
                Wroclawiu.
          • Gość: @@@ Re:?????????????????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.02, 21:45
            Gość portalu: Eva napisał(a):

> Najwspanialszym ginekologiem jest prof. Woytoń ze szpitala na ul. Dyrekcyjnej.
            > Być może nie jest wylewny, ale ma w sobie wielki spokój i jest Wielkim
            > człowiekiem , rozumiejącym cierpienia kobiety. Ufam mu, a to jest ważne.

> Wojtoń jest dobry!a pytanie brzmi : ILE ZAPŁAĆIŁAŚ ?proszę o szczerość.
            • Gość: Eva Re:?????????????????????? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 18:27
              Gość portalu: @@@ napisał(a):

> Gość portalu: Eva napisał(a):
              >
              > > Najwspanialszym ginekologiem jest prof. Woytoń ze szpitala na ul. Dyrekcyj
              > nej.
              > > Być może nie jest wylewny, ale ma w sobie wielki spokój i jest Wielkim
              > > człowiekiem , rozumiejącym cierpienia kobiety. Ufam mu, a to jest ważne.
              >
              > > Wojtoń jest dobry!a pytanie brzmi : ILE ZAPŁAĆIŁAŚ ?proszę o szczerość.

Jestem szczera nie płaciłam nic !
              Potrzebuję jego pomocy więc mi pomaga - operuje i nie chce nic w zamian.
              Przyjeżdza specjalnie w alarmowych sytuacjach tylko za dziękuję . tak jest w moim
              przypadku.
              Czuję jego pomoc, chociaż ostatnio miałam naprawdę pecha.
              Daje mi wiarę i otuchę !
              Prof. Woytoń jest wielkim człowiekiem i świetnym specjalistą .
              Jeszcze raz dziekuję.

• Gość: YennaM Re:?????????????????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.02, 19:16
                eva, jest powszechnie wiadome, ze Woyton nie przyjezdza na porody pacjentek, a
                jak sa komplikacje, to zespol konsultuje sie z nim telefonicznie :)))))))

hehe :)
                jakos trudno mi uwierzyc w Twoje slowa :)))))))
                • Gość: @@@@ Re:?????????????????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.02, 22:52
                  Gość portalu: YennaM napisał(a):

> eva, jest powszechnie wiadome, ze Woyton nie przyjezdza na porody pacjentek, a
                  > jak sa komplikacje, to zespol konsultuje sie z nim telefonicznie :)))))))
                  >
                  > hehe :)
                  > jakos trudno mi uwierzyc w Twoje slowa :)))))))

>> ja też nie wierze stąd moje pytanie .
          • Gość: eta Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA IP: *.wroc.gazeta.pl 15.05.02, 12:02
            podaj namiary na Woytonia ( i adres)
            Dzieki
      • conti Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA 08.05.02, 14:22
        Wybieram się własnie do corfamedu. Napiszcie co sądzicie o dr Kos-
        Położyńskiej?
        pozdrawiam, Conti
        • Gość: arvena Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA IP: 62.233.176.* 08.05.02, 16:26
          niestety nic o niej nie wiem:(
        • conti Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA 13.05.02, 09:54
          Naprawdę nikt nie zna Pani dr Kos-Położyńskiej?
    • Gość: MADA Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA IP: 217.153.60.* 08.05.02, 19:29
      MAM PYTANIE W ZWIĄZKU, Z PODANYMI PRZEZ WAS NAMIARAMI NA GINEKOLOGÓW. CZY
      ZNACIE KOGOŚ Z KIM MOŻNA "DOGADAĆ" SIE W SPRAWIE DŁUŻSZEGO ZWOLNIENIA? JAKIŚ
      ORDYNATOR ODDZIAŁU POŁOŻNICZEGO?
      POWÓD MNIEJ WIĘCEJ TEN SAM. PIERWSZE TYGODNIE CIĄŻY, OBRZYDLIWA ATMOSFERA I
      OGROMNY STRES Z TYM ZWIĄZANY. CZY W DZISIEJSZYCH CZASACH TO MOŻE BYĆ POWÓD DO
      ZWOLNIENIA LEKARSKIEGO??? ZMIANA PRACY TO RACZEJ W TAKIEJ SYTUACJI NIE WCHODZI
      W RACHUBĘ. ODPISZCIE
      • Gość: lidia Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.02, 20:20
        Dziewczyno, nie wyglupiaj sie! Chcesz uciec z pracy? Zaslonic się ciążą? Pamiętaj, że od kiedy jestes matką,
        choćby nawet tego nie bylo jeszcze widac, musisz byc dzielna, boTY nie jestes juz dzieckiem. I nigdy więcej nie
        będziesz. Chromol atmosferę, rób, co do ciebie należy i spiewaj swojemu dziecku. Ono na to czeka.
        PS Ponoć matki w stresie częsciej rodzą dziewczynki
        Pozdrawiam
        • Gość: Agnes Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.05.02, 23:59
          A ja Corfamedu nie polecam, bo jeżeli mają umowę z Kasą na prowadzenie ciąży
          (nie jestem pewna), to w razie jakichkolwiek (nie daj Boże!) komplikacji
          trudno czekać na przyjęcie kilka godzin lub dni. Co do zwolnień, koleżanka z
          pracy w 3. miesiącu jest już drugi raz na zwolnieniu -jak wróci, to zapytam u
          kogo. Do zobaczenia!
          • Gość: arvena Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA IP: *.koof.com.pl 09.05.02, 16:00
            Gość portalu: Agnes napisał(a):

> A ja Corfamedu nie polecam, bo jeżeli mają umowę z Kasą na prowadzenie ciąży
            > (nie jestem pewna), to w razie jakichkolwiek (nie daj Boże!) komplikacji
            > trudno czekać na przyjęcie kilka godzin lub dni. Co do zwolnień, koleżanka z
            > pracy w 3. miesiącu jest już drugi raz na zwolnieniu -jak wróci, to zapytam u
            > kogo. Do zobaczenia!

Corfamed prowadzi ciąże a podobno szpital załatwiają b. szybko a w arzie syt.
            awaryjnych wizyta też jest przyspieszana- widzaiłam to parę razy...
            • Gość: Mada Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA IP: 217.153.60.* 09.05.02, 17:31
              Gość portalu: arvena napisał(a):

> Gość portalu: Agnes napisał(a):
              >
              > > A ja Corfamedu nie polecam, bo jeżeli mają umowę z Kasą na prowadzenie cią
              > ży
              > > (nie jestem pewna), to w razie jakichkolwiek (nie daj Boże!) komplikacji
              > > trudno czekać na przyjęcie kilka godzin lub dni. Co do zwolnień, koleżanka
              > z
              > > pracy w 3. miesiącu jest już drugi raz na zwolnieniu -jak wróci, to zapyta
              > m u
              > > kogo. Do zobaczenia!
              >
              >
              > Corfamed prowadzi ciąże a podobno szpital załatwiają b. szybko a w arzie syt.
              > awaryjnych wizyta też jest przyspieszana- widzaiłam to parę razy...

Dzięki za info, będę czekać na kontakt, Zależy mi bardzo. I nie dlatego, iz
              jestem niedorzała. Ja nie widzę szans na własne zdrowie psychicznie w mojej
              sytuacji. Dzień w dzień gastryczne problemy ze stresu. CZy to dobrze wpłynie na
              dziecko nawet jeśli będę mu śpiewać.
              Czekam na kontakt Mada
      • Gość: MADA Re: POTRZEBUJĘ ZWOLNIENIE LEKARSKIE IP: 217.153.60.* 09.05.02, 20:33
        CZY KTOŚ MOŻE PODAĆ MI NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA, KTÓREGO MOZNA PRZEKONAĆ
        CO DO SŁUSZNOŚCI DŁUŻSZEGO ZWOLNIENIA LEKARSKIEGO Z TRAKCIE CIĄŻY?
        DIAGNOZA NIESTETY TRUDNIA DO ZMIERZENIA: OGROMNY STRES JUŻ W DRODZE DO PRACY I
        PODCZAS CAŁEGO DNIA. POZA TYM: BRZUCH, KTÓRY NIEDŁUGO POJAWI SIĘ BĘDZIE POWODEM
        DO ZWOLNIENIA, ALE Z PRACY (UMOWA CYWILNO- PRAWNA).
        NIKOGO W TYM PAŃSTWIE NIE OBCHODZI, ŻE PRZEZ 5 LAT PO UKOŃCZENIU STUDIÓW
        UCZCIWIE PRACOWAŁAM. TERAZ Z OKAZJI CIĄŻY (TWOJA DECYZJA, JAK USŁYSZAŁAM) NIE
        MOGĘ ANI SOBIE ANI PRZYSZŁEMU DZIECKU DAĆ TEJ ODROBINY SPOKOJU I MARTWIĆ SIĘ CO
        NAJWYŻEJ TYM CO JEŚĆ A CO NIE W TRAKCIE CIĄŻY.
        CO ROBIĆ W TEJ SYTUACJI. KTOŚ WIE?
        • Gość: Agnieszk Re: POTRZEBUJĘ ZWOLNIENIE LEKARSKIE IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.05.02, 02:03
          Już wiem, chociaż nie wszystko. Koleżanka zapisała się do poradni przy
          szpitalu na Kamieńskiego, bo tam chce rodzić. Niestey nie wiem do którego
          lekaeza.
          • Gość: Mada Re: POTRZEBUJĘ ZWOLNIENIE LEKARSKIE IP: 217.153.60.* 16.05.02, 18:06
            Gość portalu: Agnieszk napisał(a):

> Już wiem, chociaż nie wszystko. Koleżanka zapisała się do poradni przy
            > szpitalu na Kamieńskiego, bo tam chce rodzić. Niestey nie wiem do którego
            > lekaeza.

DZIĘKI CI AGNIESZKO. JAKBYŚ WIEDZIAŁA COŚ WIĘCEJ TO DAJ ZNAĆ. MADA
    • Gość: małgosia Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.02, 14:33
      Ja polecam dr Wiktora Jarosza (przyjmuje na Orlej we wtorki i czwartki) lub
      Jego ojca (adres ten sam, tylko pozostałe dni tygodnia).
      • Gość: Eva Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 15:26
        Gość portalu: małgosia napisał(a):

> Ja polecam dr Wiktora Jarosza (przyjmuje na Orlej we wtorki i czwartki) lub
        > Jego ojca (adres ten sam, tylko pozostałe dni tygodnia).

Byłam u ojca - zła diagnoza , złe leczenie, stracony czas i pieniądze.
        Prof. Woytoń zaraz znalazł przyczynę.
        Dziękuję MU !
      • Gość: greedo Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA IP: *.sroda.thb.com.pl / 192.168.0.* 09.05.02, 16:22
        Czy warto wybrać się do dra Wiktora Jarosza??? Moja zona jest w ciąży - byliśmy
        u jego ojca -zrobił na nas b. pozytywne wrażenie - prowadził też ciąże kilku
        naszych znajomych - ale teraz ma gabinet nieczynny aż do owołania [zdaje się,
        że jakieś nagłe problemy ze zdrowiem], zastanawiamy się co robić........... Czy
        mogłabyś napisać coś więcej o Jaroszu "juniorze"?????
        • Gość: fizia Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.02, 20:11
          Mlody Jarosz lepszy znacznie niz stary, ale ze szpitala 40-lecia polecalabym Kocyłowskiego. Woytonia i
          Dyrekcyjną tylko wrogowi. A juz broń Boże klinikę na Chałubińskiego
        • Gość: małgosia Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.02, 16:25
          ja Go polecam, chodzę już do Niego kilka lat, według mnie bardzo dobry
          specjalista, a przy tym sympatyczny (a to dla niektórych bardzo ważne), nie
          bierze też drogo, recepty, i inne zaświadczenia bez kolejki,
      • isis! Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA 10.05.02, 00:00
        Gość portalu: małgosia napisał(a):

> Ja polecam dr Wiktora Jarosza (przyjmuje na Orlej we wtorki i czwartki) lub
        > Jego ojca (adres ten sam, tylko pozostałe dni tygodnia).

TYLKO NIE TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! STRZEżCIE SIę OBU JAROSZÓW! NIEJEDNA BABKA
        MA PROBLEMY ONKOLOGICZNE PRZEZ ICH ZANIEDBANIA. Wiadomo, że poczekalnia zawsze
        jest pełna (co najmniej 60 bab) paniuś z powrocławskich wsi. Czułam się dziwnie w
        ich obecności. I tyle czekania! U ojca - rutyna. Syn - pośpiech. Obaj - dążenie
        do ciężkich pieniędzy. I osiągnęli cel. Odkąd przeniosłam się do Corfamedu,
        odrodziłam się jako pacjentka na nowo. Tylko nie Jarosze!
        • Gość: stiena Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.02, 12:19
          isis! napisał(a):

Wiadomo, że poczekalnia zawsze
          > jest pełna (co najmniej 60 bab) paniuś z powrocławskich wsi. Czułam się dziwnie
          > w
          > ich obecności.

to bylo zenujace..
        • Gość: greedo Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA IP: *.sroda.thb.com.pl / 192.168.0.* 16.05.02, 00:11
          isis! napisał(a):

Wiadomo, że poczekalnia zawsze
          > jest pełna (co najmniej 60 bab) paniuś z powrocławskich wsi. Czułam się dziwnie
          > w
          > ich obecności.
          Oczekiwałem rozsądnej porady (Dzięki Małgosia!!!) a nie obnoszenia się ze swymi
          kompleksami!!! Dziewczyno - lecz się............ ale nie u ginekologa, tylko u
          psychiatry!!!
    • Gość: olo Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 23:24
      Św. Mikołaja - Medicenter czy medicośtam :) część ulicy bliżej placu 1 maja, 3
      piętro.
      Lekarz to Zimmer - super gość.
      Jest też lekarzem w szpitalu na Dyrekcyjnej.
      Poza tym też jest jakimś specjalistą w patologiach ciąży...

Uczęszczam do niego z moją żoneczką :)
      Polecamy oboje :)

pozdrawiam
      olo
      • Gość: Dora Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA IP: *.pnet.pl / 192.168.1.* 16.05.02, 15:46
        Dzięki za info, ale czy ten Medicośtam ma umowę z Chorą Kasą? Bo jakoś nie mam
        kaski na prywatne wizyty... :)
    • Gość: jola Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.02, 13:03
      Jesli ma byc to lekarz ktory ma ludzkie podejscie do pacjentki to tylko Artur
      Kucharski , przyjmuje prywatnie w Sanusie na Sztabowej, jak dla mnie jest
      idealem lekarza ginekologa, odpowiada na kazde pytanie, dokladnie wszystko
      tlumaczy, badnie jest praktycznie nieodczuwalne, a USG w czasie ciazy u pana
      doktora to czysta przyjemnosc, i co bardzo wazne przepisuje tanie lekarstwa (co
      oczywiscie nie znaczy ze gorsze) ogolnie bardzo polecam
      • Gość: YennaM Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.02, 15:10
        Wlasnie niedawno zdecydowalam sie, zeby tym razem doktor Kucharki prowadzil
        moja ciaze. Moje pierwsze wrazenie to ogromne zdziwienie. Lekarz mlody, bardzo
        zaangazowany we wspolprace z pacjentka, dokladny, wizyta trwa nie te
        przeznaczone, standardowe 10 minut, ale tyle, ile rzeczywiscie potrzeba. No i
        stosunkowo niedrogi.

Niedawno moje dziecko zachorowalo na cos zakaznego (raczej rozyczka). Ja
        oczywscie tez na cos zachorowalam (15 tydzien ciazy), a poniewaz dotad nie
        przechodzilam dzieciecych wysypek - sami domyslacie sie, w jakim stresie zylam,
        zanim dostalam wyniki badan na przeciwciala. Absolutnie zaden lekarz (pediatra
        i internista)nie byl w stanie mnie uspokoic. Udalo sie to dopiero Kucharskiemu.
        A uspokojenie mnie naprawde graniczylo z cudem. No i dostalam tez calkiem
        solidna porcje informacji na temat rozyczkowy (tych pozytywnych, podnoszacych
        na duchu) wraz z numerem tel komorkowego, gdyby cos sie dzialo.

Ach, zapomnialam dodac, ze maz w gabinecie tez jest mile widziany (stary Woyton
        nie pozwalal byc mezowi w trakcie wizyty). Miłe.
        A usg w ciazy to sama przyjemnosc. Nie ogladalismy zadnego plodu, tylko
        dzidziusia! I pan doktor zawycal sie tak uroczo kazdym kawaleczkiem
        dzieciaczka. Nie mowie juz o tym, ze w poprzedniej ciazy lekarz robiacy usg nie
        omawial mi az tak dokladnie tego, co widzi.
        Mnie to podejscie wprost zachwycilo :)
        Mojego slubnego malzonka rowniez :)

Naprawde polecam. Na tle ginekologow z ktorych do tej pory korzystalam (stary
        Woyton, Sidor, Bielanow) wypada niezwykle korzystnie. No dobra - znacznie
        lepiej :)
        • Gość: malgosia Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.02, 16:30
          a w jakie dni i godziny przyjmuje i ile bierze za wizytę i czy można u niego
          zrobić cytologię
          • Gość: jola Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.02, 16:57
            przyjmuje w pondz, srody i chyba piatki od 15-20, wizyta kosztuje 50zl,
            cytologie robi kosztuje 20zl, pozdr. jola
            • Gość: malgosia Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.02, 16:23
              wielkie dzięki Jolu !
        • Gość: Eva Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 18:29
          U Prof. Woytonia mój mąż jest zawsze ze mną!
          Pozdrowienia
          • Gość: YennaM Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.02, 19:45
            Evo, to pieknie. Moj nie mogl byc w gabinecie. Ale ja chodzilam prywatnie -
            moze dlatego ;p

Poza tym naprawde mam zastrzezenia co do opieki lekarskiej sprawowanej w ciazy.
            Do lekarza prowadzacego ciaze kobieta musi miec zaufanie. Ja do Woytonia nie
            mam. I generalnie go nawet wrogowi nie polecę.
          • Gość: MATKA Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.02, 22:57
            Gość portalu: Eva napisał(a):

> U Prof. Woytonia mój mąż jest zawsze ze mną!
            > Pozdrowienia

>> wiemy wiemy że to super fachowiec.ile Cię to kosztowało?
          • Gość: eta Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA IP: *.wroc.gazeta.pl 15.05.02, 11:12
            dajcie namiary na tego Woytonia ( i adres)
            • dlugopis Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA 15.05.02, 11:20
              Sorry , ze sie wtracam. Nie mialem zamiaru , ale juz nie wytrzymam.
              Bylem z zona u Woytonia (mlodszego) w klinice Na Grobli.
              Ma szczescie , ze w morde nie dostal, ale to tylko z powodu tego ze bylem
              zdenerwowany i niedokladnie od razu zrozumialem o co mu chodzi. Zwykly cham , a
              w oczach zamiast zrenic ma takie znaczki $$$.
              Pozdrawiam
    • Gość: Bea Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA IP: *.provider.pl 15.05.02, 14:09
      Też jestem w ciąży i z czystym sumieniem polecam dr. Jarosława Pająka -
      prywatnego lekarza ze specjalizacją ginekologia i położnictwo.
      Przyjmuje we Wrocławiu we wtorki i czwartki od 15.00. Trzeba się wcześniej
      zarejestrować: tel 361 86 30
      ul. Energetyczna 8
      Pozdrawiam
      Beata
      • Gość: elka Re: POTRZEBUJĘ NAMIAR NA GINEKOLOGA- CZŁOWIEKA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 14:34
        a juz wygladalo na to, ze we Wroclawiu tylko prof. W. przyjmuje!

• Gość: bb Potrzebuję namiar na Psim Polu IP: 217.153.60.* 15.05.02, 17:48
      Potrzebuję ginekologa położnika godnego zaufania na Psim Polu. Czy znacie kogoś
      takiego? bb
      • Gość: *** Klinika na Grobli IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 00:34
        Proszę o opinię na temat lekarzy na Grobli. Pracuje tam zespół "Wojtonia", a w
        nim młodsi lekarze np. dr Piotr Halama. Czy ktoś może podzielić się opinią na
        temat tego lekarza lub innych?
      • Gość: *** Szpital na Brochowie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 00:38
        Proszę podajcie dobrych lekarzy położników z Brochowa wraz z namiarami na
        gabinety. Pracują tam pewnie nieżli fachowcy, choć niekoniecznie tak znani jak
        Bielanow... Czy ktoś chodził do szkoły rodzenia na Brochowie i jaką ma na ten
        temat opinię?
        • docg do **** 22.05.02, 08:01
          czy ty czasem aby nie szykujesz donosu do prokuratora ??? :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka