wielki_czarownik 30.11.04, 22:43 No! W końcu wiadukt na AK się naprawi. Bo myślałem, że tego nie dożyję. Już jak robiłem prawo jazdy to część wiaduktu była z tego co pamiętam zamknięta dla ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klikaczu czarownik - emeryt IP: *.wroclaw.mm.pl 01.12.04, 01:56 bo ty jestes czarownik emeryt moje dzieci pamietaja budowe tego wiaduktu bo nie mopgly do babi ba Ksieze jezdzic 19stka.... ta stara drewniana czyli to stoi kolo 20 lat, a wiec jak na tamte czasy to stoi za dlugo a ten jeden pas ruchu jest zamkniety od 1,5 roku.... no ale jak ty robisz prawko to SZACUNEK.... w wieku 70 lat tez mozna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drom Re: czarownik - emeryt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.04, 09:09 "jeden pas ruchu jest zamkniety od 1,5 roku...." nie wiem skad masz takie informacje ale gwarantuje ze jezdzac tamtedy ponad dwa lata temu codziennie do pracy mialem do czynienia ze zwezeniem jezdni na wiadukcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorke no i jak zwykle najwięcej dostał Breslał IP: *.chello.pl 01.12.04, 02:21 No bo kto inny mógł dostać? Na chu kasa Legnicy, Jeleniej czy Kłodzku?? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
smi Re: no i jak zwykle najwięcej dostał Breslał 01.12.04, 09:44 Jak już coś, to Jelenia Góra ma już zakończoną obwodnicę (śródmiejską) w ciągu DK3, Kłodzko ma wyremontowaną estakadę w ciągu DK8, a Legnica zakończoną zachodnio-południową część obwodnicy w ciągu DK3, a obecnie trwają prace na odcinku południowym do A-4 :-) Natomiast Wrocław nie posiada ani jednej obwodnicy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.nesta.m Re: no i jak zwykle najwięcej dostał Breslał IP: *.um.wroc.pl 01.12.04, 10:01 Sory stary ale projkety które zostały rozpatrzone, stanowia jakąś jedną piątą a może i jedną szóstą, z łożonych w lipcu na drogi. Niestety jakość projektów, była w sumie kiepska, więc wyciągajac zauuszy i poprawiajac udało się zebrać pare które jako tako sie prezentowały. Tylko wnioski Wrocławia przeszyły całą procedurę oceny bez żadnych uwag i poprawek. Acha jakby co to w tej chwili Wrocław ma niezły wynik - najlepszy w Kraju - ZPORR 1.6. Tramwaje i szewska grodzka, 3 wnioski na drogi krajowe - SPO - TRansprt, no i 4 wnioski na 1.1. ZPORR - 100% skuteczność - byle tak dalej. PZDRV R.N.M. Odpowiedz Link Zgłoś