Gość: beat IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 09.12.04, 23:16 "...komplet urządzeń do sczytywania danych z bankomatów" - powinno byc zczytwania, ale jeszcze lepiej brzmi "...komplet urządzeń do czytania danych z bankomatów" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: g/. Re: Policja rozbiła gang złodziei kont bankowych IP: *.gov.pl 10.12.04, 09:09 w ogóle ich nie wsadzą, bo w więzieniach nie ma miejsc zgodnie z jakimiśtam standarcikami ze szwecji;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jvk bilans ujemny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 12:16 Jak to możliwe ze mieli sprzetu za 120k a ukradli tylko 100k mysle ze taki interes musial miec jakies 10 krotne przebicie tzn minimum 1M a moze nawet 10M sciagneli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł [...] IP: *.golebia.clarus.com.pl 10.12.04, 15:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złość Re: Policja rozbiła gang złodziei kont bankowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 15:52 podajcie ktore bankomaty byly okradane !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e. Re: Policja rozbiła gang złodziei kont bankowych IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 10.12.04, 20:30 To bardzo smutny artykuł. Jak to możliwe, że facet tak inteligentny i uzdolniony, i chyba też pracowity (przecież bez jakiegoś wysilku sie tych urządzeń nie skonstruuje i nie zamontuje, moze gdyby sie bylo absolutnym geniuszem jakimś, no ale i tak jakiś wkład pracy bylby niezbedny)kończy tylko podstawówkę. Założę się, że miał w szkole złą opinie, w najlepszym razie "zdolny leń". Nie znam jego historii, ale wiem sporo o tym, jak to w szkole bywa. Prawie na pewno to, że Piotr P., zamiast przynosić sobie i moze Polsce chlube i zyski swoimi wynalazkami, jest złodziejem, wynika ze sposobu funkcjonowania naszego szkolnictwa, które najwyżej ceni uległych przecietniaków. wiekszość nauczycieli wciąż uważa, że ważniejsze od dostrzegania postępów jest wytykanie błędów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pioklon Ja tego nie rozumiem! IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.12.04, 20:47 Ja tego nie rozumiem! Przecież to banki instalowały niedoskonałe urządzenia, karty są też własnoścą banku użytkowaną przez klienta. Nie było żadnej winy ani zaniedbania użytkowników kart. To dlaczego okradani byli klienci banków (właściciele kont bankowych) a nie banki? Czy ktoś to potrafi wyjaśnić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrk Re: Ja tego nie rozumiem! IP: *.wns.uni.wroc.pl 13.12.04, 10:25 dlatego ze zanim dostaniesz karte podpisujesz umowe ze za kazda trasakcje z uzyciem pinu odpowiadasz ty a nie bank. dlatego banki maja swiety spokoj, a ty sobie mozesz scigac oszustow ;-) Odpowiedz Link Zgłoś