Dodaj do ulubionych

BRAWO Władek

IP: *.acn.pl / 10.129.128.* 14.05.02, 00:56
Tylko takich gnoi jak poseł S. to trzeba kopać w d..ę a nie brudzic sobie nimi
ręce !
Pozdrawiam
Grzegorz
Obserwuj wątek
    • Gość: Jajaccek Re: BRAWO Władek IP: *.chicago-11rh15rt.il.dial-access.att.net 14.05.02, 03:55
      Szkoda trampka.
    • Gość: deINO Re: BRAWO Władek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.02, 04:19
      jak to frasyniuk ladnie ujal - gdybym go wczoraj uderzyl, a on by dzis dawal (
      a dawal;)) konferencje prasowa, to zle by to o mnie swiadczylo... a panu
      poslowi Str.............. zycze zakupu grzebienia... tak efektownych kogutow w
      tv dawno nie widzialem...
      • Gość: Bunia Re: BRAWO Władek IP: 217.96.41.* 14.05.02, 08:49
        Bardzo to zabawne! Zwlaszcza ten kawalek, kiedy Frasyniuk rzekomo klasnal
        rekami Stryjewskiemu na twarzy!! Cudnie, po prostu!
        • Gość: Bunia Re: BRAWO Władek IP: 217.96.41.* 14.05.02, 08:55
          ach, przpraszam - wcześniej jeszcze była "bańka"
          • nexus20 Re: BRAWO Władek 14.05.02, 08:57
            Gość portalu: Bunia napisał(a):

> ach, przpraszam - wcześniej jeszcze była "bańka"

Fakt mam takie wrażenie jakby poseł Stryjewski cały czas był na "bańce" :))).

• Gość: tomek Re: BRAWO Władek IP: 62.233.139.* 14.05.02, 16:42
        Poseł Stryjewski jest skończonym idiotą, który popis swojej głupoty dał już
        podczas kilku debat sejmowych. Najgorsze, xe takich palantow musimy słuchać i
        xe taki Stryjewski uchwala prawo. I jestemy bezradni, bo Frasyniuk, nie może mu
        zwyczajnie, przyłożyć, bo od razu powstaje larum że posła biją! Władek trzymaj
        się!
    • nexus20 Re: BRAWO Władek 14.05.02, 08:56
      Rzecznik Praw Dziecka faktycznie powinien zająć się posłem Stryjewskim :).
      Miesiąc temu pobił go brzuchem (jak utrzymuje poseł) rzecznik zarządu miasta.
      Jak tak dalej pójdzie chłopaki z piaskownicy wtłóką mu grabkami jak wyjdzie
      wyrzucić śmieci :))).
      • Gość: wąsacz Re: Mumia Wolności is Dead!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.02, 09:18
        coś mi się zdaje że poparcie dla integracji z U.E. jest wbrew kłamliwym sondażom
        bardzo niski bo Władziowi nerwy puszczają. poza tym chłopak jest sfrustrowany
        odstawieniem od koryta no i ta zdychajaca partia ...jak tam...jej było Mumia
        cośtam .......
        • brezly Re: Mumia Wolności is Dead!!! 14.05.02, 09:25
          Gość portalu: wąsacz napisał(a):

> coś mi się zdaje że poparcie dla integracji z U.E. jest wbrew kłamliwym sondażo
          > m
          > bardzo niski bo Władziowi nerwy puszczają. poza tym chłopak jest sfrustrowany
          > odstawieniem od koryta no i ta zdychajaca partia ...jak tam...jej było Mumia
          > cośtam .......

Ano wlasnie o to chodzi. To jest wlasnie metoda PR waszej formacji umyslowej.
          Plesc bzdury nie majace nic wspolnego z prawda, z taka mina jakby sie bylo
          przekonanym o objawionym charakterze tegoz. Sugerowac klamliwosc, faktow, wynikow
          sondazy oraz kulistosci Ziemi. Jak powiedzial niezapomniany tow. Gomulka, czolowy
          przedstawiciel rzzadow ciemniakow (Copywright Stefan Kisielewski), wasz brat w IQ:
          "to pytanie jest klamliwe!". Nic dziwnego ze czasem rece swiezbia :=).
          Bez odbioru.

• nexus20 Re: Mumia Wolności is Dead!!! 14.05.02, 09:28
          Gość portalu: wąsacz napisał(a):

> coś mi się zdaje że poparcie dla integracji z U.E. jest wbrew kłamliwym sondażo
          > m
          > bardzo niski bo Władziowi nerwy puszczają. poza tym chłopak jest sfrustrowany
          > odstawieniem od koryta no i ta zdychajaca partia ...jak tam...jej było Mumia
          > cośtam .......

Wąsaczu o której w Radio Maryja nadają Twoją audycję, chętnie posłucham taki z
          Ciebie elokwentny erudyta !
          • Gość: predo Re: Mumia Wolności is Dead!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.02, 22:47
            nexus20 napisał(a):

> Gość portalu: wąsacz napisał(a):
            >
            > > coś mi się zdaje że poparcie dla integracji z U.E. jest wbrew kłamliwym so
            > ndażo
            > > m
            > > bardzo niski bo Władziowi nerwy puszczają. poza tym chłopak jest sfrustrow
            > any
            > > odstawieniem od koryta no i ta zdychajaca partia ...jak tam...jej było Mum
            > ia
            > > cośtam .......
            >
            > Wąsaczu o której w Radio Maryja nadają Twoją audycję, chętnie posłucham taki z
            > Ciebie elokwentny erudyta !

>> słuchaj młodzieniaszku jeśli myslisz ze przeciwnik taj zdechłej Mumii ....
            musi być zwolennikiem Radia Maryja lub L.P.R. to świadczy tylko o primitywntym
            schemacie wcisniętym w twoją główkę przez reżimową TV i Wybiórcze gazety .
    • reinhard Re: BRAWO Władek 14.05.02, 10:17
      Wiem tylko jedno - Wladek nie jest taki glupi, zeby bic sie z poslem. Nawet, jesli posel ten jest z Ligi Polskich
      Rodzin.
      ps
      Brawo Nexus!!!
      • Gość: KDZ Re: BRAWO Władek IP: *.de.deuba.com 14.05.02, 10:56
        reinhard napisał(a):

> Wiem tylko jedno - Wladek nie jest taki glupi, zeby bic sie z poslem. Nawet, je
        > sli posel ten jest z Ligi Polskich
        > Rodzin.
        > ps
        > Brawo Nexus!!!

No to mało wiesz...nawet bardzo mało...
        Mam niewielkie wątpliwości, co do tego czy Frasyniuk przylutował Stryjkowskiemu...najlepszy był argument idioty
        Frasyniuka, stwierdzający, ze gdyby on uderzył posła Stryjkowskiego to tamtego można byłoby jedynie
        pokazywać...argument w stylu mojego teścia po ćwiartce wódki. Nie uderzyłem, bo gdybym miał to zrobić to zrobiłbym
        porządnie, akoro jeszcze chodzi to znaczy, że go nawet nie dotknąłem...co za idiota...i co za idioci, którzy w to
        wierzą.

PS. Aby nie było wątpliwości. Stryjkowskiemu zapewne należało się dostanie w gębę, ale to nie znaczy, ze miał to
        zrobić szanujący się człowiek za jakiego uważany był pan Frasyniuk (dla mnie kompletna kompromitacja). W ostatnich
        wyborach oddałem głos na UW, ale jeżeli to ugrupowanie nie wyciągnie konekwencji z zachowania pana Frasyniuka,
        to było to ostatnie poparcie z mojej strony. Jeżeli prokuratura udowdni, że Frasyniuk nikogo nie uderzył odszczekam
        swoje słowa, ale mam dziwną pewność, że argument jakim posługuje sie pan Frasyniuk moze nie wystarczyć...

Pozdrawiam

• Gość: Lola Re: BRAWO Władek IP: *.koof.com.pl 14.05.02, 14:23

> PS. Aby nie było wątpliwości. Stryjkowskiemu zapewne należało się dostanie w gę
          > bę, ale to nie znaczy, ze miał to
          > zrobić szanujący się człowiek za jakiego uważany był pan Frasyniuk (dla mnie ko
          > mpletna kompromitacja). W ostatnich
          > wyborach oddałem głos na UW, ale jeżeli to ugrupowanie nie wyciągnie konekwencj
          > i z zachowania pana Frasyniuka,
          > to było to ostatnie poparcie z mojej strony. Jeżeli prokuratura udowdni, że Fra
          > syniuk nikogo nie uderzył odszczekam
          > swoje słowa, ale mam dziwną pewność, że argument jakim posługuje sie pan Frasyn
          > iuk moze nie wystarczyć...

Zakładam się, że prokuratura niczego Władkowi nie udowodni (toż przecież ich
          człowiek- kolega Kaucza)

> Pozdrawiam

• Gość: KDZ Re: BRAWO Władek IP: *.de.deuba.com 14.05.02, 16:45
          Gość portalu: KDZ napisał(a):

> reinhard napisał(a):
          >
          > > Wiem tylko jedno - Wladek nie jest taki glupi, zeby bic sie z poslem. Nawe
          > t, je
          > > sli posel ten jest z Ligi Polskich
          > > Rodzin.
          > > ps
          > > Brawo Nexus!!!
          >
          > No to mało wiesz...nawet bardzo mało...
          > Mam niewielkie wątpliwości, co do tego czy Frasyniuk przylutował Stryjkowskiemu
          > ...najlepszy był argument idioty
          > Frasyniuka, stwierdzający, ze gdyby on uderzył posła Stryjkowskiego to tamtego
          > można byłoby jedynie
          > pokazywać...argument w stylu mojego teścia po ćwiartce wódki. Nie uderzyłem, bo
          > gdybym miał to zrobić to zrobiłbym
          > porządnie, akoro jeszcze chodzi to znaczy, że go nawet nie dotknąłem...co za id
          > iota...i co za idioci, którzy w to
          > wierzą.
          >
          > PS. Aby nie było wątpliwości. Stryjkowskiemu zapewne należało się dostanie w gę
          > zrobić szanujący się człowiek za jakiego uważany był pan Frasyniuk (dla mnie ko
          > mpletna kompromitacja). W ostatnich
          > wyborach oddałem głos na UW, ale jeżeli to ugrupowanie nie wyciągnie konekwencj
          > i z zachowania pana Frasyniuka,
          > to było to ostatnie poparcie z mojej strony. Jeżeli prokuratura udowdni, że Fra
          > syniuk nikogo nie uderzył odszczekam
          > swoje słowa, ale mam dziwną pewność, że argument jakim posługuje sie pan Frasyn
          > iuk moze nie wystarczyć...
          >
          > Pozdrawiam
          >
          >

HEhe, przepraszam za przekręcenie nazwiska posłą Stryjewskiego....ale i tak mam go w głębokim...
        • nexus20 Re: BRAWO Władek 14.05.02, 17:09
          Gość portalu: KDZ napisał(a):
          > No to mało wiesz...nawet bardzo mało...

Tośty nieźle poinformowany, może jesteś tym bitnym posłem co prof. Kieresowi z
          mównicy Sejmowej kazał udowadniać, że jest Polakiem !

> ...najlepszy był argument idioty Frasyniuka, stwierdzający,

I do tego jaki wygadany !

> argument w stylu mojego teścia po ćwiartce wódki.

No to tylko teścia pozazdrościć może to R.Giertych :).

>
          > pan Frasyniuk

Wcześniej "idiota" teraz "pan", a i czytać potrafisz, oby tak dalej ...

>Pozdrawiam

Ja ciebie raczej nie pozdrawiam :(((.

• Gość: KDZ Re: BRAWO Władek IP: *.de.deuba.com 14.05.02, 18:17
            nexus20 napisał(a):

>
            > Tośty nieźle poinformowany, może jesteś tym bitnym posłem co prof. Kieresowi z
            > mównicy Sejmowej kazał udowadniać, że jest Polakiem !

:-)))

> I do tego jaki wygadany !

...równie dobre jak: "tośty"...:-)))

> No to tylko teścia pozazdrościć może to R.Giertych :).

Od mojego teścia to smrodzie z daleka, zgodnie z przysłowiem, co wolno wojewodzie...:-)
            Poza tym teść jak teść...średnia krajowa, czyli najlepszy prawnik, polityk i lekarz w jednej osbie...coś takiego jak
            Ty...zwykła przeciętność...(nie wiem jeszcze jak tam z Twoją medycyną..:-))) )

>
            > Wcześniej "idiota" teraz "pan", a i czytać potrafisz, oby tak dalej ...

jedno drugiego nie wyklucza, więc ironia z Twojej strony równie trafna jak Pana Idioty Frasyniuka...:-))) z tej samej
            polskiej "inteligencji" zdaje się, że jesteście...
            ...co do czytania, to owszem, trochę umiem...:-)))

Wszystkiego najlepszego Ci życzę i dużo zdrowia, bo tacy jak Ty są nam wszystkim bardzo potrzebni...do
            poprawiania samopoczucia...miło jest wiedzieć, że są głupsi...:-)))))))))))

Pozdrówka serdeczne...:-))))

• Gość: bromden Re: BRAWO Władek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.02, 10:58
      1. cos mi sie nie wydaje, ze frasyniuk pobil stryjewskiego
      2. stryjewski to komik
      3. niestety wypowiedzi frasyniuka o calym incydencie (zwlaszcza o rzeczniku praw
      dziecka) nie swiadcza najlepiej o jego kulturze osobistej
      • Gość: Jajaccek Re: BRAWO Władek IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 14.05.02, 11:05
        Bicie slabszego, jest niekulturalne.A silniejszego znowu strach bic.
    • Gość: bonczek sukces IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 14.05.02, 11:04
      generalnie obaj panowie "zaistnieli" mieli swoje 5 minut.....i chyba tak naprawdę o to chodziło bo gdyby nie ten
      incydent to pies z kulawą noga by się nimi nie zainteresował..
      bonczek
      • Gość: Niech Bil czy nie bil - oto jest pytanie IP: 217.197.165.* 14.05.02, 13:45
        Przew. Frasyniuk nie powiedzial, ze nie bil - zartowal na temat tego, co by
        bylo gdyby bil. Sa dwie mozliwosci: bil - to powinno zakonczyc jego kariere
        polityczna (bez straty dla sceny pol. w Polsce), moze kontynuowac sportowa i
        zawodowa (moze je nawet polaczyc). Nie bil - po takich wypowiedziach, jego
        towarzysze broni (a za jakis czas wyborcy) powinni sie zastanowic czy to jest
        wlasciwy lider partii, ktora chciala jakis czas temu reprezentowac inteligencje
        (obecnie juz tylko klase srednia czyli Leppera z rodzina). Z niektorych
        powyzszych postow wynika, ze ten sposob rozstrzygania sporow politycznych bylby
        chetnie widziany na ekranach TV - dlatego trzeba by urzadzic jakies reality
        show z mordobiciem politykow. Poniewaz pierwszy krok zostal wykonany, proponuje
        mecze: Frasyniuk - Niemczyk, konkurencja dodatkowa - seniorzy - Geremek -
        Mazowiecki. Czy nadal bedzie zabawnie?
        • Gość: deINO Re: Bil czy nie bil - oto jest pytanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.02, 14:19
          Gość portalu: Niech napisał(a):

> chetnie widziany na ekranach TV - dlatego trzeba by urzadzic jakies reality
          > show z mordobiciem politykow. Poniewaz pierwszy krok zostal wykonany, proponuje
          >
          > mecze: Frasyniuk - Niemczyk, konkurencja dodatkowa - seniorzy - Geremek -
          > Mazowiecki.

e tam, uw vs uw?? to sie zakonczy jak ostatni wyscig F1;( lepiej walki w kisielu -
          Zyte Gilewksa vs Sylwia Pusz ( czy Pluszcz..??:)) ..

> Czy nadal bedzie zabawnie?

cos ty taki smootny?? mamy przeciez taki ladny cyrk, i tylu klaunuff do
          wystepowania w nim chetnych..;)
          • Gość: Niech Re: Bil czy nie bil - oto jest pytanie IP: 217.197.165.* 14.05.02, 14:33
            Smutny to moze nie, ale dla takich popisow to miejsce jest w TV (cyrku nie
            lubie, bo tam mecza zwierzaki). Ta potyczka co prawda miala miejsce w TV, ale
            chyba uczestnicy nie wyslali wpierw zgloszen SMS-em. Uwazam, ze jest znamiennym
            sygnalem, ze cos czego wszyscy oczekiwali od Leppera, pokazuje nam Frasyniuk.
    • Gość: wcc więcej boksu! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.02, 15:48
      Władek! wejź się za Gołotę, to będzie sensacja, jak Cie poda do sądu! Ten pajac
      nawet wysłowić się przed kamerą nie potrafi, potrzebujesz godnego rywala!
      • Gość: Jajaccek Re: więcej boksu! IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 14.05.02, 18:45
        Gość portalu: wcc napisał(a):

> Władek! wejź się za Gołotę, to będzie sensacja, jak Cie poda do sądu! Ten pajac
        >
        > nawet wysłowić się przed kamerą nie potrafi, potrzebujesz godnego rywala!

To wcale nie jest zly pomysl.Juz po pierwszym ciosie, Anrzej sie rozplacze i
        odda pole, czym Wladek , opinii sobie nie poprawi, ale i na tchorza nie wyjdzie.
        Sprytny jednak, ten bokser, w obawie przed podobnymi zaczepkami, nigdzie sie bez
        obstawy, publicznie nie pokazuje.Jest na tyle przewrotny, ze ustawia sie zawsze
        pomiedzy pania Mariolka i jej kolezanka, ktore pilnie strzega, zeby sie
        Andrzejowi krzywda nie stala.Pozatym p. Mariolka, ktora prowadzi biuro porad
        prawnych, jest jednoczesnie rzeczniczka swojego meza i nawet gdy zapytac Andrzeja
        o godzine, to p. Mariolka odpowie, ze:" maz zapomnial zegarka". Uklad ten pracuje
        nad wyraz skutecznie, jako ze od dluzszego czasu nie opublikowano zadnej
        wypowiedzi slawnego czlowieka, z ktorej moglibysmy sie posmiac .Nie odnotowano
        rowniez wypadku pobicia Anrzdeja. Nie liczac fatalnego meczu.
    • Gość: MickOwhy Lutuj mu Wladek Lutuj!!!!!!!! IP: *.pp.htv.fi 14.05.02, 19:44
      I z czego sie tu wszyscy tak cieszycie?
      ze pozal sie boze nasza elitka polityczna rozwiazuje wasnie na poziomie 15
      latkow? Mnie takie wiadomosci doluja.
      Z tego wszystkiego wynika tyle ze Frasyniukowi popuszczaja nerwy i to chyba
      najwieksza jego wina. ( a jak w ogole taki z niego kozak, to czemu nie lutnal
      Stryjewskiemu na antenie???? co?? wydygal, albo moze to nielegancko , tak
      kogos za buzie , przed kamerami........no to chyba nie wypada....)
      O co walczy w ten sposob Wladzio? Sztuka jest pokazac debilowi albo mendzie
      (jezeli takowa jest Stryjewski)wlasna mendowatosc w spokojny sposob i na tym
      polega kultura polityczna. A postraszyc kogos mozna ,calkiem skutecznie, nie
      uciekajac sie do rekoczynow i inwektyw.
      Mam jednak ponure przeczucie ze takie podejscie do polityki jest dopiero lata
      swietlne przed nami. Polska to nie , qrva, Wersal, sonie ? nie da sie tu nic
      naprawic w bialych rekawiczkach - E, A,- bulke przez bibulke . Trzeba dac
      klapsa cwaniakom ,a nie sie z nimi w gawedy wdawac, a Wladek swojak ! Dobrze
      szturchnal lalusia !!!
      O Stryjewskim , ktorego nie znam nie bede nic pisal , w swietle powyzszych
      komentarzy domyslam sie ze to takie troche bardziej placzliwe , prawicowe
      wydanie Michala Tobera.
      • Gość: Niech Re: Lutuj mu Andrzej Lutuj!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 20:12
        A jak Andrzej da Wladkowi po jajach?
        PS. W TV wlasnie powiedzieli, ze sa tacy co widzieli jak bil obiema rekami po
        twarzy. Czyli nie bil, tylko klaskal. A ten drugi byl ciekaw komu i podszedl za
        blisko. Wladek, chcesz mecenasa? Promocja!
      • Gość: deINO Re: Lutuj mu Wladek Lutuj!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.02, 02:40
        Gość portalu: MickOwhy napisał(a):

> Sztuka jest pokazac debilowi albo mendzie
        > (jezeli takowa jest Stryjewski)wlasna mendowatosc w spokojny sposob i na tym
        > polega kultura polityczna.

to wez i sprobuj wytlumaczyc lepperowi, ze nie ma racji sadzac swoje tezy
        ekonomiczne o zapasci gospodarczej spowodowanej przez wszystkie mozliwe czynniki,
        a zwlaszcza przez wyprzedaz sektora bankowego, niska mlecznosc muciek polskich
        oraz cholerne banki, ktore nie wiedziec czemu domagaja sie splaty zaciagnietych
        wczesniej kredytow...

skrajnosci nie pokonasz kultura... skrajnosc skopie kulture.. ( mowie to z zalem,
        bo mi sie plakac chce, jak widze buraki z sAmoobrony ( spojrz na to -
        www.sejm.gov.pl/poslowie/posel4/460.htm ) czy zakomleksionych debili (
        wiem, w tym momomencie nie jestem tolerancyjny) z ligi...)

> O Stryjewskim , ktorego nie znam nie bede nic pisal , w swietle powyzszych
        > komentarzy domyslam sie ze to takie troche bardziej placzliwe , prawicowe
        > wydanie Michala Tobera.

czy placzliwe - nie chce sie wyzywac;), po prostu obacz to
        www.sejm.gov.pl/poslowie/posel4/370.htm i wyobraz sobie jego rozstrzesiona
        mowe z roztrzepana fryzura... ( taaaaaaaaaaakiego koguta mial, bo sie chlopek
        zapomnial rano uczesac..;))

• Gość: MickOwhy Re: Lutuj mu Wladek Lutuj!!!!!!!! IP: *.pp.htv.fi 15.05.02, 09:04
          Przeciez zastrzeglem sie w czwartym akapicie ,ze wywazony styl uprawiania
          polityki jest w Polsce jeszcze nierealny.

poza tym wydaje mi sie ze na Leppera , jego zagrywki i jemu podobnych , zylion
          x skutecznieszy jest ignor niz przyjecie jego metod. (tak jak ostatnio , kiedy
          na konferencje prasowa Leppera ,gdzies tam , przyszedl 1 (!) dziennikarz ....i
          sie Jedrek obrazil ze sie nie chca z nim bawic). Jakby pobrazal sie tak jeszcze
          pare razy to moze dalby sobie spokoj z polityka.
          No dobra , w to raczej sam watpie, ale nie sadze ze ciagle przepychanki,
          nagonki prasowe i szum medialny jaki mial miejsce po wyborach sa najlepsza
          przeciw niemu bronia
    • Gość: yacho 11 Re: BRAWO Władek IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 21:10
      tez mi sensacja - wystarczy przeczytac wspomnienia wladka o jego podwurku i
      wszystko bedzie jasne - ja na podstawie migawek ze spotkania wyciagnalem
      zupelnie inny wniosek - zauwazyliscie obok kogo siedzial frasyniuk ??? -
      obok posla po protasiewicza - byc moze afera z stryjewskim przyslonila nam cos
      wazniejszego np. tworzenie sie koalicji samorzadowych w miescie a wrzawa
      wokol zajscia frasuniuk-stryjenski miala cos ukryc przed opinia
      publiczna ??? przy calej mojej rezerwie w stosunku do wladka musze
      powiedziec ze kwalifikacje polityczne on posiada i jest niezlym graczem ...
      wprawdzie czasem ma nie wyparzony jezyk i rece swedzace ale to jest
      polityka...- ciekawych koalicji i powrotow mozemy sie spodziewac w ciagu
      najblizszego czasu ...wiecej nie powiem
      • Gość: gytop Re: Władzio mieczak! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.02, 22:40
        drobny cwaniaczek ! niech wystartuje do krewkiego i jurnego chłopa z Samoobrony!
        dostałby w ryj i po zawodniku.
    • Gość: lula lula jest z wami :)) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.02, 22:43
      kup sobie mundur ss
      • Gość: Laufer 1 Frasyniuk to PROSTAK i ZOMOWIEC IP: *.xtra.pl 15.05.02, 00:03
        Gość portalu: lula napisał(a):

> kup sobie mundur ss

A jezeli adwersarzy bedzie tysiac to niech wysle wojsko z karabinami, lub ZOMO z
        palami. Ham, prymityw i prostak.

Wolnosc , demokracja , Europa TAK (zdaniem Frasyniuka z UW) ale tylko w wersji
        Uni, Jak ktos ma inna to lac w morde.
        Skad ja to znam panie Frasyniuk.

• Gość: deINO Re: Frasyniuk to PROSTAK i ZOMOWIEC IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.02, 02:45
          Gość portalu: Laufer 1 napisał(a):

> A jezeli adwersarzy bedzie tysiac to niech wysle wojsko z karabinami, lub ZOMO
          > z
          > palami. Ham, prymityw i prostak.

daj rodzinie juz spokoj...

> Wolnosc , demokracja , Europa TAK (zdaniem Frasyniuka z UW) ale tylko w wersji
          >
          > Uni, Jak ktos ma inna to lac w morde.

pan srylewski.. ups, stryjewski sie zglasza??? a mieliscie powaznie argumentowac
          nie dla europy..;(

> Skad ja to znam panie Frasyniuk.

chyba z autopsji.
    • Gość: marek Re: BRAWO Władek IP: *.emit.pl 16.05.02, 06:19
      Wydaje mi się, że kierowca Frasyniuk zostanie kierownikiem muzeum
      wypędzonych /dyrktorem będzie redaktor Michnik, kustoszem komunistyczny
      profesor Geremek, a przewodnikiem T.Mazowiecki/ I to będzie docelowe miejsce w
      historii nijakiej Uni Wolności

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka