Gość: ktos IP: *.compower.pl 09.06.07, 19:17 Na jaką wycieczke fakultatywną w Chorwacji warto sie skusic? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chorwatka Re: wycieczki IP: *.centertel.pl 09.06.07, 23:06 To chyba żart? Chyba ze z Alaski jedziesz... Lub wielce leniwy:tydzien lub dwa lezec na plazy bede,samolot mnie tu porzucił,co robic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: wycieczki IP: *.compower.pl 10.06.07, 13:59 Ja spytałam, co szczegolnie polecacie, a nie mialam na mysli, tego ze bede lezec cały dzien na plazy, co mi sie zresztą nie uśmiecha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk60 Re: wycieczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.07, 16:35 Jak masz możliwość to Mostar z Medjugorie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: wycieczki IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.07, 18:26 W zalezności w jakim rejonie bedziesz. Jest dużo fajnych miejsc. Mostar jak juz ktos napisal, mozna tez do Sarajewa, Dubrovnik, Split i Trogir, Jeziora Plitwickie, fishpicnic (fajna sprawa), Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miroslaw Re: wycieczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 21:38 Gość portalu: ktos napisał(a): > Na jaką wycieczke fakultatywną w Chorwacji warto sie skusic? :) :)))) Zależy gdzie będziesz ???? Polecam Kornati - całodniowa wycieczka :) Niezapomniane widoki Wodospady rzeki Krka :) Plitvickie Jeziora ale to już inna strona. Dużo by pisać :))))) i polecać :)))) Wszędzie na co się dasz skusić będzie niezapomniane. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś