Gość: Bunia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.02, 15:21 ...słyszeliście wywiad Jacka Żakowskiego z przewodniczącą młodzieżówki Samoobrony w Radiu Zet? Miodzio! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja-rq Re: Młodzieżówka Samoobrony 14.05.02, 15:50 Gość portalu: Bunia napisał(a): > ...słyszeliście wywiad Jacka Żakowskiego z przewodniczącą młodzieżówki > Samoobrony w Radiu Zet? > Miodzio! Echhh, niestety, opuścilo mnie to szczęście! To przez to, że Zet-ka... Może jakieś co lepsze cytaty? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Młodzieżówka Samoobrony IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.02, 16:06 No mi się włączyła Zetka przypadkiem przez tą burzę. Pani generalnie bardzo mloda i gorliwa - studentka I roku politologii (nie pamietam w jakim miescie). Kocha Polskie, polskosc i Polakow, ale w naszym kraju nie jest dobrze, a wrecz zle!! Na pierwszym miejscu dla calej mlodziezy stoi papiez, a tuz za nim Andrzej Lepper. A ten drugi dowodzi, ma racje i mlodziez sie z nim zgadza i popiera!!! Koledzy Pani z uczelni wystosowali pismo, w ktorym za krzywdzace uznali utozsamianie ich wydzialu z orientacja polityczna tejze Pani. No przykra sprawa strasznie ... Oj! Ludzie - az mi zaklad pracy stanal w oparach absurdu! Odpowiedz Link Zgłoś
dlugopis Re: Młodzieżówka Samoobrony 14.05.02, 16:25 Witam Audycji nie slyszalem, czytalem natomiast artykul o Samoobronie w Newsweeku. newsweek.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=7958 Pisano tam tez o czesci SO , ktora ma sie zajmowac ochrona imprez SO. Ma to dac mlodziezy mozliwosc pracy na rzecz spoleczenstwa i jednoczesnie mozliwosc niwielkiego dodatkowego zarobku. Mam niejasne wrazenie (na podstawie tego artykulu), ze tworzone sa zarodki bojowek. Obym sie mylil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wro Re: Młodzieżówka Samoobrony IP: *.ii.uni.wroc.pl 14.05.02, 16:59 ta dziewczynka to typowy przykład... goscie z PSLu i takich różnych rolnych skrajności po cichu przyznają się że zapisują się do tych partii, a nie np Uni Wolności czy Platformy, bo w zielonych paritach w młodzieżówkach jest duzo miejsca, a w partiach ludzi myślących... niestety są lepsi od nich. ale punkt dla leppera bo choć głupio to umie rozmawiać, a takie slogany co ta pani wtrącała to w każdym podręczniku z podtytułem "polska dla polaków" można znaleźć. BTW: niech zyją talibowie i klewki! +przykazanie "nie kłam" Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Re: Słyszałam, ale ... 14.05.02, 17:34 musiałam wyjść, bo nie miałam pod ręką ani żyletki, ani plastikowego woreczka. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-rq No nie wiem,... 14.05.02, 18:14 ...newsweek wykazuje nieco tendencji do "rewelacji", ale zastanawiam się, czy wąglik nie będzie lepszy od Leppera? Odpowiedz Link Zgłoś
mc_imic Re: Młodzieżówka Samoobrony 14.05.02, 18:41 O Młodzieżówkach słyszałem, chcę się zapisać i... intensywnie ćwiczę na siłce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avocado Banda idiotow i karierowiczow w stylu Dyzmy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.02, 12:42 Wszystkich od razu do wiezienia za przynaleznosc do organizacji przestepczej. Pozdrawiam, Avocado Odpowiedz Link Zgłoś
cooli Re: Banda idiotow i karierowiczow w stylu Dyzmy 15.05.02, 15:32 Dla wszystkich którzy rozpaczają że nie słyszeli głosu młodzieży polskiej : www.radiozet.pl/info29788.html Boooooże - kocham ten kraj ............. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on_Morph Mamo...tato... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.02, 16:34 ...jestem w pralce! Odpowiedz Link Zgłoś