Dodaj do ulubionych

stomatolog dla dziecka

22.12.04, 20:02
mój syn ma 7 lat, byliśmy we Wrocławiu u paru stomatologów, ale tak naprawdę
nie trafiliśmy na dentystę, który naprawdę ma podejście do
dzieci.....szczytem był pan chyba Borkowski z ul Krzyckie który tłumaczył
mojemu synowi, że jest "mężczyną i musi go boleć podczas borowania"!Dodam, że
Dawid nie panikuje i nie histeryzuje jak idzie do dentysty.Może ktoś z Was
poleci mi stomatologa dla dzieci,takiego z powołania....?
Obserwuj wątek
    • Gość: blondie Re: stomatolog dla dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 22:49
    • Gość: blondie Re: stomatolog dla dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 22:56
      też miałam ten sam problem, bo oprócz ładnych gabinetów i deklaracji niewiele
      można oczekiwać. udało mi się przekonać mojego małego mężczyznę (6 lat) do
      wizyt u dr Opalskiej w POLIDENCIE na placu Grunwaldzkim. Nie jest tam niestety
      tanio, ale pani doktor jest bardzo spokojna i przede wszystkim ładna, co
      przesądziło sprawę w przypadku mojego dziecka.
      • Gość: iZA Re: stomatolog dla dziecka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.05, 14:38
        PROPONUJĘ SPRÓBOWAĆ W CENTRUM MEDYCZNYM "PROMYK SŁOŃCA" - UL. SWOBODNA(RÓG
        ŚLĘŻNEJ), ALE TRZEBA SIĘ REJESTROWAĆ Z MIN. MIESIĘCZNYM WYPRZEDZENIEM, BO JEST
        MOŻLIWOŚĆ LECZENIA TYLKO NA UBEZPIECZENIE. PANI STOMATOLOG - BARDZO MIŁA I Z
        DOBRYM PODEJŚCIEM DO DZIECI(PODOBNIE JEJ ASYSTENTKA). BYŁAM TAM Z MOJA 3,5 -
        LETNIĄ CÓRECZKĄ. NIESTETY - MIMO ŻE PANIE BYŁY MIŁE I NIE ZADAWAŁY BÓLU, MOJE
        DZIECKO NAROBIŁO KRZYKU I NIE CHCIAŁO OTWORZYĆ BUZI. PRAWDZIWY CUD STAŁ SIĘ
        WŁAŚNIE W ORTODENCIE NA UL. KRZYCKIEJ, GDZIE CÓRECZKA, BĘDĄC POD WPŁYWEM UROKU
        OSOBISTEGO DOKTORA OKTAWIANA BARANOWSKIEGO, POZWOLIŁA SOBIE WYLECZYĆ DWA ZĘBY!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka