Dodaj do ulubionych

Meczet we Wrocławiu

17.05.02, 12:25
nie czytalem od tygodnia forum,
ale moze jeszcze nie było.

chciałbym się podpisać od pomysłem
budowy meczetu we Wrocławiu.

mimo ze jestem katolikiem,
widze ze tamta religia nie nosi w sobie tyle zaklamania.
wie ktos gdzie mozna?

Mi_____;

Obserwuj wątek
    • Gość: Avocado Ehhh - na prywatnej posesji tylko i wylacznie !!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 17.05.02, 13:29
      Tam mozesz sobie nawet wybudowac piramide i nikt Ci nic nie powie, o ile tylko
      bedzie to zgodne z planem zagospodarowania miasta :)

No tak - nie jest zaklamana - glosza, ze beda zabijac niewiernych i calkiem
      niezle to im idzie :)

A tak w ogole to czemu nie wyjedziesz po prostu do Arabii Saudyjskiej ? Tam
      masz meczetow cale mnostwo !!

Pozdrawiam,

Avocado
      • Gość: lulu Re: Ehhh - na prywatnej posesji tylko i wylacznie !!! IP: 217.97.195.* 17.05.02, 14:06
        Jeżeli są ludzie, którzy chcą się modlić zgodnie ze swą religią i potrzebują do
        tego świątynię - to proszę bardzo, niech budują, kościół, synagogę, meczet,
        pagodę, etc. Tyle, że meczet to zwykle nie tylko dom modlitwy, tak jak Islam to
        nie tylko religia, ale także ideologia, polityka, prawo. Wzrost tej religii
        odbywa się za kasę Iranu i Arabii Saudyjskiej. Spróbuj w Riadzie postawić
        kościół... A Saudyjczykowi, który zmieni religię, łeb zetną na głównym placu.
        Islam (może nie w wersji polskich Tatarów) jest agresywny i nietolerancyjny - i
        to nasz europejski problem, jak nie zagubić naszej tolerancji i demokracji,
        broniąc się jednak przed jej wrogami. Poprawność polityczna nie pozwala o tym
        otwarcie dyskutować, zostaje więc pole dla naszych własnych Leenów i LPRów.
        Falacci próbowała uderzć w dzwon, to ją okrzyknięto faszystką.
        W pewnych aspektach Islam przypomina średniowieczne chrześciaństwo, tyle że
        wtedy były w użyciu miecze, nie broń chemiczna i ewent. atomowa.
        Izrael, mimo swych błędów i głupot zasługuje na poparcie tak długo, jak jest
        jedynym demokratyznym państwem na Bliskim Wschodzie.
        Żyje am nieżle 800000 Arabów, podczas gdy w Hebronie setki żołnierzy musi
        bronić religiantów, którzy uparli się by tam mieszkać. Inaczej by ich wyrżnęli.
        W szkołach autonomii uczy się, że celem Arabów jest likwidacja Izraela,
        przygotowując dzieci do ofiary życia w samobójczych atakach.
        • Gość: hen Jestem ZA IP: 156.17.85.* 17.05.02, 15:10
          Hasło na dziś: Wrocław miastem tolerancji
          Hasło na jutro: Meczet obok Synagogi.
          To by dopiero Europa sie zdziwiła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka