Dodaj do ulubionych

Poznanianka prosi o pomoc...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 15:32
Pojadę z Poznania przez Wrocław na południe w stronę Rawicza. Słyszałam, że
można sie pogubić we Wrocławiu i ktoś mi kazał jechać przez centrum, bo
najkrócej. Tzn. nie mam się kierować znakami.. Czy mogę prosić o objasnienie
jak najlepiej przejechać Wrocław? (najszybciej) będę jechała w godz
przedpołudniowych Pozdrawiam Wrocławian
OLA
Obserwuj wątek
    • Gość: Old Fashion Man Re: Poznanianka prosi o pomoc... IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.05, 15:46
      Gość portalu: Ola napisał(a):

> Pojadę z Poznania przez Wrocław na południe w stronę Rawicza. Słyszałam,
      że ...

Słyszałem, że Rawicz leży między Wrocławiem a Poznaniem, ale jeżeli chcesz
      wpaść do Wrocka to zapraszamy!!! :-))
      pzdr.
      OFM
    • Gość: t Re: Poznanianka prosi o pomoc... IP: 81.219.224.* 07.01.05, 19:36
      troche dziwna droga z Poznania do Rawicza przez Wroclaw. ale jeżeli już to
      radze nie jechac przez wrocław. :)
    • Gość: ktoś Re: Poznanianka prosi o pomoc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 20:05
      Dokąd chcesz jechać? Bo do Rawicza z Poznania przez Wrocław się nie jedzie.
      Rawicz jest między Poznaniem a Wrocławiem.
      • Gość: bronek rozkopy objazdy, korki itp. trochę trudno ... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 07.01.05, 20:44
        ... objaśnić bez mapy.
        Przygotuj się na najgorsze!
    • Gość: Zembig Re: Poznanianka prosi o pomoc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 01:31
      W każdym razie za Rawiczem zaczyna się strefa tańszego gazu. A w przyszłości,
      mam nadzieję, dalekiej, po kolejnym trzęsieniu ziemi, może będzie się jechać z
      Poznania do Rawicza przez Wrocław. Ale wtedy już droga będzie łatwa. Z górki.
      Pozdro dla Poznania.
      • tomek854 Re: Poznanianka prosi o pomoc... 08.01.05, 02:38
        Skąd wiesz, że po trzęsieniu Ziemii Pooznan bedzie na gorze a wrocek na dole a
        nei na odwrot?
        • Gość: Zembig Re: Poznanianka prosi o pomoc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 08:14
          "Antycypuję" :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka