Gość: Ditran IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.05, 23:21 I co? Teraz wyjebią ich na bruk, że wypili. No rewelacyjnie. Też byli durni, że dali się złapać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Pielęgniarka i salowa pełniły dyżur po pijane IP: *.wroclaw.mm.pl 08.01.05, 11:41 I bardzo dobrze, że zostali dyscyplinarnie zwolnione! Wyobraź sobie że to tobie miałyby udzielić pomocy... Nawet wolę nie myśleć, co by się mogło stać... A jeśli nie potrafią się opanować to ich pech! A że pół roku do emerytury... Żałosne stwierdzenie... Gdyby tak każdego popełniającego takie czyny w czasie pracy tłumaczyć to co by było?! Popiły i nie zależnie czy pół roku czy dobre pracowniece czy nie - zwolnić, zapisać to w ich papierach - może w przyszłości pomyślą zanim coś tak głupiego dokonają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigi Aga ma rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 13:49 Nie ma zmiłuj się, zwłaszcza kiedy jest to dyżur z ludźmi, którzy mogą w każdej chwili potrzebować pomocy. Najgorsza jest świadomość, że jeśli zdarzyło się to jeden raz, to na mniejszą skalę najpewniej zdarzało się wielokrotnie wcześniej. Do tej pory widać bywało tak, że były mniej pijane i kończyło się na pogrożeniu palcem. Tym skutkuje pobłażliwość w tych sprawach. A co do tej salowej: nie rozczulajmy się! To, że wyleci dyscyplinarnie to przecież nie oznacza, że straci emeryturę! Będzie miała nieco krótszy staż, pół roku będzie musiała żyć z oszczędności, ale emeryturę w swoim czasie - za pół roku - dostanie. Będzie ona minimalnie mniejsza, bo przez sześć miesięcy nie będzie do ZUS wpływała jej składka emerytalna, ale różnica nie będzie znacząca. Emeryturę dostaje się za lata wysługi, a nie za sposób zakończenia ostatniej pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Ditran .... Ty przechodzisz sam siebie, 08.01.05, 12:30 w swoim kretynizmie... Za błędy się płaci. I tyle. Chyba tylko ty uważasz, że w tym przypadku błąd polegał na tym, że dały się złapać, a nie na tym, że się narąbały. A swoją drogą to była jedna z najładniejszych pielęgniarek w szpitalu. Szkoda ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ditran Ciebie też gnoju dopadną IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.05, 18:58 Jak bedziesz naje..y na dyżurze, albo naćpany relanium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Re: Ciebie też gnoju dopadną IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 10:57 kablujcie na siebie, kablujcie debile teraz macie murowane kontrole na dyżurach rannych i nocnych - gratuluje dyscyplinarki sie posypią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Ditran .... Ty przechodzisz sam siebie, IP: *.tele2.pl 09.01.05, 06:18 Słuchaj a może ty się mścisz bo ta jedna z najładniejszych nie zaliczyła Twojego pokoju lekarskiego perwersie. Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Poza tym re-doktor Murmyło kłamie 08.01.05, 14:34 Pielęgniarka, o której mowa, miała dyżur 3, nie 4 dni po tym wydarzeniu. Upiła się w piątek 24 XII po południu, kolejny dyżur miała 27 XII w poniedziałek - który to dzień w szpitalu był dniem wolnym. Nie było jak i komu wyciągnąć w międzyczasie w stosunku do niej konsekwencji służbowych. Odpowiedz Link Zgłoś
walnientynka niby taka ladna, a nikt sie nie usto_sunkowal..... 08.01.05, 18:09 cos pitolisz koles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Re: Poza tym re-doktor Murmyło kłamie IP: *.tele2.pl 09.01.05, 02:54 Panie K Klement a ile razy pan przychodził pijany na oddziały w ramach wizyt wieczornych.? Pod warunkiem ze miał pan wogole ochote zajrzec na oddziały bo jeszcze był pan wstanie utrzymać sie na nogach.Może poruszymy ten temat.Jeżeli chciał pan zabłysnąć na forum to ja bardzo chętnie z panem oraz z czytelnikami podyskutuje na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
kklement O, kolejna menda na Forum. Witamy :) 09.01.05, 09:43 Jesteś w doborowym towarzystwie. Olga z wszystkimi jej wcieleniami, Ditran z wszystkimi jego wcieleniami :) Ty też zaczynasz od sklonowania się - uczysz się od swoich "mistrzów" ( wymienionych powyżej ) czy spontaniczne u ciebie ? Poza tym pamiętaj - nawet jeśli masz IP dynamicznie przydzielane, można do ciebie dotrzeć, bo logi u operatora i na serwerach Agory pozostają. Więc życzliwie radzę nie przeginać pały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ditran Krzyś Klemens już nie pracuje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.05, 23:29 Chciałeś gnoju wojny - to ją będziesz miał. Jutro zostaniesz wezwany na dywanik do dyrekcji szumowino. Jeśli chcesz wylewać pomyje to nie Murmyle, kablu. Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Ditran, tak mnie rozczarowałeś .... 10.01.05, 15:32 Już miałem nadzieję, że faktycznie próbowałeś mi nabruździć w pracy i przy tej okazji dowiem się o tobie czegoś więcej, a tu ... nic ! :) Jesteś tak żałosny, że aż zęby bolą ... Facet, jakbym się tobą tak bardzo nie brzydził, to bym sie nad tobą naprawde bardzo litował. Nawet mając świadomość, że te blizny w mózgowiu to sobie sam zafundowałeś wdychając opary butaprenu. P.S. Dyrekcja SZPOZ, gdyby zajmowała się takimi bzdurami jak wypociny na forum GW i natrafiła ( albo została nakierowana przez jakiegoś Ditranka ) na mój skromny post, winna być mi raczej wdzięczność - bo biorę szpital w obronę. Ditran niestety tego nie wychwycił... Za dużo tych blizn... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ditran Trwa procedura. Poczekaj jeszcze chwilę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.05, 18:25 Ja ćpałem butaprem i się z tym nie czaje. Jestem wręcz z tego dumny, bo napiszę o tym książkę. Ty zaś masz łeb zżarty od wódy, bo w szpitalu twoi koledzy mówią o tobie, że znają cie z pijackich poczynań. Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Nie podszywaj się pod Ditrana ! 10.01.05, 21:55 Nie jesteś Ditranem. Ditran jest głupkiem, ale nawet on nie robiłby z siebie aż takiego debila pisząc taki post. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ditran BUTAPREN OK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.05, 00:09 Spytaj lepiej o zdanie tumanie Jędryczki Hamery. Wkrótce wylecisz. A mamy świadków oj mamy kanalio. Koledzy Klemes sypie i to ostro. Komu? - No gazecie. Sypie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mundzio Re: Pielęgniarka i salowa pełniły dyżur po pijane IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.05, 00:31 Ditran. Masz rację. Te panie napewno zwolnią dyscyplinarnie. Święte krowy to lekarze. Ich nie można zwolnić bez zgody korporacji. Dlatego mimo, że łapie się ich w stanie wskazującym to nadal pracują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprzedawca lekarze to mafia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 00:36 Ditran ma rację do kwadratu, znam środowisko lekarzy dość dobrze, i nie wylewają za kołnierz - DIL już trzeci miesiąc się zastanawia co zrobić z lekarzem, którego przyłapała policja z alkomatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziemniak Re: Pielęgniarka i salowa pełniły dyżur po pijane IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 10:52 Wy wszyscy jesteście siebie warci!!!! Czy to personel lekarski czy pielęgniarski. Wszyscy bez wyjątku chlejecie na dyżurach i jaracie papieroski w gabinetach. A jakbyście sie troche bardziej zainteresowali tą sytuacja to byście wiedziały, że te wspaniałe dwie panie są bardzo chore i leczą się w domku dalej pracując. Pozdrawiam wszystkich. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antiditran Ditran chyba wiesz cos o tym bo pracujesz w branzy IP: *.158.162.245.Dial1.Chicago1.Level3.net 09.01.05, 01:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ditran Oczywiście, że wiem, bo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.05, 23:27 Pracuję w tej branży. Kolegę Krzysia Klemensa znaja wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swojak Re: Pielęgniarka i salowa pełniły dyżur po pijane IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 19:25 Te dziewczyny nie powinni zwolnić.Należy się zabrać za personel Izby, Lekarzy i oddzV /nie wszyscy /wtedy tak będzie sprawiedliwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: Pielęgniarka i salowa pełniły dyżur po pijane IP: *.devs.futuro.pl 09.01.05, 23:35 masz rację.Co to za ordynator który sra we własne gniazdo- wypowiadając sie do gazety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azor Re: Pielęgniarka i salowa pełniły dyżur po pijane IP: *.devs.futuro.pl 10.01.05, 00:24 niech uważają pozostali np:TEN ROMANS PIELĘGNIARZA-to też skomentuje w gazecie Odpowiedz Link Zgłoś
doomsday Re: Pielęgniarka i salowa pełniły dyżur po pijane 10.01.05, 00:53 Mam prosbe do autorow niniejszego watku .Ponizej zalaczam link do postu ,ktory jest apelem w sprawie tragicznej sytuacji w duzych szpitalach na terenie Polski, takich , jak Lubiaz , Gniezno ,Swiecie itp. Zauwazylem ,ze wypowiadali sie tutaj ludzie zawodowo zwiazani z przedmiotem watku .Interesuje mnie na przyklad zasady rejonizacji , kto trafia do Lubiaza , a kto do Szpitala na ul.Kraszewskiego we Wroclawiu , i wogle prosze o Wasze komentarze na temat ogolnej sytuacji w szpitalach psychiatrycznych . Sam pracowalem kiedys w kanadyjskim szpitalu psychiatrycznym i chetnie podziele sie wrazeniami .Prosze w miare mozliwosci pisac szczerze . forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=17953492&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: zastanów się IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 11:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemniak Re: Pielęgniarka i salowa pełniły dyżur po pijane IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 11:10 Zastanów się kretynie!!!! Co powinny pracować dalej??? Jasne czemu nie pracują, bo przecież nic sie nie stało - prawda???? Wszyscy piją i jest oki więc czemu one nie mogły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Pielęgniarka i salowa pełniły dyżur po pijane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 20:21 Nie zamierzam tu kogokolwiek bronić. Absolutnie nie popieram picia alkoholu w pracy, ale... No właśnie, jest tu to ale... Jeżeli "nawali się" lekarz, to wszystko jest o^key- lekarza się wybroni. Ma kolegów, samorząd lekarski itp. Pielęgniarki nikt bronić nie będzie. To pijaczka- i won ze szpitala. J/w nie bronię pijących w pracy, ale wywalajmy równo, lekarzy pijących jak i personel średni. Nie może być świętych krów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ditran KABLUJE KLEMENS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.05, 10:06 Wszystko donosi prasie. Wyjawia kolegom, że chce iść po trupach byle wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziemniak Re: KABLUJE KLEMENS IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 11:10 Ale przynajmniej ma choć troche odwagi, bo nie ukrywa się pod ksywą tak jak robisz to ty. Więc nie wydaje mi się aby to Krzysiu srał po gaciach - to raczej ty cały dygoczesz ze strachu wyciągając brudy na wierzch - a jeśli masz coś do powiedzenia na forum to powiedz a nie cedzisz informacje tylko po to by jak najdłużej być na forum. Czyż byś szukał popularnosci?????? Tu jej nie znajdziesz - realizuj sie w innych dziedzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Dokładnie ! 11.01.05, 15:54 Ditranek chciałby mi jakoś dołożyć, ale jest - mówiąc kolokwialnie - zwykłym cieniasem. Wypisuje na Forum brednie rodem z Korei Północnej, a gdy postanowiłem mu utrzeć tego bolszewickiego nosa, zapałał chęcią zemsty. Tylko że polemika ze mną go przerasta ( a ja przecież nie jestem mistrzem erystki ). No i jedyne co mu pozostało to próby postraszenia mnie, że niby czekają mnie w pracy kłopoty :))) Ponieważ wyśmiałem jego wyssane z brudnego palucha pogróżki, rzuca błotem - a to że niby ja też piję na dyżurach ( albo odurzam się Relanium ), a to że jestem informatorem prasy. Tyle jeśli idzie o jego możliwości - to zwykły zapluty gnojek :) Ale może nie powieniem tak o nim mówić ? Wymienił nazwisko jednej z terapeutek pracujących w szpitalu psychiatrycznym, więc istieje prawdopodobieństwo, że ... był kiedyś naszym pacjentem. Jeśli to przypuszczenie jest słuszne, to ja cię Ditran przeproszę i dam ci spokój na Forum - tylko się przyznaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skandal Re: Pielęgniarka i salowa pełniły dyżur po pijane IP: *.kom / *.kom-net.pl 11.01.05, 15:39 a gdyby tak posłom ukrócic picie.gdzie w polsce w zakładzie pracy (a takim jest sejm)jest mozliwość kupna alkoholui i picie w tym budynku. TO WOŁA O POMSTĘ DO NIEBA s...ny nie liczą się z nikim skaczą sobie do gardeł na trybunie sejmowej a potem razem pija . Odpowiedz Link Zgłoś