kaszalot-net 11.10.07, 20:56 -azaliż, na wapory najlepiej muchomory odkładane być winne na miejsca niewinne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: leki z dawnej apteki 11.10.07, 20:58 ...a na rozumu pomieszanie z pokrzyw świeżych posłanie... Odpowiedz Link
alice0553 Re: leki z dawnej apteki 11.10.07, 21:12 Na wzajemność w "liubwi" daj mu miesięcznej krwi a na żądze dzikie posłuż się lubczykiem. Odpowiedz Link
azaheca Re: leki z dawnej apteki 11.10.07, 21:15 Na niemoc członka kociego użyj ogonka... Odpowiedz Link
alice0553 Re: leki z dawnej apteki 11.10.07, 21:26 Co ma robić ten ogonek? kocią sierścią pieścić członek? Odpowiedz Link
azaheca Re: leki z dawnej apteki 11.10.07, 21:41 Ależ ty Alis doświadczona szczególnie w kwestii Maćka ogona Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: leki z dawnej apteki 12.10.07, 08:20 Gdy twój chłop nieskory A masz chęci na amory Nie rób go winnego Włóż paluszek tam pod brzuszek Albo co innego Odpowiedz Link
alice0553 Re: leki z dawnej apteki 12.10.07, 10:25 A gdy twoja żona ze zmęczenia kona to do seksu jej nie zmuszaj sam na pomoc sobie ruszaj niepotrzebna wstępna gra twoja rączka drogę zna. Odpowiedz Link
azaheca Re: leki z dawnej apteki 13.10.07, 00:12 Gdy na seks niewielka chętka to pomoże kocimiętka kocury po niej prężą ogony a wybranek szuka żony Odpowiedz Link
juliagreen Re: leki z dawnej apteki 13.10.07, 20:02 "po", gdy zmęczy się sromotnie i na fotel chłop twój grzmotnie natrzyj go tymiankiem solidnie a wtedy mu miłość nie zbrzydnie Odpowiedz Link
azaheca Re: leki z dawnej apteki 13.10.07, 20:16 Niech każdy dobrze to zapamięta że w każdym domu niezbędna mięta ma zastosowań różnych wiele lecz moim z wami się podzielę: do mięsa pyszny jest sos miętowy pięknie wygląda listek lodowy wrzucony do drinka od niechcenia poprawia wygląd i smak też zmienia... Odpowiedz Link
juliagreen Re: leki z dawnej apteki 13.10.07, 20:39 nie rozumiem, co za drinki? lepszy tradycyjny stół tu kawałek polskiej szynki tam swojskiego "litra pół" ale zbaczam już z tematu to przecież być miało o lekach więc obwieszczam dzisiaj światu że antidotum to gotowane w wekach... mysie ogonki i kruków wątroby nie tylko są dobre na grypy ale na wszystkie inne choroby brzmi okrutnie, lecz żadne lipy i inne rodzaje zwykłego naparu nie zastąpią wnętrzności bezbronnych zwierząt paru i innych obrzydliwości choć jak z księgi czarownicy wszystkie te przepisy nie ma nawet w naszej stolicy czegoś, by wyleczyć LPR-y i PIS-y... Odpowiedz Link
azaheca Re: leki z dawnej apteki 13.10.07, 20:45 ...i koniecznie język jaszczurki umyj dokładnie,obierz ze skórki dodaj do tego jadu ropuchy (jest doskonały,jak chodzą słuchy) i antidotum masz doskonałe na różne mony i mi też małe.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: leki z dawnej apteki 13.10.07, 20:55 Niech Azy słucha Juliazielona o skuteczności wnet się przekona. Odpowiedz Link
juliagreen Re: leki z dawnej apteki 13.10.07, 21:24 na pewno pomysł ten zastosuję, a jeśli się od tego lepiej nie poczuję, wątpliwość swoją wnet wyrażę, że przedmówca szarlatanem, nie lekarzem! Odpowiedz Link
azaheca Re: leki z dawnej apteki 13.10.07, 21:54 Zastosuj jeszcze serca zajęcze dodaj do tego dzioby kaczęcze zmiksuj dokładnie albo ucieraj bardzo dokładnie sobie dobieraj mikstury tajnej wszystkie składniki a wkrótce będą lepsze wyniki przede wszystkim krwi ciśnienia czy to czujesz?już się zmienia.. Odpowiedz Link
juliagreen Re: leki z dawnej apteki 13.10.07, 22:01 dzioby kaczęce? nie ma mowy to niepoprawne politycznie może miast tego inne podroby ale już mniej lirycznie Odpowiedz Link
azaheca Re: leki z dawnej apteki 13.10.07, 22:18 Dzioby to resztki poubojowe a nie podroby,tu daję głowę Odpowiedz Link
juliagreen Re: leki z dawnej apteki 13.10.07, 22:30 jakiś rzeźniczy się zrobił ten wątek a całkiem inaczej brzmiał jego początek ale przecież musimy (nie)stety z każdego tematu zrobić dzieło wierszoklety Odpowiedz Link
azaheca Re: leki z dawnej apteki 13.10.07, 22:40 To teraz będzie o rumianku wcześniej pisałaś tu o tymianku pod nazwą camille w Francji znany na świecie całym jest lubiany przy pielęgnacji,gdy dziecko małe wyniki daje doskonałe jeżeli masz dziecię,rumianek kup i na zaparcie herbatkę zrób.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: leki z dawnej apteki 13.10.07, 22:43 O rumianku kawał znany rum i Janek pożądany. Odpowiedz Link
azaheca Re: leki z dawnej apteki 13.10.07, 22:48 A ja go nigdy nie słyszałam kawału o Janku tego nie znałam... Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: leki z dawnej apteki 13.10.07, 23:02 Gdy się chcesz odchudzić Tzn odgrubić Czy też może schudzic No to w tej aptece Mikstur dużo byle Lecz przepis najlepszy: Luba- nie żryj tyle. Odpowiedz Link
azaheca Re: leki z dawnej apteki 13.10.07, 23:11 Jak będziesz gruba,moja złota sylwetką przypomnisz mi kaszalota... Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: leki z dawnej apteki 13.10.07, 23:17 bo kaszalot lubi grube wyższe niższe oraz rude ale z niego dziwak taki że nie lubi patyczaki. Odpowiedz Link
juliagreen Re: leki z dawnej apteki 13.10.07, 23:27 właśnie, bo co to za moda na 'wieszaki'? nie tylko takie lubią chłopaki Odpowiedz Link
azaheca Re: leki z dawnej apteki 13.10.07, 23:34 Aby utrzymać ciało w wigorze ponoć żeń-szeń w tym ci pomoże ale niestety drogo kosztuje tymczasem Ruda go konsumuje... Odpowiedz Link
alice0553 Re: leki z dawnej apteki 14.10.07, 18:17 Najlepszym lekiem na kaca jest klin i ciężka praca. Odpowiedz Link
azaheca Re: leki z dawnej apteki 14.10.07, 19:14 Najlepszy na kaca jest sok z kapusty a kiedy rano żołądek pusty to potraktuj go żółteczkiem lecz tabasco skrop troszeczkę to lekarstwo dosyć znane przez kelnerów polecane Odpowiedz Link
juliagreen Re: leki z dawnej apteki 14.10.07, 19:21 a najlepszym na kaca sposobem jest po prostu... mocną mieć głowę Odpowiedz Link
azaheca Re: leki z dawnej apteki 14.10.07, 20:18 A skąd Julka o tym wie tego w szkole uczy się?... Odpowiedz Link
juliagreen Re: leki z dawnej apteki 14.10.07, 20:36 to już raczej jest życiowa szkoła której belfer żaden wyłożyć nie zdoła Odpowiedz Link
azaheca Re: leki z dawnej apteki 14.10.07, 20:48 I jeszcze szałwia o miejsce woła ona obrzęki uśmierzyć zdoła na bóle dziąseł niezastąpiona stany zapalne nawet pokona Odpowiedz Link
juliagreen Re: leki z dawnej apteki 14.10.07, 21:30 a na czkawkę? jaki sposób? bo słyszałam od wielu osób że cukru schrupać łyżeczkę lub przestraszyć się troszeczkę Odpowiedz Link
azaheca Re: leki z dawnej apteki 14.10.07, 21:43 To tym cukrze też słyszałam nawet sposób próbowałam ale mnie to nie pomaga a po cukrze piecze zgaga Odpowiedz Link
alice0553 Re: leki z dawnej apteki 14.10.07, 21:50 Kiedy cię obstrukcja dręczy na sedesie pobyt męczy pewnie z obżarstwa przyczyny pomoże kora kruszyny lecz mikstury tej spożycie dawkuj bardzo należycie bo jej nadmiar ból wywoła nim wyrzucić gówno zdoła. Odpowiedz Link
azaheca Re: leki z dawnej apteki 14.10.07, 22:01 Figura jeden,Figura dwa dosyć podobne skutki da lecz w składzie trochę ma rzewienia a on łagodzi nieco cierpienia Odpowiedz Link
zecozejak Re: leki z dawnej apteki - na przeziębienie 16.10.07, 12:24 by wywołać silne poty z kwiatu lipy napar złoty, sok z maliny do herbaty, bzu czarnego białe kwiaty. znachorka także poleca na trzy zdrowaśki do pieca. możesz też się niezle spocić gdy swą babę będziesz grzmocić. Odpowiedz Link
azaheca Re: leki z dawnej apteki - na przeziębienie 16.10.07, 12:36 Z tym piecem to bym mocno uważała i w pamięci skutki miała był to sposób zalecany w lekturze szkolnej opisany pamiętam,łzy w oczach miałam gdy nowelkę tą czytałam... Odpowiedz Link
zecozejak Re: leki z dawnej apteki 16.10.07, 14:18 napar z fiołka trójbarwnego krew ci oczyści ze złego; pijawki się też stosuje kiedy zdrowie się popsuje. Odpowiedz Link
azaheca Re: leki z dawnej apteki 16.10.07, 14:53 Widziałam jak pijawki krew ssały cioteczną babkę oblepiały byłam wtedy dziecięciem małym lecz te pijawki w głowie zostały kiedy ciotka je ściskała otworem gębowym krew chlustała.. Odpowiedz Link
azaheca Re: leki z dawnej apteki 20.10.07, 12:47 Podobno na ból zębów dziki wciąż najlepsze są goździki ból skutecznie uśmierzają miły zapach rozsiewają Odpowiedz Link
azaheca Re: leki z dawnej apteki 04.11.07, 00:00 Dziurawiec ponoć niezastąpiony gdy zebrane lata plony a listopad zaczyna mrozić nie chce z domu się wychodzić wtedy depresja nas dopada pij dziurawiec-dobra rada ponoć także korzeń żeń-szenia podły nastrój mocno zmienia. Odpowiedz Link
azaheca Re: leki z dawnej apteki 08.11.07, 21:30 Podbiał w cukierkach w aptece kupiony na straszny kaszel był polecony przez miłego aptekarza a to rzadko się wydarza by zalecano tanie ziółka gdy drogich leków jest wielka półka podbiał bardzo kaszel łagodzi jest średnio smaczny,ale nie szkodzi.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: leki z dawnej apteki 08.11.07, 22:18 Tymianek i podbiał-ja też to kupuję to lek jest skuteczny i nieźle smakuje. Odpowiedz Link
azaheca Re: leki z dawnej apteki 09.11.07, 00:02 kaszalot-net napisał: > -azaliż, na wapory najlepiej muchomory > odkładane być winne na miejsca niewinne. Nasuszyłam muchomorów w razie fochów i waporów i szatanów troszkę mam upierdliwym gościom dam mam także nalewki winne te okupują miejsca niewinne skromne półeczki lub parapety gdy się narazisz,wówczas niestety nalewką gościa poczęstuję już dzwonów bicia nasłuchuję.. Odpowiedz Link