Dodaj do ulubionych

Poradnia gastroenterologii na Kamińskiego

08.01.05, 11:42
Witam serdecznie, za 1,5 tyg. mam wizytę z dzieckiem w tej poradni. CZy
któraś z Was tam była? Jak przebiega taka wizyta? Czy na miejscu robią jakieś
badania? Będziemy u pani dr o trudnym nazwisku:)-jakoś Mazrzymer(????)-tyle
zrozumiałam przez telefon.
Będę wdzięczna za wszystkie informacje od Was, bo przyznam, że troche się
denerwuję. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • edki16 Re: Poradnia gastroenterologii na Kamińskiego 09.01.05, 16:57
      dr Mozrzymas . No cóż może miałam pecha ale więcej do tej pani nie pójdę.Pani
      doktor tylko zebrała wywiad dała zalecenia i już. Żadnych badań. Gdy po pewnym
      czasie zaniepokojona zadzwoniłam do CZD ( za radą dziewczyn z forum ) i
      opowiedziałam o objawach dziecka i zaleceniach jakie otrzymałam, lekarka nie
      mogła uwierzyć i natychmiast kazała nam przyjechać do Warszawy. Niestety we
      Wrocławiu na NFZ jest problem z dostaniem się do dobrego gastroenterologa, ale
      może będziesz miała więcej szczęścia . Pozdrawiam E
      --
      • cynaderka Pytanie do Edki116 09.01.05, 19:38
        Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź.No coż,wizyta w poradni nie zapowiada się
        ciekawie...A czy ta lekarka robi chociaż USG jamy brzusznej?
        Czy wiesz może, gdzie poza Kamińskiego jest tego typu poradnia? Może w Klinice?
        A może polecisz mi dobrego gastroenterologa we Wrocławiu, który przyjmuje
        prywatnie? Bardzo liczę na Twój odzew i pozdrawiam
        • edki16 Re: Pytanie do Edki116 09.01.05, 21:50
          Cześć!
          W gabinecie nie widziałam aparatu usg, ale moze coś się zmieniło.Jest jeszcze
          por. na klinikach tam od wielu lat przyjmowała dr Hajmrat chodziłam do niej ze
          starszym synem, ma wieloletnie doświadczenie ale ... np. uważała że karmienie
          piersią powyżej 9 miesiąca jest zbyteczne. Dzisiaj jednak mając do wyboru te 2
          panie poszłabym na kliniki. Poważnie zastanawiam się nad gastroenterologiem
          prywatnym i tu zrobiłam wywiad bardzo polecano mi dwóch ( obaj pracują na
          klinikach) dr Stawarski tel. 604 213 864 i dr Pytrus ma gabinet na ul.
          Potockiego 6 tel. 325 31 77. Na razie jadę na kontrolę do Warszawy a po
          powrocie zdecyduję gdzie pójdę.Pozdrawiam, życzę trafnej decyzji a przede
          wszystkim zdrowia. E
    • gosiapil Re: Poradnia gastroenterologii na Kamińskiego 15.01.05, 09:27
      Jeżeli są konieczne badania to dziecko dostaje skierowanie na oddział. Moja
      córeczka oficjalnie figurowała jako pacjentka na oddziale ale tak naprawdę
      dojeżdżałyśmy codziennie na badania, które robią tylko na czczo więc nie trzeba
      leżeć. Wszystkie badania trwały ok tygodnia, USG, krzywa cukrowa, dksyloza, USG
      brzuszka, posiewy moczu i kału itp. Lekarki przyjazne, niektóre pielęgniarki
      też. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka