Gość: MICHAL IP: *.skane.se 26.07.01, 00:39 Mam nadzieje, ze w listopadzie obejrze Ciebie w Grease. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA 1-100 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.01, 23:20 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Mam nadzieje, ze w listopadzie obejrze Ciebie w Grease. W listopadzie mozliwe to będzie chyba tylko na próbie. Premiera przewidziana jest na 5 stycznia. Zapraszam! Na razie przyglądam się scenariuszowi i nutom... Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: KONRAD IMIELA 1-100 30.07.01, 20:53 Gość portalu: Konrad I napisał(a): > Gość portalu: MICHAL napisał(a): > > > Mam nadzieje, ze w listopadzie obejrze Ciebie w Grease. > > W listopadzie mozliwe to będzie chyba tylko na próbie. Premiera przewidziana je > st > na 5 stycznia. Zapraszam! Na razie przyglądam się scenariuszowi i nutom... > Zdradz obsade.Napisz kto bedzie polska Olivia Newton Kto bedzie polskim Travolta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA 1-100 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 00:15 szpiro napisał(a): > Gość portalu: Konrad I napisał(a): > > > Gość portalu: MICHAL napisał(a): > > > > > Mam nadzieje, ze w listopadzie obejrze Ciebie w Grease. > > > > W listopadzie mozliwe to będzie chyba tylko na próbie. Premiera przewidzia > na je > > st > > na 5 stycznia. Zapraszam! Na razie przyglądam się scenariuszowi i nutom... > > > > Zdradz obsade.Napisz kto bedzie polska Olivia Newton > Kto bedzie polskim Travolta ? > Olivią N. - Beata Wyrąbkiewicz z Buffo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: KONRAD IMIELA 1-100 IP: *.skane.se 31.07.01, 00:19 Gość portalu: Konrad I napisał(a): > szpiro napisał(a): > > > Gość portalu: Konrad I napisał(a): > > > > > Gość portalu: MICHAL napisał(a): > > > > > > > Mam nadzieje, ze w listopadzie obejrze Ciebie w Grease. > > > > > > W listopadzie mozliwe to będzie chyba tylko na próbie. Premiera przew > idzia > > na je > > > st > > > na 5 stycznia. Zapraszam! Na razie przyglądam się scenariuszowi i nut > om... > > > > > > > Zdradz obsade.Napisz kto bedzie polska Olivia Newton > > Kto bedzie polskim Travolta ? > > > > Olivią N. - Beata Wyrąbkiewicz z Buffo No wiec polskim Travolta bedzie Konrad Imiela.Tak sie domyslam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA 1-100 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 00:39 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > No wiec polskim Travolta bedzie Konrad Imiela.Tak sie domyslam. > > a no, tak to będzie... Polski Travolta to może zbyt szumnie brzmi. Po prostu polski Danny Zucco. Mój Danny Zucco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: KONRAD IMIELA 1-100 IP: *.skane.se 01.08.01, 01:04 Gość portalu: Konrad I napisał(a): > Gość portalu: MICHAL napisał(a): > > > No wiec polskim Travolta bedzie Konrad Imiela.Tak sie domyslam. ...A WIEC GRATULUJE ROLI, CIEKAWE CZY BEDZIES MIAL DUBLERA. MNIE POWINIENES POGRATULOWAC , ZE SIE DOMYSLILEM , ZE WYGRALES CASTING. > > > > > > a no, tak to będzie... Polski Travolta to może zbyt szumnie brzmi. Po prostu > polski Danny Zucco. Mój Danny Zucco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: KONRAD IMIELA 1-100 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.01, 02:33 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Gość portalu: Konrad I napisał(a): > > > Gość portalu: MICHAL napisał(a): > > > > > No wiec polskim Travolta bedzie Konrad Imiela.Tak sie domyslam. > > ...A WIEC GRATULUJE ROLI, CIEKAWE CZY BEDZIES MIAL DUBLERA. > MNIE POWINIENES POGRATULOWAC , ZE SIE DOMYSLILEM , ZE WYGRALES CASTING. > > > > > > > > > > > a no, tak to będzie... Polski Travolta to może zbyt szumnie brzmi. Po pros > tu > > polski Danny Zucco. Mój Danny Zucco. > O ja cię.... Kondi? Czy to jest oficjalna informacja????????????!!!!!!!!!!!!!!!!! To pytam ja -stary (mreczek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: KONRAD IMIELA 1-100 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 16:17 WIELKIE gratulacje... Pozdro! - Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
walpurga.jarzabek Re: KONRAD IMIELA 1-100 20.06.02, 15:23 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Mam nadzieje, ze w listopadzie obejrze Ciebie w Grease. Odpowiedz Link Zgłoś