Gość: T1 IP: *.unregistered.formus.pl 26.07.01, 12:07 pytanie do wszystkich którzy kupuja CD ROMy, czy wolicie zapłacic wiecej za produkt markowy czy cena jest najwazniejsza ( nawet kosztem jakosci?) potrzebuje to do pracy... prosze o pomoc dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: STrup Re: ----CD ROM---Cena czy jakosc? IP: *.chem.uni.wroc.pl 26.07.01, 12:13 Cena najpierw. Zreszta zauwazylem, ze markowe urzadzenia tez sie psuja. A mam tez w moich licznych komputrach podzespoly niemarkowe, ktore dzialaja latami i nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T1 Re: ----CD ROM---Cena czy jakosc? IP: *.unregistered.formus.pl 26.07.01, 12:17 Chyba troche nieprecyzyjnie sformułowałem swoje pytanie..chodzi mi CD R jako nosnik informacji a nie o drive sorry i jeszcze raz dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STrup Re: ----CD ROM---Cena czy jakosc? IP: *.chem.uni.wroc.pl 27.07.01, 08:45 A ... Jesli tak, to raczej jakosc. Oczywiscie cena nie moze byc przesadna. Ale wlasciwie to tylko raz w zyciu spotkalem sie z problemem odczytu nagrania, i to z plyty raczej dobrej firmy, akurat tak sie zlozylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dari Cena! Jakość zawsze jest podobna. [Re: ----CD ROM---Cena czy jakosc?] IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.07.01, 16:33 Dari Odpowiedz Link Zgłoś