Gość: Artur kotliński IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 18.01.05, 23:06 viva!Viva!Viva!Viva WKS!!Tak trzymac!Ale zmienmy Watsona-wezmy juz Wojtka Królika,albo przywrocmy do kariery Kostka! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mefisto Nieplanowany Hyży IP: *.e-wroc.com 18.01.05, 23:12 sensacja! Hyży był nieplanowany. No, za taką wpadkę jego rodzicom należą się medale od klubu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azzi Re: Deichmann Śląsk Wrocław - Telekom Bonn 59:57 IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.01.05, 23:12 Brawo! Brawo! Brawo! Jestesmy, bylismy i zawsze bedziemy z Wami!!! Skiba Radzio szacunek za ostatnia akcje :D Radzio zostal Last Action Hero!!!! :D WuKaeS!!!!!!!!!!!!! Pozdro dla wszystkich kibicow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tfurca gratulacje ... IP: *.provider.pl 18.01.05, 23:19 plej of nasz. wukaes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Brawo Panowie !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.01.05, 23:21 Tak walczącego Śląska dawno nie widziałem, fajnie by było, gdyby znalazła się kasa na jakieś wzmocnienia, do wzięcia są Jeff i Bilu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefisto Re: Brawo Panowie !!! IP: *.e-wroc.com 19.01.05, 00:04 bilunie może grać w plk (grał w 2 klubach już i dlatego go do turowa nie wzięli. a jeff - jeśli chodzi o nordgaarda to przecież gra w poloni... no ale mogliby watsona wymienić na jakiegoś grajka fajnego. juz nawet jeklin jest chyba lepszy, a właśnie go z polonii zwolnili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyza było super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 00:45 Koszykówka coraz bardziej mi sie podoba, nawet Radek tez ;) Nastepnym razem biore karteczki do sypania!!! hej Slask! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mickey Gramy z Charleroi IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 19.01.05, 01:01 Tak jest wg strony Uleb, szkoda ze Wyborcza tego nie wyszperała. Brawa dla chłopaków: Kiausasa - ogromny szacunek grał prawie 36 min! na własna prośbę, dla Skiby, Radka, Maćka dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UNDER Re: Gramy z Charleroi IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 19.01.05, 01:58 Niebardzo. W piatek o 11.30 losowanie w Barcelonie wg klucza ze strony ULEB.cPwcŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: Gramy z Charleroi IP: *.stw-bonn.de 19.01.05, 10:25 BLAD!!! Slask gra z Charleroi bo jest najgorsza druzyna z drugiego miejsca, a Charleroi najlepsza. Sa do przejscia moim zdaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: Gramy z Charleroi IP: *.stw-bonn.de 19.01.05, 10:28 Already, due to pre-determined pairings, three of the eighthfinals matchups are known: RheinEnergie vs. Ventspils, Aris vs. Lietuvos Rytas and Slask vs. Charleroi. i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: under Re: Gramy z Charleroi IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 19.01.05, 10:41 zaiste gramy z charleroi.Sorry mickey. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykomunista Re: Deichmann Śląsk Wrocław - Telekom Bonn 59:57 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 04:54 Radek - Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MieszkaniecPopowic Wstyd za kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 08:21 Miałem wątpliwą przyjemność jechać wczoraj 135 gdy wpadła grupa (jeśli tak delikatnie można ją nazwać) kibiców. Myślałem że w Orbicie był jakiś mecz piłki nożnej a to tylko koszykówka. Jestem młody i jakoś to przeżyłem ale starsi ludzie mieli przerażone miny. Niektórym tzw "kibicom" by się przydał lekarz a o braku kultury i słownictwie nie chce mi się pisać. Wstydź się Śląsku za swoich kibiców! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurator Re: Wstyd za kibiców IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.05, 10:42 Dajszmal nie ma kibiców tylko sezonowych piknikowców. Nazywajmy rzeczy po imieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Ale super meczyk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.01.05, 09:10 Ale to był meczyk, wprost brak mi słów, wszyscy zagrali super (no może tylko za dużo strat), ale to co zagrał "Skiba" i Radek to majstersztyk, dodatkowo publiczność też nie zawiodła. Proszę i jak wygląda taki Prokom?? odlądałem parę razy ich mecze w Eurolidze (śmiech), u nas już jest większe święto na lidze, i panowie tak trzymać, relacje tylko w Polsacie !!!! Precz z TVP. VIVA WKS!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala1958 Re: Deichmann Śląsk Wrocław - Telekom Bonn 59:57 IP: *.devs.futuro.pl 19.01.05, 09:18 No, nareszcie! Doczekałam się. Brawo, brawo Deichmannn, brawo Śląsk!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hector Re: Deichmann Śląsk Wrocław - Telekom Bonn 59:57 IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 19.01.05, 10:22 Wzmocnienia by się oczywiście przydały, ale Watsona - choć wczorajszy mecz nie był jego meczem życia - nie powinno się puszczać. On jednak wygrał Śląskowi kilka meczy. Poza tym chłopak potrafi grać w kosza no i jest już trochę w drużynie - a ktoś nowy musiałby uczyć się schematów taktycznych itp. Watson potrafi zagrać dla drużyny, a w przypadku kogoś nowego mógłby się trafić "gwiazdor-indywidualista" w stylu Colsona. Szacunek dla całej drużyny i trenerów, pozdrowienia dla fanów Śląska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przelamujac_fale niech zyziu wroci i pokaze chlopakom jak sie gra IP: *.nat.tvk.wroc.pl 19.01.05, 12:29 :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej z W. Re: Deichmann Śląsk Wrocław - Telekom Bonn 59:57 IP: *.ok.ae.wroc.pl 19.01.05, 13:31 Tak! Tak! Trzeba zrezgnować z Watsona. 5 czy 6 rzutów niecelnych pod rząd w ostanich minutach meczu to dno! W Śląsku potrzeba takich jak Radek Hyży; walczaków grających zespołowo! Odpowiedz Link Zgłoś
mama99 Re: Deichmann Śląsk Wrocław - Telekom Bonn 59:57 19.01.05, 15:24 Szkoda że nie było dogrywki bo emocje były by jeszcze wieksze:) Chłopaki zgrali nieżle ale najważniejsze że się nie dali grając bez Ignerskiego. I za to im chwała żeby tyko pojechali bekgów i będzie dobrze. A co do WATSONA to powinni go zostawić bo nie stać ich na lepszego a on w cale nie jest zły/on też wygrywał mecze i to dziękui niemu jesteśmy 1/8 ULEB / Odpowiedz Link Zgłoś