Dodaj do ulubionych

Deichmann Śląsk Wrocław - Telekom Bonn 59:57

IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 18.01.05, 23:06
viva!Viva!Viva!Viva WKS!!Tak trzymac!Ale zmienmy Watsona-wezmy juz Wojtka
Królika,albo przywrocmy do kariery Kostka!
Obserwuj wątek
    • Gość: mefisto Nieplanowany Hyży IP: *.e-wroc.com 18.01.05, 23:12
      sensacja! Hyży był nieplanowany. No, za taką wpadkę jego rodzicom należą się
      medale od klubu!!!
    • Gość: Azzi Re: Deichmann Śląsk Wrocław - Telekom Bonn 59:57 IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.01.05, 23:12
      Brawo! Brawo! Brawo! Jestesmy, bylismy i zawsze bedziemy z Wami!!! Skiba Radzio
      szacunek za ostatnia akcje :D Radzio zostal Last Action Hero!!!! :D

WuKaeS!!!!!!!!!!!!!

Pozdro dla wszystkich kibicow :)
    • Gość: tfurca gratulacje ... IP: *.provider.pl 18.01.05, 23:19
      plej of nasz. wukaes
    • Gość: jurek Brawo Panowie !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.01.05, 23:21
      Tak walczącego Śląska dawno nie widziałem, fajnie by było, gdyby znalazła się
      kasa na jakieś wzmocnienia, do wzięcia są Jeff i Bilu ;-)

• Gość: mefisto Re: Brawo Panowie !!! IP: *.e-wroc.com 19.01.05, 00:04
        bilunie może grać w plk (grał w 2 klubach już i dlatego go do turowa nie
        wzięli. a jeff - jeśli chodzi o nordgaarda to przecież gra w poloni... no ale
        mogliby watsona wymienić na jakiegoś grajka fajnego. juz nawet jeklin jest
        chyba lepszy, a właśnie go z polonii zwolnili.
        • Gość: Pyza było super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 00:45
          Koszykówka coraz bardziej mi sie podoba, nawet Radek tez ;) Nastepnym razem
          biore karteczki do sypania!!! hej Slask!
    • Gość: Mickey Gramy z Charleroi IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 19.01.05, 01:01
      Tak jest wg strony Uleb, szkoda ze Wyborcza tego nie wyszperała. Brawa dla
      chłopaków: Kiausasa - ogromny szacunek grał prawie 36 min! na własna prośbę,
      dla Skiby, Radka, Maćka dla wszystkich
      • Gość: UNDER Re: Gramy z Charleroi IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 19.01.05, 01:58
        Niebardzo. W piatek o 11.30 losowanie w Barcelonie wg klucza ze strony
        ULEB.cPwcŚ.
        • Gość: jazz Re: Gramy z Charleroi IP: *.stw-bonn.de 19.01.05, 10:25
          BLAD!!! Slask gra z Charleroi bo jest najgorsza druzyna z drugiego miejsca, a
          Charleroi najlepsza. Sa do przejscia moim zdaniem...
          • Gość: jazz Re: Gramy z Charleroi IP: *.stw-bonn.de 19.01.05, 10:28
            Already, due to pre-determined pairings, three of the eighthfinals matchups are
            known: RheinEnergie vs. Ventspils, Aris vs. Lietuvos Rytas and Slask vs.
            Charleroi. i wszystko jasne
        • Gość: under Re: Gramy z Charleroi IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 19.01.05, 10:41
          zaiste gramy z charleroi.Sorry mickey.
    • Gość: antykomunista Re: Deichmann Śląsk Wrocław - Telekom Bonn 59:57 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 04:54
      Radek - Dzięki
    • Gość: MieszkaniecPopowic Wstyd za kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 08:21
      Miałem wątpliwą przyjemność jechać wczoraj 135 gdy wpadła grupa (jeśli tak
      delikatnie można ją nazwać) kibiców. Myślałem że w Orbicie był jakiś mecz piłki
      nożnej a to tylko koszykówka. Jestem młody i jakoś to przeżyłem ale starsi
      ludzie mieli przerażone miny. Niektórym tzw "kibicom" by się przydał lekarz a o
      braku kultury i słownictwie nie chce mi się pisać. Wstydź się Śląsku za swoich
      kibiców!
      • Gość: kurator Re: Wstyd za kibiców IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.05, 10:42
        Dajszmal nie ma kibiców tylko sezonowych piknikowców. Nazywajmy rzeczy po
        imieniu...
    • Gość: Jack Ale super meczyk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.01.05, 09:10
      Ale to był meczyk, wprost brak mi słów, wszyscy zagrali super (no może tylko za
      dużo strat), ale to co zagrał "Skiba" i Radek to majstersztyk, dodatkowo
      publiczność też nie zawiodła. Proszę i jak wygląda taki Prokom?? odlądałem parę
      razy ich mecze w Eurolidze (śmiech), u nas już jest większe święto na lidze, i
      panowie tak trzymać, relacje tylko w Polsacie !!!! Precz z TVP. VIVA WKS!!!!
    • Gość: ala1958 Re: Deichmann Śląsk Wrocław - Telekom Bonn 59:57 IP: *.devs.futuro.pl 19.01.05, 09:18
      No, nareszcie! Doczekałam się. Brawo, brawo Deichmannn, brawo Śląsk!!!!!!!
    • Gość: hector Re: Deichmann Śląsk Wrocław - Telekom Bonn 59:57 IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 19.01.05, 10:22
      Wzmocnienia by się oczywiście przydały, ale Watsona - choć wczorajszy mecz nie
      był jego meczem życia - nie powinno się puszczać. On jednak wygrał Śląskowi
      kilka meczy. Poza tym chłopak potrafi grać w kosza no i jest już trochę w
      drużynie - a ktoś nowy musiałby uczyć się schematów taktycznych itp. Watson
      potrafi zagrać dla drużyny, a w przypadku kogoś nowego mógłby się
      trafić "gwiazdor-indywidualista" w stylu Colsona. Szacunek dla całej drużyny i
      trenerów, pozdrowienia dla fanów Śląska.
    • Gość: przelamujac_fale niech zyziu wroci i pokaze chlopakom jak sie gra IP: *.nat.tvk.wroc.pl 19.01.05, 12:29
      :P
    • Gość: andrzej z W. Re: Deichmann Śląsk Wrocław - Telekom Bonn 59:57 IP: *.ok.ae.wroc.pl 19.01.05, 13:31
      Tak! Tak! Trzeba zrezgnować z Watsona. 5 czy 6 rzutów niecelnych pod rząd w
      ostanich minutach meczu to dno! W Śląsku potrzeba takich jak Radek Hyży;
      walczaków grających zespołowo!
    • mama99 Re: Deichmann Śląsk Wrocław - Telekom Bonn 59:57 19.01.05, 15:24
      Szkoda że nie było dogrywki bo emocje były by jeszcze wieksze:) Chłopaki zgrali
      nieżle ale najważniejsze że się nie dali grając bez Ignerskiego. I za to im
      chwała żeby tyko pojechali bekgów i będzie dobrze. A co do WATSONA to powinni
      go zostawić bo nie stać ich na lepszego a on w cale nie jest zły/on też
      wygrywał mecze i to dziękui niemu jesteśmy 1/8 ULEB /

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka