Gość: Monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 17:03 witam mam pytanie czy ktos wie , gdzie mozan w Wrocku zrobic test na HIV, i jak dlugo czeka sie na wynik takiego testu. Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pati_mama_zosi Re: HiV -testy 19.01.05, 22:38 Ja miałam robione wszystkie badania krwi, łącznie z testem na HIV, w czasie ciąży, w szpitalu na Kamińskiego. Nie wiem, czy robią same HIV-testy. Na tamte wyniki czekałam ok. 3 dni. Pati Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkabb Re: HiV -testy 20.01.05, 10:31 Na Podwalu, w podwórku, blisko konsulatu niemieckiego jest taka specjalistyczna przychodnia - ginekolog, psycholog, itd. I tam robią badania. Czeka się na wyniki chyba tydzień, bo badania są raz w tygodniu. Tzn. tak było jakieś 2 lata temu, a jak jest teraz, to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amika Re: HiV -testy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 17:43 Tak, nadal na Podwalu robi sie testy, adres: Podwale 74, obok konsulatu Niemiec, wchodzi sie w brame. Na wynik czekasz jakis tydzien, oczywiscie wszystko bezplatnie i anonimowo. Odpowiedz Link Zgłoś