Gość: ..,. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 15:09 Srebrne BMW podjeżdza pod Smietnik i pani w "norkach" wrzuca worek do kontenera. Nawet nie wysiadła, zrobiła to z marszu. Ludzie, co wy na to??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smieszna Re: Srebrne BMW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 15:11 no widac ze bogaci na smieciach oszczedzaja <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: Srebrne BMW 09.03.06, 15:32 to u mnie na osiedlu normalny obrazek.Podbija ładne autko wypieprza kuepę worów ze śmieciami, ty właściwie nie możesz nic zrobić...a płacisz za wywóz śmieci kasę :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXX Re: Srebrne BMW IP: *.ar.wroc.pl 09.03.06, 21:15 Na Północy można to zglosić do kierownika do spraw technicznych - trzeba spisać nr rejstracyjny i dobrze strzelić kilka fotek (z kilku takich przypadków). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WILKU Re: Srebrne BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 13:11 CZEGO SIE CZEPJACIE BMW SAM NIERAZ TAK ROBIE I PŁACE ZA ŚMIECI I WURZUCAM JE DO KOSZ LEPJEJ DO KOSZA NIŻ W LAS ...... a poresztą ze smieciami w bmc nie bede jezdził po całej czestochowie tylko tam gdzie mi wygonie he he a temu co sie nie podoba to wybije zemby . BO JAK NIE WIE Z KIM ZADZERA . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoyo Re: Srebrne BMW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 18:38 ale macie problem ludzie i co z tego ze wywaliła te smieci niech sie cieszy... i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Srebrne BMW IP: 195.94.195.* 09.03.06, 18:45 znam ta pania ze srebrnego bmw,ona taka jest ,jakbysce wiedzieli co ona jeszcze wyrabia to wam by oczy wyszly na wierzch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Re: Srebrne BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 21:18 a mogła wyrzucić do lasu, w myśl starego kawału "... a mógł zabić"... Franz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Srebrne BMW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 21:35 ja juz nie wiem o co chodzi! niektorzy sa walnieci, moze im sie nudzi i zakladaja jakies bzdurne posty.To gdzie ma wywalic te smieci, moze do parku, na trawnik, do lasu, na ulice??? no gdzie, odpowiedz mi! bo jak masz pretensje ze do smietnika to zlikwidowac smietniki, niech ludzie wyrzucaja smieci prosto pod Twoj blok, moze tak wolisz? Smietnik sluzy do skladowania smieci gdybys nie wiedzial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Re: Srebrne BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 21:45 Spieszę z wyjaśnieniami, że powyższy post wskazuje, iż Pani z BMW nie zamieszkuje w jednym z bloków, lecz np. w prywatnym domu (zwanym np. potocznie willą). Ale aby np. nie placić za wywóz śmieci wrzuca owe swoje odpadki do cudzych, np. osiedlowych koszy... Myślenie dedukcyjne niekoniecznie jest silną stroną ludzkości... Może się mylę, zresztą czy ja wiem... Franz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Srebrne BMW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 22:01 mysle jednak, ze wyrzucanie smieci do rowow przy ulicach znajdujacych sie w obrebie miasta jest sprawa bardziej bulwersujaca.Niech kobitka juz robi jak robi, niz mialaby zasmiecac srodowisko w sposob bezposredni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowfca Re: Srebrne BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 22:20 Jak ma na BMW to niech żal dupy nie ściska i zapłaci 15 zł czy ile za wywóz tych smieci, bo ja jak pod swoim blokkiem widze takeigo cfaniaka to szybko mu przemawiam do rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Srebrne BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 07:59 tak. pani moze mieszkac w domku a smiecie wyrzucac do smietnika przy bloku. Jedyny warunek, to umowa z firma wywozaca nieczystosaci, ze wlasnie dokladnie do tego smietnika wyrzuca, co zaznaczone jest w umowie. I pani oplaca wywoz i dzierzawe kontenerow w tym a nie innym smietniku;-) Chyba, ze pani nie ma takowej umowy...to juz zgloszenie do strazy miejskiej, ktora sprawdzi, czy wlasciciek domku oplaca wywoz nieczystosci...do czego jest oczywiscie zobowiazany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Srebrne BMW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 09:22 popieram. Napisałaś jedyną mądrą odpowiedz.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Maliny Re: Srebrne BMW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 17:23 Malina ty chyba nie rozumiez problemu. Jeżeli ktoś ma swój własny dom i jeździ dobrym samochodem to znaczy, że mu się powodzi. Swoje śmieci niech wrzuca do swojego pojemnika za który płaci. Jeżeli szkoda mu zapłacić więcej za częstsze wywożenie śmieci z jego posesji lub za większy pojemnik i podrzuca je komuś, choćby nawet mieszkńcowi blokowiska to znaczy że jest najzwyklejszym chamem. Słdzielnie mieszkaniowe płacą ryczałtem za wywówz śmieci, tylko jak ich nowobackie chamy dorzucą to potem wokół wiat śmietnikowych czekają sterty na wywówzkę. Taki nowobogacki cham żeby mieć więcej kasy zaczyna od oszczędzania na wywówzce swoich śmieci a kończy na zatrudnianiu ludzi na "czarno" albo na fikcyjne pół etatu przy faktycznym czasie pracy na całegy etat. Na koniec płaci pensję ratami albo z opóźnieniem bo przecież jego BMW wymaga przeglądu albo tankowania gazu do pełna. Tak niestety na ogół wygląda nasza klasa średnia która zazwyczaj zaczynała od handlu przemycanymi papierosami i spirytusem na bazarze w Berlinie Zachodnim. Nawiasem mówiąc niektórzy mieszkańcy bloków też nie są lepsi. Pełne wory smieci wrzucają zamiast do kontenerów to do małych koszy przy chodznikach bo nie chce im się przejść kawałek dalej a samochody parkują bezpośrednio pod klatką schodową bo nie chce im się przejśc paru metrów więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Srebrne BMW 09.03.06, 21:42 Gość portalu: ..,. napisał(a): > Srebrne BMW podjeżdza pod Smietnik i pani w "norkach" wrzuca worek do > kontenera. Nawet nie wysiadła, zrobiła to z marszu. Ludzie, co wy na to??? Gdyby tak nie robila, nie jezdzilaby BMW ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Srebrne BMW IP: *.net / *.net 09.03.06, 22:28 ja płacę 7,50 teraz jest taka konkurencja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smith Re: Srebrne BMW IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 22:51 Proste wiem bo widzialem wlasnego wujka jak takei cos robi kupil sobioe domek i tam musi placic za wywoz smieci to jak jedzie do miata to bierze worek i wyrzuca do pierwszego lepszego smietnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowfca Re: Srebrne BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 09:24 Pewnie na domek ukradł bo szkoda płacić ze swoich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Srebrne BMW IP: 213.199.204.* 17.03.06, 01:37 Pani zarabia na raty za BMW 15zł razy 12 mies=180zł. Ścieki pewnie wylewa do sąsiada, albo u siebie na placu gnojowisko robi - ale jaka tu oszczędność: szamba nai zbudowała bo po co:-) = 300-600zł, nikt go nie opróżnia 200-300 rocznie. I tak się zbiera na srebrne BMW hehe. A tak przy okazji - znam takich dorobkiewiczów - szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościówa Re: Srebrne BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 19:48 Przeszkadza Wam, że ktoś obcy wyrzuca śmieci do Waszego śmietnika, ale że Wy nie wrzucacie śmieci do kontenerów bo ciężko woreczek podrzucić to już tego nie widzicie. A jak się robi remont w mieszkaniu to trzeba zamówić specjalny kontener na gruz, a tego co niektórzy nie robią, taki przypadek był na Gajcego (kiedyś) koło Penelopy, kupa gruzu, stare okna była wysypana przed śmietnikiem i leżało to sobie bardzo długo i wtedy taki syf nikomu nie przeszkadzał. Albo śmieci się aż wylewają ze śmietnika. Mnie osobiście to nie przeszkadza, że sobie ktoś śmieci wyrzucił, a co ciebie to obchodzi? Monituj że masz syf w śmietniku, a nie głupoty wypisujesz, jakby co najmniej z kieszeni Ci ubyło. Zazdrościsz jej, że jeździ BMW i mieszka w swoim domku? I nie mogłeś wytrzymać i taką głupotę napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobre Re: Srebrne BMW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 21:15 pieknie.... podbijam, wielki pozytyw!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Gościowa Re: Srebrne BMW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 21:24 mnie osobiści przeszkadza to że śmieci faktycznie leżą obok kosza a czasami to sie przelaewją ale to wina tych co je mają w odpowiednim czasie wywozić a tego nie robia i wkurza minie tez to że ja mieeszkając w bloku płacę za wywóz śmieci a ktoś na bezczela mi podrzuca swoje z prywatnego domku bo chce oszczęsdzić a co najlepsze to nie robioą tego ludzie "normalni" tylko bogate damulki i panowie A zazdrość cóż na czymś musiał sie ten ktoś domku dorobić i może Twoim kosztem Gościówo bo płacisz za jego wywóz śmieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowfca Re: Srebrne BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 22:57 Żałosne, pewnie Ci żal dupe ściska 20zł na wywóz smieci to zabolało jak się najechało na kogoś kto robi podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościówa Re: Srebrne BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 16:23 Właśnie mieszkam w domku jednorodzinnym i też płacę za wywóz, sądzę że że tej pani po prostu już brakło miejsca w koszu, mnie też czasami brakuje, ale dostawiam do kosza worek i jak się uda to go zabiora, a jak nie to muszę zapłacić.Tobie jak braknie miejsca walniesz obok i tak to zabiorą, a ja muszę dodatkowo zapłacić. W gminach za brak kosza na posesji dają kary. Trzeba się okazać umową i opłatami.Przez 20 lat mieszkałam na północy i nigdy mi nie przeszkadzało że ktoś tam obcy coś wrzucił nawet się tym nie interesowałam i nie pilnowałam śmietnika kto do niego zmierza. A skąd ta pewność, że ta pani nie mieszka obok w bloku i po prostu sobie podjechała, a ty jej nie znasz.Ja bym raczej monitowała do firm,aby wywoziły przewalające się śmieci, a nie zawracała sobie głowy jakąś kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Srebrne BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 16:29 To jest właśnie to.Damólko wyżuć śmieci u siebie.Stać cię na samochód.Kretynka ta ją można określić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilku Re: Srebrne BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 13:13 NIE NAWIDZE SPOŁECZNIAKÓW GApjących sie !!!!!! HA WAM W D.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość ZET Re: Srebrne BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 16:53 JA też nie cierpie takich głupoli i co z tego.Jak ktoś jest ćpokiem to takim zostanie.Co inni na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Srebrne BMW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 17:08 >>Zet,zgadzam się jak najbardziej.Mimo to myślę, że autor wpuścił nas w kanał.Porównaj artykuł o merolu i chociaż uważam,że temat jest jak najbardziej na czasie,to akurat marki samochodów zostały wymyślone.... >>do autora: mądre z ciebie stworzenie,bo mogłeś dać tytuł"gość w maybachu" i nikt by Ci nie uwierzył..Aczkolwiek uważam,że masz rację.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaa Re: Srebrne BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 16:25 Szkoda słow na ten temat.W Polsce każdy ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś