Dodaj do ulubionych

ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!!

IP: 62.8.156.* 23.05.02, 19:37
Wygrali: 99 : 79
Jezu, jak się cieszę!!!!
Jureek

P.S. I dziękuję Gazecie, że mogłem przeżywać prawie na żywo.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jureek Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: 62.8.156.* 23.05.02, 19:38
      Gość portalu: Jureek napisał(a):

> Wygrali: 99 : 79

Nieprawda, pospieszyłem się: 101 : 79
      J.
      • wedzonka Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! 23.05.02, 19:42
        Gość portalu: Jureek napisał(a):

> Gość portalu: Jureek napisał(a):
        >
        > > Wygrali: 99 : 79
        >
        > Nieprawda, pospieszyłem się: 101 : 79
        > J.

Nie wygrali tylko ROZGROMILI!!! :)
        • Gość: bonk i jak tu nie byc dumnym? IP: *.acn.pl / 10.132.128.* 23.05.02, 19:43
          i jak tu nie byc dumnym, ż gdzieś tam w dowodzie napisane : miejsce urodzenia:
          Wrocław?
          bonczek
          • arvena Re: i jak tu nie byc dumnym? 23.05.02, 19:52
            puuuuchnę z dumy:)
        • arvena Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! 23.05.02, 19:44
          no to mamy 17:0
          :)
          • towdiii Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! 24.05.02, 08:08
            Teraz czekamy na okragle 20:0
    • Gość: Niteczka Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.02, 20:06
      eeeeeeeeee ja widzialem nawet 101 dla nas !!!
      • Gość: vorwerk Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 20:11
        CALA POLSKA W CIENIU SLASKA !!!
        • szarykot Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! 23.05.02, 20:13
          > CALA POLSKA W CIENIU SLASKA !!!

no i jak się z takim nie zgodzić?
          • homar Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! 23.05.02, 20:55
            Hura :)))))))
            To teraz czas na mistrza Euroligi!
            • szarykot Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! 23.05.02, 20:57
              a o jakiej drużynie myślisz?
              • arvena Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! 23.05.02, 21:08
                hej śląsk, hej śląsk:)
                • Gość: johny Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 22:38
                  Brawo Ideo!!!
                  Jak dla mnie to MVP Tomczykowi, albo Adomaitisowi, chociaż Wright też nie
                  leniuchował na boisku.
                  IDEA ŚLĄSK WROCLAW NIE MA SOBIE RÓWNYCH W POLSCE, TERAZ EUROLIGA!!!
                  • Gość: er@zmus Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 23:54
                    Gość portalu: johny napisał(a):

> Brawo Ideo!!!
                    > > IDEA ŚLĄSK WROCLAW NIE MA SOBIE RÓWNYCH W POLSCE, TERAZ EUROLIGA!!!
                    Czlowieku zal mi ciebie. Ale to nie twoja wina ze jestes tam gdzie jest sukces i
                    bedziesz pial w nieboglosy jak druzyna zmieni nazwe na Domestos Wroclaw. Swiat
                    jest pelen takich ludzi ktorzy sa jak choragiewka na wietrze i nie maja zadnyc
                    zasad. Jedno mi sie jednak podoba napisales Idea a nie Slask bo ta druzyna nie ma
                    juz nic wspolnego ze Śląskiem.
                    • Gość: artful Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: 195.117.149.* 24.05.02, 09:40
                      Gość portalu: er@zmus napisał(a):

> Gość portalu: johny napisał(a):
                      >
                      > > Brawo Ideo!!!
                      > > > IDEA ŚLĄSK WROCLAW NIE MA SOBIE RÓWNYCH W POLSCE, TERAZ EUROLIGA!!!
                      > Czlowieku zal mi ciebie. Ale to nie twoja wina ze jestes tam gdzie jest sukces
                      > i
                      > bedziesz pial w nieboglosy jak druzyna zmieni nazwe na Domestos Wroclaw. Swiat
                      > jest pelen takich ludzi ktorzy sa jak choragiewka na wietrze i nie maja zadnyc
                      >
                      > zasad. Jedno mi sie jednak podoba napisales Idea a nie Slask bo ta druzyna nie
                      > ma
                      > juz nic wspolnego ze Śląskiem.

moge nalezec do szerokiego grona analfabetow funkcjonalnych (podobno jest ich
                      sporo), bo zupelnie nie wiem chlopie o co ci chodz
                    • Gość: Predo Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 10:00

> Gość portalu: johny napisał(a):
                      >
                      > > Brawo Ideo!!!
                      > > > IDEA ŚLĄSK WROCLAW NIE MA SOBIE RÓWNYCH W POLSCE, TERAZ EUROLIGA!!!
                      > Czlowieku zal mi ciebie. Ale to nie twoja wina ze jestes tam gdzie jest sukces
                      > i
                      > bedziesz pial w nieboglosy jak druzyna zmieni nazwe na Domestos Wroclaw. Swiat
                      > jest pelen takich ludzi ktorzy sa jak choragiewka na wietrze i nie maja zadnyc
                      >
                      > zasad. Jedno mi sie jednak podoba napisales Idea a nie Slask bo ta druzyna nie
                      > ma
                      > juz nic wspolnego ze Śląskiem.

Tak naprawde to wlasnie ciebie mi Erazmusie szkoda...ty chyba jestes z tych co
                      chodza sie napierdalac na mecze pilki noznej i nie bardzo sie interesuja
                      sportem, jednak jesli byloby cie stac na drobne sprzezenie szarych komorek to
                      pomysl logicznie, jak IDEA NOKIA DUPA slask wroclaw bylby mistrzem gdyby nie TA
                      IDEA NOKIA I DUPA? juz jakiemus innemu kolesiowi tez tlumaczylem to na forum
                      sportowym ale jak widac coraz wiecej ludzi ktorzy nie powinni miec kopmutera i
                      internetu sie wpycha na forum ze swoimi jak zwykle inteligentnymi
                      komentarzami...poczytaj gazete a potem dopiero bierz glos w dyskusji.
                      • Gość: vorwerk Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 18:40

> > Czlowieku zal mi ciebie. Ale to nie twoja wina ze jestes tam gdzie jest (...)

Mam pomysl. Zaloz swoj wlasny Jedyny Prawdziwy Bialy Slask Wroclaw i radz
                        sobie bez idei, zaptera czy nokii. Graj w tak "elitarnym" gronie jaki II liga polska
                        Bedzie super..
    • Gość: Pafik Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 24.05.02, 02:13
      Ojej, dopiero co wrocilem z hali, ale z przyczyn "niezaleznych" ide spac ;)
      WuKaeS! :)
      • Gość: KILLkac Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.02, 09:00
        Gość portalu: Pafik napisał(a):

> Ojej, dopiero co wrocilem z hali, ale z przyczyn "niezaleznych" ide spac ;)
        > WuKaeS! :)

<< a ja już wstalem :( WKS! WKS!WKS! :)
        • Gość: label Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: 217.153.127.* 24.05.02, 10:10

cała Polska jebie śląska - i jego kibiców.

• Gość: mr_pope Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 13:47
            Jeśli jebie to tylko z zazdrości...
            Bo jak inaczej tłumaczyć, że Polska nie "jebie" np: Anwilu?
            Pozdrawiam:)
    • bea. Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! 24.05.02, 10:59
      REWELACJA!!!!!!!

A juz na przyszłoroczne finały zabiorę mojego 4-letniego brzdąca :)
      • Gość: markoo Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.media4.pl 24.05.02, 11:44
        GRATULACJE DLA CALEGO ZESPOLU!!! DZIEKUJEMY!!!
        • Gość: kacha Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: 195.117.149.* 24.05.02, 12:34
          Gość portalu: markoo napisał(a):

> GRATULACJE DLA CALEGO ZESPOLU!!! DZIEKUJEMY!!!

Bez Urlepa też cieńko by było.On ma monopol na złoto w PLK !!!!!!!!!!!!!!

• Gość: yanoo Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: 156.17.221.* 24.05.02, 12:37
            tylko Saszy mi żal... facet wogóle się nie cieszył z mistrzostwa, próbowałem go
            pocieszyć, a on zrobił coś czego powiedzieć nie mogę(dla dobra zawodnika) i
            było mi go naprawdę żal... NIECH URLEP PRZEPROSI SASZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: małgosia Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.02, 13:10
      A ja sie wcale nie cieszę przez ten durny mecz mąż wrócił późno, nie
      zawiadamiając mnie że idzie do Hali, a poza tym z czego tu się cieszyć jak na
      warunki polskie to może i dobra drużyna ale w eurolidze nie mają żadnych
      szans, to coś tak jak nasi "cudowni piłkarze" co pewnie nawet z grupy nie
      wyjdą na mistrzostwach a tyle zamieszania robią wokół siebie. Śląskowi
      gratuluję przede wszystkim fajnej oficjalnej strony int. :
      www.slask.wroclaw.pl, ale to pewnie nie ich zasługa.
    • Gość: Avocado Super, ale jak uslysze to jeszcze raz to zwymiotuj IP: 217.11.143.* 24.05.02, 13:14
      Really jakos do mnie nie dociera masowa histeria z powodu jakiegos tam
      zwyciestwa jakiegos tam klubu w jakistam rozgrywkach ... w szczegolnosci na
      takim szczeblu ... EUROLiga, to by bylo dopiero cos ;)

Pozdrawiam,

Avocado
    • Gość: beatice Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.02, 14:49
      Mam pytanie: czy koszykarze pojawili się po 12 na Rynku, bo ja ich widziałam
      tylko pod Studiem P1. Tak właściwie to ze Studia wyszedł tylko Zieliński,
      Wójcik, i Urlep.
      Ciekawa jestem czy byli potem na tym takim murku (jak co roku) przy Ratuszu
      koło pręgierza?
      pozdr.
      • Gość: erazmus Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 23:31
        Gość portalu: beatice napisał(a):

> Mam pytanie: czy koszykarze pojawili się po 12 na Rynku, bo ja ich widziałam
        > tylko pod Studiem P1.

Nie pojawili sie bo graja tylko dla kasy a kibicow maja gdzies.
        www.slask.futbol.pl
        irc#wksslask
      • Gość: KILLfan Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.02, 00:09
        Gość portalu: beatice napisał(a):

> Mam pytanie: czy koszykarze pojawili się po 12 na Rynku, bo ja ich widziałam
        > tylko pod Studiem P1. Tak właściwie to ze Studia wyszedł tylko Zieliński,
        > Wójcik, i Urlep.
        > Ciekawa jestem czy byli potem na tym takim murku (jak co roku) przy Ratuszu
        > koło pręgierza?
        > pozdr.
        >>Przy Ratuszu nie byli i przypominam ze w ubieglym roku też nie !Dla mnie dziwne
        ale coż............
    • mastat Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! 24.05.02, 17:35
      Hej Śląsk!
      Dopiero ochłonąłem;)
      A wiecie co mnie się najbardziej podobało?
      Zachowanie kibiców, przyjnajmniej większości było super - nie to
      co podczas spotkań z Anwilem. Pozdrawiam.
    • postmodern Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! 24.05.02, 23:32
      HEJ ŚlĄSK!HEJ ŚlĄSK!HEJ ŚlĄSK!HEJ ŚlĄSK!HEJ ŚlĄSK!HEJ ŚlĄSK!
      • Gość: noc Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.policom.com.pl 25.05.02, 16:27
        postmodern napisał(a):

> HEJ ŚlĄSK!HEJ ŚlĄSK!HEJ ŚlĄSK!HEJ ŚlĄSK!HEJ ŚlĄSK!HEJ ŚlĄSK!

a wiesz skąd ta przyśpiewka?
        z Oporowskiej ze ŚLĄSKA WROCŁAW-tego prawdziwego

mam w dupie Zepter Idee Nokie
        szanuję tylko WKS
        • Gość: Lemur Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.verizone.com.pl / 10.1.7.* 25.05.02, 20:55
          "prawdziwy Śląsk" - smieszni jesteście wy TYLKO futbolowi kibole.
          A jak w piłkarskim Śląsku nie będzie już złodziei i cwaniaczków to też może
          zawita jakiś bogaty sponsor... i co wtedy? nie bedzie juz Śląska
          prawdziwego.... hehehe
        • Gość: diera Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.02, 22:07
          Gość portalu: noc napisał(a):

> postmodern napisał(a):
          >
          > > HEJ ŚlĄSK!HEJ ŚlĄSK!HEJ ŚlĄSK!HEJ ŚlĄSK!HEJ ŚlĄSK!HEJ ŚlĄSK!
          >
          > a wiesz skąd ta przyśpiewka?
          > z Oporowskiej ze ŚLĄSKA WROCŁAW-tego prawdziwego
          >
          > mam w dupie Zepter Idee Nokie
          > szanuję tylko WKS
          >>kolego a czy szłyszałes kiedys na koszu przyspiewki :do-me stos , i-d-e-a lub
          ze-pter ?
        • Gość: johnnie Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.biuro.kom / 10.101.1.* 26.05.02, 22:18
          O NIE!!!
          Prawdziwy był tylko Schlesien Breslau! Co Wy mi tu z jakimiś Śląskami....
    • Gość: yanoo Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.ihtys.w-w.pl 26.05.02, 19:19
      a kto krzyczy IDEA?!?!? wszyscy na meczu krzyczą WKS, albo ŚLĄSK, a o idei to
      kibole z nogi śpiewają, ale wyklinając.... a tak wogóle to w czym problem??
      zazdrość?? ja tam chciałbym dwa silne śląski: w noge i w kosza... ale póki co
      muszę być zadowolony jednym... i jestem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka