Gość: Jureek IP: 62.8.156.* 23.05.02, 19:37 Wygrali: 99 : 79 Jezu, jak się cieszę!!!! Jureek P.S. I dziękuję Gazecie, że mogłem przeżywać prawie na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jureek Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: 62.8.156.* 23.05.02, 19:38 Gość portalu: Jureek napisał(a): > Wygrali: 99 : 79 Nieprawda, pospieszyłem się: 101 : 79 J. Odpowiedz Link Zgłoś
wedzonka Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! 23.05.02, 19:42 Gość portalu: Jureek napisał(a): > Gość portalu: Jureek napisał(a): > > > Wygrali: 99 : 79 > > Nieprawda, pospieszyłem się: 101 : 79 > J. Nie wygrali tylko ROZGROMILI!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonk i jak tu nie byc dumnym? IP: *.acn.pl / 10.132.128.* 23.05.02, 19:43 i jak tu nie byc dumnym, ż gdzieś tam w dowodzie napisane : miejsce urodzenia: Wrocław? bonczek Odpowiedz Link Zgłoś
towdiii Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! 24.05.02, 08:08 Teraz czekamy na okragle 20:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niteczka Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.02, 20:06 eeeeeeeeee ja widzialem nawet 101 dla nas !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vorwerk Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 20:11 CALA POLSKA W CIENIU SLASKA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! 23.05.02, 20:13 > CALA POLSKA W CIENIU SLASKA !!! no i jak się z takim nie zgodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
homar Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! 23.05.02, 20:55 Hura :))))))) To teraz czas na mistrza Euroligi! Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! 23.05.02, 20:57 a o jakiej drużynie myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 22:38 Brawo Ideo!!! Jak dla mnie to MVP Tomczykowi, albo Adomaitisowi, chociaż Wright też nie leniuchował na boisku. IDEA ŚLĄSK WROCLAW NIE MA SOBIE RÓWNYCH W POLSCE, TERAZ EUROLIGA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er@zmus Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 23:54 Gość portalu: johny napisał(a): > Brawo Ideo!!! > > IDEA ŚLĄSK WROCLAW NIE MA SOBIE RÓWNYCH W POLSCE, TERAZ EUROLIGA!!! Czlowieku zal mi ciebie. Ale to nie twoja wina ze jestes tam gdzie jest sukces i bedziesz pial w nieboglosy jak druzyna zmieni nazwe na Domestos Wroclaw. Swiat jest pelen takich ludzi ktorzy sa jak choragiewka na wietrze i nie maja zadnyc zasad. Jedno mi sie jednak podoba napisales Idea a nie Slask bo ta druzyna nie ma juz nic wspolnego ze Śląskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artful Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: 195.117.149.* 24.05.02, 09:40 Gość portalu: er@zmus napisał(a): > Gość portalu: johny napisał(a): > > > Brawo Ideo!!! > > > IDEA ŚLĄSK WROCLAW NIE MA SOBIE RÓWNYCH W POLSCE, TERAZ EUROLIGA!!! > Czlowieku zal mi ciebie. Ale to nie twoja wina ze jestes tam gdzie jest sukces > i > bedziesz pial w nieboglosy jak druzyna zmieni nazwe na Domestos Wroclaw. Swiat > jest pelen takich ludzi ktorzy sa jak choragiewka na wietrze i nie maja zadnyc > > zasad. Jedno mi sie jednak podoba napisales Idea a nie Slask bo ta druzyna nie > ma > juz nic wspolnego ze Śląskiem. moge nalezec do szerokiego grona analfabetow funkcjonalnych (podobno jest ich sporo), bo zupelnie nie wiem chlopie o co ci chodz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Predo Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 10:00 Gość portalu: er@zmus napisał(a): > Gość portalu: johny napisał(a): > > > Brawo Ideo!!! > > > IDEA ŚLĄSK WROCLAW NIE MA SOBIE RÓWNYCH W POLSCE, TERAZ EUROLIGA!!! > Czlowieku zal mi ciebie. Ale to nie twoja wina ze jestes tam gdzie jest sukces > i > bedziesz pial w nieboglosy jak druzyna zmieni nazwe na Domestos Wroclaw. Swiat > jest pelen takich ludzi ktorzy sa jak choragiewka na wietrze i nie maja zadnyc > > zasad. Jedno mi sie jednak podoba napisales Idea a nie Slask bo ta druzyna nie > ma > juz nic wspolnego ze Śląskiem. Tak naprawde to wlasnie ciebie mi Erazmusie szkoda...ty chyba jestes z tych co chodza sie napierdalac na mecze pilki noznej i nie bardzo sie interesuja sportem, jednak jesli byloby cie stac na drobne sprzezenie szarych komorek to pomysl logicznie, jak IDEA NOKIA DUPA slask wroclaw bylby mistrzem gdyby nie TA IDEA NOKIA I DUPA? juz jakiemus innemu kolesiowi tez tlumaczylem to na forum sportowym ale jak widac coraz wiecej ludzi ktorzy nie powinni miec kopmutera i internetu sie wpycha na forum ze swoimi jak zwykle inteligentnymi komentarzami...poczytaj gazete a potem dopiero bierz glos w dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vorwerk Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 18:40 Gość portalu: er@zmus napisał(a): > > Czlowieku zal mi ciebie. Ale to nie twoja wina ze jestes tam gdzie jest (...) Mam pomysl. Zaloz swoj wlasny Jedyny Prawdziwy Bialy Slask Wroclaw i radz sobie bez idei, zaptera czy nokii. Graj w tak "elitarnym" gronie jaki II liga polska Bedzie super.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 24.05.02, 02:13 Ojej, dopiero co wrocilem z hali, ale z przyczyn "niezaleznych" ide spac ;) WuKaeS! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KILLkac Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.02, 09:00 Gość portalu: Pafik napisał(a): > Ojej, dopiero co wrocilem z hali, ale z przyczyn "niezaleznych" ide spac ;) > WuKaeS! :) << a ja już wstalem :( WKS! WKS!WKS! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: label Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: 217.153.127.* 24.05.02, 10:10 cała Polska jebie śląska - i jego kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr_pope Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 13:47 Jeśli jebie to tylko z zazdrości... Bo jak inaczej tłumaczyć, że Polska nie "jebie" np: Anwilu? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bea. Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! 24.05.02, 10:59 REWELACJA!!!!!!! A juz na przyszłoroczne finały zabiorę mojego 4-letniego brzdąca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markoo Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.media4.pl 24.05.02, 11:44 GRATULACJE DLA CALEGO ZESPOLU!!! DZIEKUJEMY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: 195.117.149.* 24.05.02, 12:34 Gość portalu: markoo napisał(a): > GRATULACJE DLA CALEGO ZESPOLU!!! DZIEKUJEMY!!! Bez Urlepa też cieńko by było.On ma monopol na złoto w PLK !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanoo Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: 156.17.221.* 24.05.02, 12:37 tylko Saszy mi żal... facet wogóle się nie cieszył z mistrzostwa, próbowałem go pocieszyć, a on zrobił coś czego powiedzieć nie mogę(dla dobra zawodnika) i było mi go naprawdę żal... NIECH URLEP PRZEPROSI SASZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.02, 13:10 A ja sie wcale nie cieszę przez ten durny mecz mąż wrócił późno, nie zawiadamiając mnie że idzie do Hali, a poza tym z czego tu się cieszyć jak na warunki polskie to może i dobra drużyna ale w eurolidze nie mają żadnych szans, to coś tak jak nasi "cudowni piłkarze" co pewnie nawet z grupy nie wyjdą na mistrzostwach a tyle zamieszania robią wokół siebie. Śląskowi gratuluję przede wszystkim fajnej oficjalnej strony int. : www.slask.wroclaw.pl, ale to pewnie nie ich zasługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avocado Super, ale jak uslysze to jeszcze raz to zwymiotuj IP: 217.11.143.* 24.05.02, 13:14 Really jakos do mnie nie dociera masowa histeria z powodu jakiegos tam zwyciestwa jakiegos tam klubu w jakistam rozgrywkach ... w szczegolnosci na takim szczeblu ... EUROLiga, to by bylo dopiero cos ;) Pozdrawiam, Avocado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatice Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.02, 14:49 Mam pytanie: czy koszykarze pojawili się po 12 na Rynku, bo ja ich widziałam tylko pod Studiem P1. Tak właściwie to ze Studia wyszedł tylko Zieliński, Wójcik, i Urlep. Ciekawa jestem czy byli potem na tym takim murku (jak co roku) przy Ratuszu koło pręgierza? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erazmus Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 23:31 Gość portalu: beatice napisał(a): > Mam pytanie: czy koszykarze pojawili się po 12 na Rynku, bo ja ich widziałam > tylko pod Studiem P1. Nie pojawili sie bo graja tylko dla kasy a kibicow maja gdzies. www.slask.futbol.pl irc#wksslask Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KILLfan Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.02, 00:09 Gość portalu: beatice napisał(a): > Mam pytanie: czy koszykarze pojawili się po 12 na Rynku, bo ja ich widziałam > tylko pod Studiem P1. Tak właściwie to ze Studia wyszedł tylko Zieliński, > Wójcik, i Urlep. > Ciekawa jestem czy byli potem na tym takim murku (jak co roku) przy Ratuszu > koło pręgierza? > pozdr. >>Przy Ratuszu nie byli i przypominam ze w ubieglym roku też nie !Dla mnie dziwne ale coż............ Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! 24.05.02, 17:35 Hej Śląsk! Dopiero ochłonąłem;) A wiecie co mnie się najbardziej podobało? Zachowanie kibiców, przyjnajmniej większości było super - nie to co podczas spotkań z Anwilem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! 24.05.02, 23:32 HEJ ŚlĄSK!HEJ ŚlĄSK!HEJ ŚlĄSK!HEJ ŚlĄSK!HEJ ŚlĄSK!HEJ ŚlĄSK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noc Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.policom.com.pl 25.05.02, 16:27 postmodern napisał(a): > HEJ ŚlĄSK!HEJ ŚlĄSK!HEJ ŚlĄSK!HEJ ŚlĄSK!HEJ ŚlĄSK!HEJ ŚlĄSK! a wiesz skąd ta przyśpiewka? z Oporowskiej ze ŚLĄSKA WROCŁAW-tego prawdziwego mam w dupie Zepter Idee Nokie szanuję tylko WKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lemur Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.verizone.com.pl / 10.1.7.* 25.05.02, 20:55 "prawdziwy Śląsk" - smieszni jesteście wy TYLKO futbolowi kibole. A jak w piłkarskim Śląsku nie będzie już złodziei i cwaniaczków to też może zawita jakiś bogaty sponsor... i co wtedy? nie bedzie juz Śląska prawdziwego.... hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diera Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.02, 22:07 Gość portalu: noc napisał(a): > postmodern napisał(a): > > > HEJ ŚlĄSK!HEJ ŚlĄSK!HEJ ŚlĄSK!HEJ ŚlĄSK!HEJ ŚlĄSK!HEJ ŚlĄSK! > > a wiesz skąd ta przyśpiewka? > z Oporowskiej ze ŚLĄSKA WROCŁAW-tego prawdziwego > > mam w dupie Zepter Idee Nokie > szanuję tylko WKS >>kolego a czy szłyszałes kiedys na koszu przyspiewki :do-me stos , i-d-e-a lub ze-pter ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnnie Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.biuro.kom / 10.101.1.* 26.05.02, 22:18 O NIE!!! Prawdziwy był tylko Schlesien Breslau! Co Wy mi tu z jakimiś Śląskami.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanoo Re: ŚLASK MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.ihtys.w-w.pl 26.05.02, 19:19 a kto krzyczy IDEA?!?!? wszyscy na meczu krzyczą WKS, albo ŚLĄSK, a o idei to kibole z nogi śpiewają, ale wyklinając.... a tak wogóle to w czym problem?? zazdrość?? ja tam chciałbym dwa silne śląski: w noge i w kosza... ale póki co muszę być zadowolony jednym... i jestem Odpowiedz Link Zgłoś