baama 10.04.12, 13:44 Witam, Mam na dzisiaj, na 19.30 jeden bilet do teatru Bagatela w Krakowie, na Mayday2. Ktos ma ochote isc ze mna? Pozdrawiam, Renata Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witrood Re: Dzisiaj, Bagatela 10.04.12, 14:48 Ja tam bym i poszedł, ale geografia mnie dzieli. Ale Teatr Bagatela bardzo fajny. Byłem w tym roku na "Tramwaju zwanym pożadaniem" i "Seksie nocy letniej". Odpowiedz Link
baama Dzisiaj, Bagatela 10.04.12, 23:15 Powiem ze Mayday2 byl wspaniale smieszny – super! Polecam ta angielska komedie. Juz dawno sie tak nie posmialam. Reszta widowni tez dobrze rechotala A tak poza tym, sa tu moze osoby z Krakowa ktore lubia chodzic na komedie do teatru i kina i szukaja towarzystwa? Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link
baama Re: Dzisiaj, Bagatela 10.04.12, 23:27 baama napisała: > Powiem ze Mayday2 Mialo byc Mayday - Mayday2 zaczna grac dopiero w czerwcu Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Dzisiaj, Bagatela 05.05.12, 11:50 Baamo a możesz aktywować sobie profil, bo nie można do Ciebie napisać Odpowiedz Link
baama Re: Dzisiaj, Bagatela 10.04.12, 23:22 witrood napisał: > Ja tam bym i poszedł, ale geografia mnie dzieli. Ale Teatr Bagatela bardzo fajn > y. Byłem w tym roku na "Tramwaju zwanym pożadaniem" I jakie wrazenia z tej sztuki? Wybieram sie na nia w maju Pozdrawiam Odpowiedz Link
witrood Re: Dzisiaj, Bagatela 11.04.12, 20:59 Bardzo dobre. Magdalena Walach jest świetna. Dobra też jest Ewelina Starejki. No i Renata Przemyk śpiewa chwilę. Odpowiedz Link