samosiax 23.06.10, 20:32 Centrum Kultury Filmowej ma być otwarte w lipcu, czy wie ktoś cos o jakichkolwiek przyjęciach do pracy? Bo cisza w ogłoszeniach.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ann.afrodyta Re: Nowe kino 23.06.10, 21:20 a wiem... tylko studenci i to juz miejsca zaklepane, niestety umowa i placa ponoc marna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smootnooy Re: Nowe kino IP: 79.139.105.* 25.06.10, 21:21 Jak wszystko w tym mieście... I forum...jeden, dwa wpisy dziennie...marnie. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Nowe kino 26.06.10, 07:19 Przecież to tylko jedno a nie jedynie miejsce dyskusji miejskich. Nie sądź niesprawiedliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
samosiax Re: Nowe kino 26.06.10, 12:31 Czyli kolejne zamydlenie oczu, a juz miałam nadzieje. A co do forum to u nas nic sie nie dzieje ciekawego, nie ma fajnych miejsc gdzie mozna by się spotkać. Ja zostałam tutaj ci co wyjechali, rzadko przyjeżdżają a jak juz to na chwilę i nie ma jak sie spotkać... Jedna wielka doopa w tym Zamościu. Odpowiedz Link Zgłoś
ann.afrodyta Re: Nowe kino 28.06.10, 20:35 oj tak tak, nic tylko pozostaje nam bazgrolic czasem na naszym forumku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smootnooy Re: Nowe kino IP: 79.139.105.* 29.06.10, 21:20 Ja właśnie wyjechałem... Odpowiedz Link Zgłoś
towarzyski_zamosc Re: Nowe kino 30.07.10, 07:51 samosiax napisała: > Centrum Kultury Filmowej ma być otwarte w lipcu, czy wie ktoś cos o > jakichkolwiek przyjęciach do pracy? Bo cisza w ogłoszeniach.... Ogłoszenia z tego co pamiętam były w kwietniu a zmieniając trochę temat to dzisiaj w "Stylowym" pierwsze seanse :). Ciekawe jak wygląda nasze nowe kino od środka :) Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: Nowe kino 30.07.10, 12:10 towarzyski_zamosc napisał: > Ciekawe jak wygląda nasze nowe kino od środka :) Tu jest kilka zdjęć, mi się podoba www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100727/ZAMOSC/412796559 A kino rusza już za 2 tygodnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eRPe Re: Nowe kino IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.10, 00:14 Kino w nowej siedzibie rozpoczeło działalność 2 godziny po tym gdy moderatorka podała tą nieprawdziwą informację ;) PS. Wstyd, żeby autorka strony na której miały pojawiać się zapowiedzi wazniejszych wydarzeń w Zamościu nie wiedziała o czymś o czym lokalne media trąbią przynajmniej od tygodnia :P A za dwa tygodnie to jest tylko oficjalne przecięcie wstążeczki. Ot taka przedwyborcza kiełbaska dla mas. Ciekawe czy pokropka zaproszą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Nowe kino 31.07.10, 07:17 Moderatorka podała to co oficjalnie wiadomo , o otwarciu oficjalnym multikina. Wydarzeniem nie jest możliwość chodzenia do kina przed jego otwarciem (o tym wiedzą kinomani) ale otwarcie oficjalne obiektu, z czym wiąże się przecięcie wstęgi i poświęcenie obiektu. Taka jest u nas tradycja. Ty zaś masz nie uzasadnione pretensje do Moderatorki która każdego forumowicza zainteresowanego imprezami zawsze dokładnie kieruje go do odpowiednich źródeł informacji . Odpowiedz Link Zgłoś