Dodaj do ulubionych

Forumowey prezydent Wroclawia

IP: 213.77.64.* 24.05.02, 23:46
Jesli nieudzacznicy moga zakladac "nowe" stowarzyszenia (vide Wojcik i jego
kompanija) czemuz to Forum (badz, co badz zgrana ferajna) nie moze rzucic do
walki o stoelk swego przedstawiciela. Hajda na kon i po wadze we Wroclawiu.
Obserwuj wątek
    • postmodern Re: Forumowey prezydent Wroclawia 24.05.02, 23:47
      Mogę ja???? Mogę??? Ja też chciałbym jeździć samochodem (czyt. skuterem) po
      wrocławskim rynku....
    • Gość: kikuś Re: Forumowey prezydent Wroclawia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.02, 00:59
      Gość portalu: hrabiaa napisał(a):

> po wadze we Wroclawiu.

>> a jak waga się rozpadnie ?
      • Gość: kirkol Re: Forumowey prezydent Wroclawia IP: *.magma-net.pl 25.05.02, 01:01
        w takim razie kogo na prezydenta,moj kandydat to - Wedzonka-
        • Gość: cyfer Re: Forumowey prezydent Wroclawia IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.02, 07:53
          a ja juz kiedys mowilem: dajcie mi stanowisko kierowcy jakiegos miejscowego watazki. byle bym tylko psa nie wyprowadzal i w drodze z oficjalnych spotkan mial zapewniona eskorte :-))))
          • arvena Re: Forumowey prezydent Wroclawia 25.05.02, 10:51
            no to już obsada się tworzy:)
            ja mogę być rzecznikiem prasowym:))
            • szarykot Re: Forumowey prezydent Wroclawia 27.05.02, 12:00
              to ja chcę być specjalistą ds kontaktów ze Wschodem
              • bea. Re: Forumowey prezydent Wroclawia 27.05.02, 13:09
                Znowu tworzy sie "forumowy" gabinet?
                A który to juz raz? Wszak Jaśnie Wielmożny Pan Hrabiaa mianował sie już sam.
                Czy byl jakis przewrót, który przegapiłam?
                Arveno, stołki juz dawno obsadzone...........
                • arvena Re: Forumowey prezydent Wroclawia 27.05.02, 20:04
                  nawet dla rzecznika??:(
                  to po co ten wątek??
                  • Gość: bobopik Re: Forumowey prezydent Wroclawia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 20:09
                    jesli kazdy dba o swoj stolek to ja chce byc specjalista ds. kontaktow z UE i
                    krajami zachodnimi:) znam jezyki obce;)
                  • nexus20 Re: Forumowey prezydent Wroclawia 28.05.02, 08:39
                    Ja mogę zostać viceprezydentem, fajna fucha nic nie trzeba robić, a jak coś nie
                    wypali to i tak jest na szefa :))).
                    • szarykot Re: Forumowey prezydent Wroclawia 28.05.02, 12:22
                      tylko na wice trzeba być fotogenicznym bo non stop w TV pokazują...
                      • Gość: hrabiaa Re: Forumowey prezydent Wroclawia IP: 213.77.64.* 28.05.02, 22:40
                        Czy Gazeta winna być oficjalnym organem prasowym forumowego prezydenta?
                        • Gość: bolek Re: Forumowey prezydent Wroclawia IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 00:29
                          Gość portalu: hrabiaa napisał(a):

> Czy Gazeta winna być oficjalnym organem prasowym forumowego prezydenta?

Tak, izraela.

• Gość: Predo Re: Forumowey prezydent Wroclawia IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 09:52
                            A ja moge sie zajac PR i kontaktami z prasa internetowa ;) -> bede puszczal
                            posty na forum w stylu: Co dzis robi Władza?...pan wielmozny Prezydent Hrabia
                            jest na urlopie...pan Vice Prezydent.... ;)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka