Dodaj do ulubionych

STUDIA MGR.-TURYSTYKA?????

IP: 213.155.167.* 24.01.05, 11:22
CZESC CHIALABYM OD PAZDZIERNIKA ROZPOCZAC STUDIA MAGISTERKIE UZUPELNIAJCE WE
WROCLAWIU. INTRESESUJE MNIE TURYSTYKA ALBO COS ZWIAZANE Z TA TEMATYKA. ALBO
NAPISZCIE JAKIE CIEKAWE STUDIA MACIE W WASZYM PIEKNYM MIESCIE:)
DZIEKI , POZDRAWIAM,
Obserwuj wątek
    • Gość: akich_syn_apsika Re: STUDIA MGR.-TURYSTYKA????? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 24.01.05, 12:05
      nie wiem czy ciekawe ;) ale na WSZ Edukacja są takowe. Jako promotora polecam
      prof. Łabodę.
      • Gość: W. Re: STUDIA MGR.-TURYSTYKA????? IP: *.ugent.be 24.01.05, 13:48
        tylko nie Loboda!!!!! To jest koles - porazka, Szef Instytutu Geografii i
        Rozwoju Regionalnego UWr- gdzie sa takie studia magisterskie- specjalizacja na
        geografii.A zreszta sama sie przekonasz jak bedziesz miala zajecia z tym
        gosciem. Co do innych fajnych - a co interesuje?
        • Gość: akich_syn_apsika Re: STUDIA MGR.-TURYSTYKA????? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 24.01.05, 14:11
          mając do wyboru na Edukacji Łobodę lub Zarzeczną zdecydowanie polecam nr 1
          • Gość: kasia Re: STUDIA MGR.-TURYSTYKA????? IP: 213.155.167.* 24.01.05, 15:07
            a czy jest jakas strona inetrnetowa tego WSZ Edukacja , tak zeby mozna bbylo
            poczytac co tam ciekawego maja?interesuje mnie wszytsko poza :prawem,medycyna,i
            ekonomia!
          • Gość: kaja Re: STUDIA MGR.-TURYSTYKA????? IP: 213.155.167.* 24.01.05, 15:08
            czemu wyskoczylo kasia?przeciez ja ma na imie kaja?
            • Gość: akich_syn_apsika Re: STUDIA MGR.-TURYSTYKA????? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 24.01.05, 15:14
              www.edukacja.wroc.pl/ ciekawe czy będzie podświetlony bo nie umiem tego
              robić :P
              • Gość: ja Re: STUDIA MGR.-TURYSTYKA????? IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 24.01.05, 18:25
                Łoboda na geografii to była tragedia i niesprawiedliwość. Ale moż ena starość
                zmądrzał???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka