Dodaj do ulubionych

Czy nosić?

IP: w3cache.* / *.2-0.pl 27.01.05, 15:25
Mam 170cm wzrostu i 28 lat i lubie nosić białe rajstopy. Do tego zakładam
krótka
spódniczkę i jasne lub czarne buty. Niektórzy twierdzą, że taki kolor nie
jest dobry dla starszych dziewczyn. Czy jest w ogóle jakaś garnica wiekowa do
której można takie rajstopy nosić??Mimo wszystko dużo widzę dziewczyn tak
ubranych więc białe rajstopy są raczej modne....
Obserwuj wątek
    • Gość: michal Re: Czy nosić? IP: 195.116.94.* 27.01.05, 17:01
      Niektorzy to maja problemy!
      BP NMSP
    • no.logo Re: Czy nosić? 27.01.05, 18:26
      Może - zamiast konsultować swą garderobę na forum - noś się po prostu tak, żeby sprawiało Ci to przyjemność?
      Masz 28 lat, a przejmujesz się tym "co ludzie powiedzą" o Twoim ubiorze...
      Bądź sobą, nie wybieraj Pepsi i ubieraj się jak chcesz.

PS: Ja na przykład lubię taki zestaw :-)
    • wedel25 Re: Czy nosić? 27.01.05, 20:47
      Uwazam, ze powinnaś nosić to co chcesz, a białe pasuje do wszystkiego, tylko
      nie wiem, czy czarne buty do tego pasują, ale jasne na pewno.
    • Gość: gże-goż Re: Czy nosić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 21:52
      kryjace wygladaja calkiem niezle, ale przezroczyste - na miasto nie za
      bardzo;). zreszta nos co lubisz. pzdr.
      • Gość: autorka Re: Czy nosić? IP: w3cache.* / *.2-0.pl 28.01.05, 09:39
        A dlaczego przeźroczyste akurat na miasto nie? To gdzie na wieś? Hmmm...
        • Gość: gże-goż Re: Czy nosić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 16:33
          nie o to chodzi, ze na wies, ale po domu. np. dla swojego faceta - jesli jest
          fanem, tak jak ja:)))
          pzdr.
          • Gość: autorka Re: Czy nosić? IP: w3cache.* / *.2-0.pl 07.02.05, 16:36
            Wydaje mi się, że można nosić w mieście i grube i cienkie. Ja je zacznę nosić i
            już ;0). Mimo, że wyglądają niewinnie :)))
            • Gość: leonardo Re: Czy nosić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 17:01
              niewinnie? pozwól ocenić :)
              • Gość: znawca Re: Czy nosić? IP: *.wroclaw.mm.pl 07.02.05, 17:43
                Białe rajstopy są mocno ryzykowne. Po pierwsze pogrubiają nogi, ale co
                najważniejsze - mogą spowodować, że będziesz postrzegana jako dzidzia-piernik
                (ponieważ ubiera się w nie często małe dziewczynki, sprawiają że wygląda się w
                nich nieco infantylnie).Generalnie spece od mody ostrzegają przed nimi.Nie są
                eleganckie. Wszelkie podręczniki z serii"Jak ubrać się z klasą" sugerują
                cieliste rajstopy na dzień i ewentualnie czarne na wieczór.Tak więc zastanów
                się, czy musisz je nosić( jak mawiają Rosjanie- "jesli nielzja, no oczeń
                choczetsa, to można", co w wolnym tłumaczeniu brzmi: jeśli nie można, ale
                bardzo się chce, to można):-)
                • Gość: autorka Re: Czy nosić? IP: w3cache.* / *.2-0.pl 10.02.05, 20:22
                  No no..piękny wykład Znawco :0))
                  A co w takim razie z rajstopami w kolorze ecru? Chyba są już "poważniejsze:?
                  • Gość: gże-goż Re: Czy nosić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:37
                    cholera, jakby producenci nie mogli nazywac kolorow po polsku, tylko jakies
                    nero, grigio itp;). a ecru - co to za kolor?
                    pzdr.
                    • Gość: autorka Re: Czy nosić? IP: w3cache.* / *.2-0.pl 11.02.05, 23:51
                      Ecru to taka "złamana: biel. Czasem producenci rajstop nazywają taki
                      kolor "panna" Nie jest to biały ale też nie beżowy. W sumie bardzo ładny
                      elegancki kolor jak chcemy aby śnieżnobiały kolor nie bił po oczach ;0)
                      • Gość: gże-goż Re: Czy nosić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 10:53
                        heh, ja znam tylko "podstawowe" kolory typu czerwony, zielony, czarny ;)) i
                        zlamanej bieli nie moge sobie wyobrazic;), ale skoro Ci sie podoba, to nos -
                        moze Cie zobacze i bede wiedzial jak wyglada ECRU;).
                        pzdr.
                        • Gość: znawca Re: Czy nosić? IP: *.wroclaw.mm.pl 12.02.05, 17:06
                          Mój wpis dotyczący białych rajstop odnosi sie też do ecru( generalnie
                          przeznaczone są jedne i drugie do sukien ślubnych).Ale jak bardzo chcesz, to
                          noś nawet zielone w czerwone kropki. Co komu do tego. Niech żyje wolność
                          noszenia takich rajstop , jakie się chce nosić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka